SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   TSL-18.Hafta/ Trabzonspor-SİVASSPOR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28210)

yener_sahin 22.01.2010 00:45

Cevap: TSL-18.Hafta/ Trabzonspor-SİVASSPOR

[QUOTE=jaguar19;600494]Trabzonlu kartallar diye pankart mı açmışlar.
Katüye türkiyenin heryerinden öğrenci geliyor bjk li öğrencilerin o maça gidip takımlarını desteklemeleri çok doğal.

Bi taraftan futbol terörü deniyor bi taraftan rakip takım seyircisi burda maç izlemez deniyor bu nasıl bi çelişki?

Sivaslı kartallar diye pankart açmakla, bjk lilerin maça gitmesi çok farklı şeyler.[/QUOTE]

madem anti istanbul diyorsun.o zaman ts taraftarı madem salladıkları kadar büyük,gidersin katüye o klubu feshedersin.Bu adam ts den deplasman yapabiliyorsa vardır demekki bir oluşumu.Hani o kadar anti istanbulsunuz ya engel olsaydınız.

Rakip takım demedim ayık ol ;) gelir ankaragücü bursa eskişehir sivasda elini kolunu sallayarak izler maçını gider.ama bir 3 büyültülmüş ts kayseri sivasda rahat rahat maç izleyemez.adama yedirmezler...Do you anderstand me ??

yener_sahin 22.01.2010 00:56

Korkudan kermese girmişlerdi.Bizim uşak o kadar sert müdahale de bulunduki biz dövüp,birde bizimkileri sakinleştiriyorduk iyice yam yastı olmasınlar yazıkdır diye...

emin kara 22.01.2010 00:57

bunlarda kafa zaten yokki akıllarını kaybetsinler böyle iltifatta bulunarak sevindirmişsin Allah,ta seni sevindirsin böyle hayırda bulundugun için

yener_sahin 22.01.2010 01:07

Bak bak forumlarında birisi demiş ki;

Karadeniz suyu olmaz su çok berrak...Gören de o yeri avucunun içi gibi biliyor sanacak.Çaresiz balıklar,bahane bulmak olurda bu kadar aptalcası da size yakışır...Zaten orası da odessa kıyıları :) akılsız hamsi belli etme bu kadar kendini...

Adamlar 1 tane sivaslının olmadığı şehrin km dışında tabelada fotoğraf çektirip tatmin olduklarını sanıyorlar,birde gelmiş bize laf ediyorlar.Gerçi bu hamsiler lafdan da anlamaz.Anlasalardı konuşmak için konuşmazlardı...

Adamların bize yaptıkları yakıştırmayı bile ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar biri diğerini uyarıyor.Onlar bize bunu demiş sen bunu demişşin olmmış gibisinden.sanırım parkda oynayacak yaşta bunlar...

okyay58 22.01.2010 01:15

Suyun berraklığından denizin neresi olduğunu anlamış helal olsun. :D :D

yener_sahin 22.01.2010 01:19

[QUOTE=okyay58;600517]Suyun berraklığından denizin neresi olduğunu anlamış helal olsun. :D :D[/QUOTE]

Demekki doğal içgüdü,insan balık olunca anlıyor.Biz anlamayız gardaş öyle suyun renginden neresi olduğunu.

Eve balık alıp deneyecem,içine canlı hamsi atacam bakalım ne tepki verecekler.Dayakdan anlamıyorlar birde akvaryumda tespit yapalım...

yener_sahin 22.01.2010 01:24

[QUOTE]halbuki bilmiyorlar ki bütün sivas bir araya gelse trabzon lisesinin yarısı etmez.. [/QUOTE]

matematik hocam kim senin evladım :D adama da kızamıyorsun ki hamsiyi adam etmeye uğraşıyor...

SenSetik 22.01.2010 06:51

vatandaşların forumlarını okudum çok güldüm yaa..ben işten dolayı maça gidemiyeceğimi elimin kolumun bağlı olduğunu yazdım 3-5 sayfa önce..bundan birisi alnıtı yapıp kendi forumlarında alay konusu yapmış...lan kuş kadar beyni olmayan mahlukatlar!! ben oraya öleceğimi bilsem yine gelirim, siz kimsiniz? kim????????

panterler 22.01.2010 09:31

Sivassporumuza başarılar diliyorum.

Kibrisli 22.01.2010 09:39

Trabzonlular da sitelerinde bizden için "mazisiz takım" deyip duruyor...Aynı yıl kurulmuş iki takım, ayrıca takım renkleri için ölen taraftarları olmuş mu mazilerinde??? Ben onlara [B]17 Eylül 1967 [/B]Kayseri diyorum, [B]ne olsa gelip burada okuyorlar, [/B]okuduklarında araştırsınlar... [B]40 kişinin canına karşılık 50 kupan olsa bizim mazimize yaklaşamazsın....[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:06.