![]() |
--->: BOMBA TRANSFERLER!!!
Galiba şimdi hak vermeye başladım ama tamamda güzel kardeşim onlar geldiğinde futbolu bırakma devresindeydiler.Krkic ilerde dünya yıldızı olabilecek bir çocuk.Vermezler onu.Hem verselerde Sivas'a gelmez ya.
|
ağlıyosunuz işte üçlü averajla totoya gittiniz ama inşallah oradan uefaya gitceksiniz çarşı sekiza razı dokuza karşı bide üçlü averaja razı gönüllerin şampiyonu yiğido bu sene
|
Kim ağlıyo kardeşim.Alnımızın akıyla gittik en azından.Senin hangi takımı tuttuğun belli değil.Almayın şunları şu siteye yaa.
|
[QUOTE=sulker48;367383]ağlıyosunuz işte üçlü averajla totoya gittiniz ama inşallah oradan uefaya gitceksiniz çarşı sekiza razı dokuza karşı bide üçlü averaja razı gönüllerin şampiyonu yiğido bu sene[/QUOTE]
ağlamak yok arkadaşım buna hak aramak derler... |
[QUOTE=tanju_58;367385]ağlamak yok arkadaşım buna hak aramak derler...[/QUOTE]
herkesi kendileri gibi sanıyorlar. sivaslının dik duruşunu bilmiyo bunlar galiba. |
Hayır fener diyo çarşı marşı diyo kafa karıştırıyo.Hangi takımı tuttuğunu bilelim önce.Salak yerine koyma bizi.
|
[QUOTE=idhem;367393]Hayır fener diyo çarşı marşı diyo kafa karıştırıyo.Hangi takımı tuttuğunu bilelim önce.Salak yerine koyma bizi.[/QUOTE]
kimi tuttuğu önemli mi ki? hepsi aynı işte, istanbullu değil mi? |
mehmet yıldız gidiyor diye bir şey duydum. bilen var mı?
|
Dün akşam haberi bende duydum bir arkadaştan.
Trabzon'a gidiyor haberini diyorsun dimi renktaş? Bence balon haberdi.Mehmet niye gitsin Trabzon'a? |
ben bazı ispanyol kulüpleri diye duydum.
düşünüsenize "matador yıldız". |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:33. |