![]() |
--->: 1967 GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ
[B][I][COLOR="Navy"]benimde üye olmam lazım sivasa inince bazı işerim var onu hallettikten sonra üye olacam ben[/COLOR][/I][/B]
|
BENCEDE DERNEĞİMİZİ GELİŞTİRİP DESTEKLEMELİYİZ TAKIMIMIZI ÇOĞU MAÇTA DESTEKLİYOR BU DERNEK O YÜZDEN YERİ ÇOK ÇOK AYRI.....
|
--->: BAYANLAR TRİBÜNE COŞKU ve RENK KATACAK.!
sayın arkadaşlar 1967 gen. taraftarlar denrğine nasıl kayıt olabilirim ??
|
İstek
Merhaba Benim bir isdegim var ben marmarisden dorukhan yaklasık 2 yıldır foruma üyeyim ve devamlı takip ederim sivasın zara koyündenim sivasspor poları almak isdiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
[email]admin@carsimarmaris.com[/email] |
[B][COLOR="Blue"]sivasspor taraftarlarina sesleniyorum neden stadta fazla bayrak göremiyorum?
Hem görsel acidan,hemde rakip futbolculari etki altina almak acisindan bayragin önemi cok büyüktür! Stadta bayraksiz seyirci kalmasin [/COLOR][/B] [IMG]********************************/memleketim/58.gif[/IMG] |
Timsah taraftarı film konusu
Bursalı sinema yönetmeni Suat Şenocak'ın, ''Bir Taraftarın Anatomisi'' adlı filminin çekimlerine yakında başlanacağı bildirildi... IYI ORGANIZE OLARAK ÖRNEK TARAFTAR OLUNKI TÜM TÜRKIYE SIVASTARAFTARLARINI KONUSSUN [IMG]********************************/memleketim/58.gif[/IMG] |
--->: İstek
[QUOTE=AfacaN_58;206509]Merhaba Benim bir isdegim var ben marmarisden dorukhan yaklasık 2 yıldır foruma üyeyim ve devamlı takip ederim sivasın zara koyündenim sivasspor poları almak isdiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
[email]admin@carsimarmaris.com[/email][/QUOTE] [B][FONT="Comic Sans MS"][CENTER]Gardaş Sivasa geldiğin zaman bize ulaşırsan sana yardımcı oluruz... [/CENTER][/FONT][/B] |
--->: BAYANLAR TRİBÜNE COŞKU ve RENK KATACAK.!
[QUOTE=king_sivas58;193718]sayın arkadaşlar 1967 gen. taraftarlar denrğine nasıl kayıt olabilirim ??[/QUOTE]
[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]Arkadaşım eğer derneğimize uğrarsan resmi üyemiz olabilirsin.. Selçuk İşhanı Kat:4[/FONT][/CENTER][/B] |
SELÇUK İŞ HANI SİVASIN TAM OLARAK NERESİNDE KALIYOR AĞUSTOS GİBİ SİVAS'A GELİCEMDE BİR ZİYARET EDİM DEDİM BİLGİSİ OLAN YAZARSA SEVİNİRİM
|
-->: --->: 1967 GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ
[B][FONT="Comic Sans MS"][QUOTE=zaralım 58;227072]SELÇUK İŞ HANI SİVASIN TAM OLARAK NERESİNDE KALIYOR AĞUSTOS GİBİ SİVAS'A GELİCEMDE BİR ZİYARET EDİM DEDİM BİLGİSİ OLAN YAZARSA SEVİNİRİM[/QUOTE]
Atatürk Caddesinde PTT arkasında...[/FONT][/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:52. |