![]() |
Cevap: Yeni Yapılacak Olan Stadımızın İsmi Ne Olma
MUHSIN YAZICI OGLU STADYUMU OLMASINI ISTERIM
|
4 eYLÜL yİĞİDO aRENA...............................................................
|
arkadaşlar biz kandırıyolar stad fialn yapacaklarını sanmıyom o yüzden nereye yapılacanın bi önemi yok. inş yaparlar bizde insan gibi mac izleriz.
|
BENCE 4 EYLUL STADI AMA BUYUK LİDER MUHSİN YAZICIOGLUNU KAYBETTİK ONUN ADINI KOYUP YAŞATMAK DAHA GUZEL OLMALI BENCE MUHSİN YAZICIOGLU STADI
|
[QUOTE=ÇAĞLAR GİYİM;498860]BENCE 4 EYLUL STADI AMA BUYUK LİDER MUHSİN YAZICIOGLUNU KAYBETTİK ONUN ADINI KOYUP YAŞATMAK DAHA GUZEL OLMALI BENCE MUHSİN YAZICIOGLU STADI
[/QUOTE] Aynen katiliyorum onun gibi olmak onun ismini tasimak yigidolarin hakkidir |
bence ANADOLU stadı olarak değişmeli
|
Arkadaşlar ne olursa olsun 4 Eylülün büyük bir önemi ve anlamı var. Milli duygular olarakta büyük değer taşıyor. Bakıyorum bazı yorumlara yok klasik isimler deniliyor yok şöyle yok böyle. O zaman bizler isimlerimizide değiştirelim ha ne dersiniz. Çünkü çok Türkiye ye has kaçıyor değil mi? Hani belki türküz ve utanıyoruz ondan mı acaba. Saçmalamayı kesin artık 4 Eylül veya Sivasımız için anlam taşıyan isimlerde olabilir. Yabancılaşmalardan kaçınalım artık ya. Olsun Aşık Veysel olsun Kangal, Olsun Yiğido, Olsun Mustafa Kemal, Olsun Muhsin yazıcıoğlu ama olmasın arena dragon felan filan. Ne olur yaaaa
|
bence muhsin yazıcıoğlu olmalı diye düşünüyorum
|
!!!!!!!!!!!!!!! [B]MUHSIN YAZICIOGLU STADI !!!!!!!!!!!!!!!![/B]
|
[B]bence [COLOR="Red"]" 4 Eylül "[/COLOR] olarak kalmalı ama değişeceksede [COLOR="red"]" Stadium Anatolia "[/COLOR] olabilir en azından global bir isim olur....[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:16. |