![]() |
Cevap: Fenerbahçe:3 - SivasSpor:1
Başkan güldü diye adama sövüyoruz yahu..
Adamın niye güldüğünü bilmiyoruz bile..Belki adam sinirden güldü..Yapmayın yahu..Adam Fener formamı çıakrdım artık Sivasspor için varım diyor.. Kaçınız Fb formasını bırkıp maça geldiniz..Yazık ve de ayıp! |
bu mağlubiyetler ligdede devam ederse bi anda alt sıralara düşeriz. herkesin kendini toparlaması gerek artık!
|
Valla size sunu soyleyim. En Guzel Gol Bizimki.Onlar Hep Sansla atti.Biraz Dusundumde Bulentin Hatasi Yok Sadece Yanlis Degisikler Yapti.Bizim Defans Cok Kotu Hatalar Yaptilar.
|
[FONT="Comic Sans MS"][B]Bülent Uygun un aciklamasini merak la bekliyorum:rolleyes::rolleyes::confused::mad:
1 gol atmamiz ´a sükür, hala umudumuz var Ins.[/B][/FONT] |
yazıklar olsun hepinize söyleyecek söz bulamıyorum şu laflara bak ... tamam bulent hoca fenerli başkanda fenerli siz neydiniz 3 yıla kadar ??? adamı hasta etmeyin adam gibi yazın stada da gelmeyin eksik olsun desteğiniz ...
|
2 macta 7 goll yedik fenerbahceden bülent hoca neden fenerbahce sevgisini bu kadar belli ediyor anlamadım tamam takımı iyi yerlere getirdin bu futbol yenmek ve yenilmek var bir takımla üst üste oynarsın yenilirsin bu normal ama nasıl oynayıpta yenildiğin daha önemlidir tamam bülent hoca seneye belkide sivassporda degilsin ama bunu bu kadar belli etme hocamm......
|
[QUOTE=cesur sivas;486738]arkadaslar kupada elenirsek konusun.... fenerbahce deplasmanindan 3-1 skorla ayrilmak o kadar da kötü degil,, yani biz kendimizi barcelona mi sandik yoksa. Siz de hepiniz sivassporumuzun butcesini góruyorsunuz..
bak görün 4 eylul de fenerbahce yi eleyeceyiz insallah,, ister 2-0 ister 4-0 o maci alacagiz baska yolu yok. öyle bulent hoca istifa diyemezsiniz cunku bence sen sivassporumuzun ligde kacinci durdugunu göremiyorsun, zaten her maci'da yeneceyiz diye birsey yok. HEP DESTEK TAM DESTEK!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] kardeşim haklısın inşallah dediğin gibi olur. Ama sinir eden şey sadece fenere gelince takımın iki maçtada ikinci yarıda berbat oynaması yoksa bi maçta yenilip desteği keseceksek biz de bu takımı haketmiyoruz. Dilerim çoğunluğu bende dahil maçı sattı diyenleri mahcup eder |
[QUOTE=Yiğiter;486781]Başkan güldü diye adama sövüyoruz yahu..
Adamın niye güldüğünü bilmiyoruz bile..Belki adam sinirden güldü..Yapmayın yahu..Adam Fener formamı çıakrdım artık Sivasspor için varım diyor.. Kaçınız Fb formasını bırkıp maça geldiniz..Yazık ve de ayıp![/QUOTE] konuş kardeş..sonuna kadar sana katılıyorum .alev gıbı parlamanın alemı yok,agzınıza az hakım olun.. hıc yakısmıyo bunlar.. kul hakkı yemenın alemı yok oturdugunuz yerden.. |
[B]Taraftar olabilmek kayitsiz sartsiz HEP DESTEK TAM DESTEK le mumkundur.. Burasi da bugun Sivas tribunlerine dondu maalesef... Neyse bizde yavas yavas ogrenecegiz insallah... Cok acemiyiz henuz..![/B]
|
yazık yazık...kaç gündür söylüyorum yine söyliyeceğim...
Sivasspor taraftarı çok nankör.... bjk ve gs denen takımlarının soytarı taraftarlarının ortaya attığı sivas fb ye yatıyor söylemlerine inanıyor bi de burada destek oluyorsunuz ya şaşıyorum valla bu yorumlara... 22 nisanda çıkıp bu takım fb yi elese sene sonunda da şampiyon olsa "büyüksün bülent hoca", "kahraman futbolcular" olacak değilmi??? haaa bu arada "BÜYÜK SİVASSPOR BAŞKANI BÜYÜK MECNUN ODYAKMAZ" kaldıydı eleştirmediğiniz bir...fazla ileri gitmeden susun isterseniz!!! |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:05. |