![]() |
[QUOTE=1967_dernek_erhan][COLOR="Blue"][B]tarkan uğur olum siz bittiniz bu resimlerde niye hep siz varsınız unutmadan hüseyinin resimleride atın yaww :D[/B][/COLOR][/QUOTE]
abi olmaz valla :D :D |
[QUOTE=izmirli_yigido]abi olmaz valla :D :D[/QUOTE]
[COLOR="Blue"]olur olurrrr boşver gerçi biraz reklama girer ama neyseee :D önce rtükten izin almak gerek [/COLOR] |
ah bi sivasta olsam
|
:D
[QUOTE=1967_dernek_erhan][COLOR="Blue"][B]tarkan uğur olum siz bittiniz bu resimlerde niye hep siz varsınız unutmadan hüseyinin resimleride atın yaww :D[/B][/COLOR][/QUOTE]
[B]:D husuyun abinin resimler daha sonra bu arada ben size gelin cekinelim dedim siz oturdunuz cafede gelmediniz!!![/B] |
[QUOTE=LiS67_BaŞKaN][B]:D husuyun abinin resimler daha sonra bu arada ben size gelin cekinelim dedim siz oturdunuz cafede gelmediniz!!![/B][/QUOTE]
HE VALLA YA BİZ SÖYLEDİK GELMEDİNİZ...BİZDE UĞUR KARDEŞİMLE ÇEKİNDİK :D :D |
[QUOTE=izmirli_yigido]HE VALLA YA BİZ SÖYLEDİK GELMEDİNİZ...BİZDE UĞUR KARDEŞİMLE ÇEKİNDİK :D :D[/QUOTE]
[B]EVET KARDESİM BU ARADA DAHA COK RESİM KONACAK SİTEYE COKKKKKKKKKK!!!![/B] |
[QUOTE=LiS67_BaŞKaN][B]EVET KARDESİM BU ARADA DAHA COK RESİM KONACAK SİTEYE COKKKKKKKKKK!!!![/B][/QUOTE]
BENCEDE GARDAŞ |
[QUOTE=izmirli_yigido]BENCEDE GARDAŞ[/QUOTE]
[B][FONT="Comic Sans MS"]ELİNİZE SAĞLIK...[/FONT][/B] |
[COLOR="Blue"][CENTER][I][B][FONT="Century Gothic"]DERNEKTE BAYRAMLAŞMADA BİR BAŞKA OLUYOR...[/FONT][/B][/I][/CENTER][/COLOR]
|
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][I][B][FONT="Century Gothic"]DERNEKTE BAYRAMLAŞMADA BİR BAŞKA OLUYOR...[/FONT][/B][/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]
[B][FONT="Comic Sans MS"]Tabi güzel oluyor.....Sen Şakrak gırgır şamata........ :D[/FONT][/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:32. |