SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bednar tamam, Eneramo yolda (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34648)

HALIL 08.08.2012 13:02

Cevap: Bednar tamam, Eneramo yolda

tovbe tovbe :D neden bahsediyorsunuz ya casanova rasit kardesim kaç yasinda milli takima baslamiz diyor ama benim gibi turkçesi biraz zayif her gurbetçi gibi :D

ilk 2009 da milli maça çikmis jamaikaya karsi sen hesap et :D

cılgınsivas58 08.08.2012 14:28

oh be şükürler olsun forvet ihtiyacımızı tamamladık

ozsivasli58 08.08.2012 14:48

Her İkiside Sivassporumuza Hayırlı uğurlu olsun.

keko 58 08.08.2012 15:12

[QUOTE=şarkışla 58;799580][COLOR="red"]Eneramoyu beğenmeyip dudak bükenler,acaba SİVASSPOR a Eneramo gibi bir adam geldi mi şimdiye kadar[/COLOR].Ha daha iyisini alabiliyorsak Eneramo dan vazgeçebiliriz.Onsuz maçlarımızı gördük geçen sezon.Penaltı kaçırma olayına gelirsek.Burada suç onda değil ona penaltı attıranda bence.Adam daha önce kaçırmasına rağmen ısrarla neden ona attırılıyor.Başka adammı kalmadı.Bu sezon penaltıcı Atıf olabilir.[/QUOTE]

[B]Arkadasim ben bu Adami sevmiyorum ve hic bir zamani sevmem!!!!!

sen diyorsun Eneramo gibi bir adam geldi mi simdiye kadar??? Yönetim

Para salamaza tabi hic bir oyncu gelmez ama Yönetim Para cebinde cikarsa

bak kim gelecek!!! Tranfer isi tek Para soru!!!

NOT: ben bu Adami geri almazdim cünkü baska takim bulamadi

yada kimse istemedi geri geldi olur mu bu is???? :mad::mad: #

evet bu is tek SIVASSPOR da olur[/B]

şamatacılar 08.08.2012 15:55

Roman Bednar Sivasspor'a bedelsiz olarak transfer oldu.

bedelını kume düşerek öedemeyız ınsallah çok ağır bı bedel olur bu. pinti yönetım:mad:

58hsn58 08.08.2012 16:15

her kim geldiyse Sivassporumuza hayirli olur insallah... Yonetime o kadar bagirdik cagirdik, sesimizi duyuramadik, pintilikle olmuyor bu isler yonetim..!!! insallah bu isin sonunda pisman olmayiz...

bednari bilmem, ama eneramo bu sezon yine isimize yariyacaktir...

ag bide ugurun yerine bi oyuncu alinsa, cok daha rahat oynariz...

ozledımeskıyı 08.08.2012 16:40

[QUOTE=şamatacılar;799686]Roman Bednar Sivasspor'a bedelsiz olarak transfer oldu.

bedelını kume düşerek öedemeyız ınsallah çok ağır bı bedel olur bu. pinti yönetım:mad:[/QUOTE]

Geçen seneki kadro aynen duruyor bir transfer ne kadar kötü olursa olsun bu bedele mal olmaz merak etme sen olur mu hiç ne küme düşmesi hala neden bahsediyon sen ya

ozledımeskıyı 08.08.2012 16:41

[QUOTE=avare;799605]gaziantepte oynayan emre gungor serbest birakilmis eger alirsak iyi transfer olur saglam bir defans oyuncusuna ihtiyacimiz var[/QUOTE]

Antep taraftarı kurtulduk şu kazmadan diye şükrediyor sen alalaım diyorsun

Emre güngör = Erhan Güven

kara 08.08.2012 17:12

[B] Bence rıza hocada bıkmıştır bir golcü alamadılar oda kesin alın artıkta kimi alıyorsanız alın demiştir yoksa bednarı rıza hocanın isteyeceğini hiç sanmıyorum. [/B]

şamatacılar 08.08.2012 17:23

[QUOTE=ozledımeskıyı;799698]Geçen seneki kadro aynen duruyor bir transfer ne kadar kötü olursa olsun bu bedele mal olmaz merak etme sen olur mu hiç ne küme düşmesi hala neden bahsediyon sen ya[/QUOTE]

yönetimin bomba forvet dedğini sen bednar olarak kabul edıyosan.. sana iyi geceler dostum uyumaya devam

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:38.