![]() |
-->: ŞEHİTLERİMİZİ SAYGIYLA ANIYORUZ...
[B][I][FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]
[CENTER]Bayraksizlar bayraksizlar Yere düsse bayrak sizlar Nerden bilsin kiymetini Soysuz sopsuz bayraksizlar Ne olurdu yazmasaydim Ben bu kara yaziyi Bilmeseydi namert soysuz Içimdeki siziyi Yildizlarin isyani var Hilal tasiyan felek Damla damla kan akiyor Delik desik bu yürek Al rengine kara baglar Yastadir deli gönül Asik'in olmusum senin Hastadir deli gönül Renginde sehitlik gizli Hilalinde mana var Yüregimde saklamisim Kurbaninda kina var Topraga düsse yigit Ölüm güç verir bize Inancima teslim oldum Zulüm güç verir bize Ugrunda ölen yigit Kim ne bilsin ne kadar Geriye ne can kaldi Hepsini kurban adar Yamacinda gezindigin Simdi daglar aglasin Bayragim hançerlendi Simdi çaglar aglasin Bayrak yere düserken Alkislayan piçleri Kahredecek TÜRK milleti Destek veren güçleri Susmayin ey milletim Bayraksizda ar olmaz Susar ise yigitler Vatan bize yar olmaz Basi bozuk yaylada Pusulari kurdular Iki yasinda yigit KÜRSAD'imi vurdular Bundan gayri düsmanim Bayraga ters bakanlar Artik hesap vermeli Dagi tasi yakanlar Meleküt aleminde Destan olan can bizim Dalgalansin bayragim Üstündeki kan bizim Dört aylik bebeklere Kursun sikan nerdesin Nereye gidersen git Ölecegin yerdesin Hükmü ilahi varsa Belki korur yaradan Kan düsmani olmusuz Cekilsinler aradan [CENTER][U][I][B][FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]SEN YÜZDE YÜZ TÜRK OLDUĞUN GÜN CİHAN SENİN OLACAKTIR TÜRK'e kefen biçenin ölümü korkunç olur 1071'den beri TÜRK YURDU.............. [/COLOR][/FONT][/B][/I][/U][/CENTER] Bu vatanin ekemgi Gözünüze durmali Yigit bir can gelmeli Sizden hesap sormali SEFAI'yem yasamakki Bundan gayri ar gelir Ay yildizli bayraga Bu yeryüzü dar gelir [/CENTER][/COLOR][/FONT][/I][/B] |
[FONT="Arial Black"][CENTER][I][B][COLOR="Red"]ÇANAKKALE MARŞI
Çanakkale içinde aynalı çarşı Anne ben gidiyorum düşmana karşı. Çanakkale içinde sıra sıra selviler Binbaşı oturmuş asker öğütler. Çanakkale içinde bir kırık testi Anneler babalar ümidi kesti Arı burnundan çıktık yan basa basa Düşmanlar kaçıyor, kan kusa kusa..[/COLOR][/B][/I][/CENTER][/FONT] [CENTER][U][I][B][FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]SEN YÜZDE YÜZ TÜRK OLDUĞUN GÜN CİHAN SENİN OLACAKTIR TÜRK'e kefen biçenin ölümü korkunç olur 1071'den beri TÜRK YURDU.............. [/COLOR][/FONT][/B][/I][/U][/CENTER] |
[CENTER][I][B][FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]ZAFER MARŞI
Tarihi çevir, nal sesi kısrak sesi bunlar Delmiş Roma'nın kalbini mızrak gibi Hun'lar Göktürkler, Uygurlar, Oğuzlar, Peçenekler Türk'ün tarihine binbir zafer ekler Dünya atımın nalları altında ezildi Kaç haçlı sefer göğsüme çarpınca kesildi Bir gün gemiler dağlara tırmandı denizden Kudret ve zafer bizlere miras dedemizden[/COLOR][/FONT][/B][/I] [U][I][B][FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]SEN YÜZDE YÜZ TÜRK OLDUĞUN GÜN CİHAN SENİN OLACAKTIR TÜRK'e kefen biçenin ölümü korkunç olur 1071'den beri TÜRK YURDU.............. [/COLOR][/FONT][/B][/I][/U][/CENTER] |
[CENTER][I][B][FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]KERKÜK MARŞI
And olsun, mavi asmânım sana And olsun şanlı toprağım sana. Vatan için çalışırız Ya ölürüz ya kalırız Hizmet etmek için sana. Ey Moskof'lar geçti gaflet günleri Kanımızla çizdik biz plânları Çok çalışma gaflet için Çok yorulma dönmek için Süngümdür cevap sana. Yürüyelim hep bu yolda zafere Bayrağımız kaldıralım göklere Koy görsünler şanımızı Cihana destan olur. Milletim; şan milletim! Genci Bozkurt milletim! Bu vatanı bekleriz biz Canı feda ederiz biz Allah'ım, Bayrağım, Toprağım! Andım sana...[/COLOR][/FONT][/B][/I] [U][I][B][FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]SEN YÜZDE YÜZ TÜRK OLDUĞUN GÜN CİHAN SENİN OLACAKTIR TÜRK'e kefen biçenin ölümü korkunç olur 1071'den beri TÜRK YURDU.............. [/COLOR][/FONT][/B][/I][/U][/CENTER] |
[CENTER][I][B][FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]MALAZGİRT MARŞI
Aylardan ağustos, günlerden cuma Gün doğmadan evvel iklîm-i Rum'a Bozkurtlar ordusu geçti hucuma Yeni bir sevk ile gürledi gökler Ya Allah...Bismillah... Allahüekber Önde yalın kılıç türkmen basbuğu Ardında Oğuz'un ellibin tuğu Andırır Altay'dan kopan bir çığı Budur, Peygamberin övdüğü Türkler Ya Allah...Bismillah... Allahüekber Türk, Ulu Tanrı'nın soylu gözdesi Malazgirt Bizans'ın Türk'e secdesi Bu ses insanlığa hakkın müjdesi Bu seste birleşir bütün yürekler... Ya Allah...Bismillah... Allahüekber!.. Yiğitler kan döker, bayrak solmaya, Anadolu başlar, vatan olmaya... Kızılelma'ya hey... Kızılelma'ya!!! En güzel marşını vurmadan mehter Ya Allah...Bismillah... Allahüekber!.. [/COLOR][/FONT][/B][/I] [U][I][B][COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]SEN YÜZDE YÜZ TÜRK OLDUĞUN GÜN CİHAN SENİN OLACAKTIR TÜRK'e kefen biçenin ölümü korkunç olur 1071'den beri TÜRK YURDU.............. [/FONT][/COLOR][/B][/I][/U][/CENTER] |
Gerilir zorlu bir yay
Oku fırlatmak için; Gece gökte doğar ay Yükselip batmak için. Mecnûn inler, kanını Leylâ`ya katmak için. Cilve yapar sevgili [B][I][CENTER][FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]Gönül kanatmak için. Şair neden gam çeker? Şiir yaratmak için. Dağda niçin bağrılır? Feleğe çatmak için. Açılır tatlı güller Arılar tatmak için. Göğse çiçek takılır Solunca atmak için. Tanrı kızlar yaratmış Erlere satmak için. İnsan büyür beşikte Mezarda yatmak için. Ve.............................. Kahramanlar can verir Yurdu yaşatmak için... [/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B] [COLOR="Red"][CENTER][U][I][B][FONT="Arial Black"]SEN YÜZDE YÜZ TÜRK OLDUĞUN GÜN CİHAN SENİN OLACAKTIR TÜRK'e kefen biçenin ölümü korkunç olur 1071'den beri TÜRK YURDU.............. [/FONT][/B][/I][/U][/CENTER][/COLOR] |
Arkadaslar hepimiz sehitlerimizin ruhuna bir FATIHA okuyalim...
|
[CENTER][B]..:: ŞEHİT ANASINA ::.
Ne mutlu, ne mutlu sana... Oğlun şehit olmuş gözleri yaşlı ana Ağlama artık, bırak Allah aşkına! Toprak dardır, gökler dardır şehit olup yatana... Mehmed'in al kanıyla çağ kapadı, çağ açtı. Elde kılıç, yay, kalkan; kale aştı, dağ aştı. Hilal'in zaferine kudurmuş haçlı şaştı Peki ana neden hala bağrın yanık, gözün yaşlı? Belki yıllar öncesine daldırdın gözlerini... Hatırladın kundakta ağlayan bebeğini İşte o bebek şimdi çiğneyerek bendini, Bu vatana, bu millete feda etti kendini... Ana, senin oğlundu düşmana göğüs geren O kanlı gecelerde yıldızı yere seren Bu şanlı milletin bayrağına renk veren, Sıradan biri değil, kahraman bir ALPEREN! Sevin ana, sevin! O kutlu oğul senin... Bu Mehmed'ler oldukça, korkusu yok kimsenin. Şehit bahçelerinde açılan güller senin, Ve cennete doğru giden ipekten yollar senin...[/B][/CENTER] |
[QUOTE=Kaptan-58][CENTER][B]..:: ŞEHİT ANASINA ::.
Ne mutlu, ne mutlu sana... .. . Ve cennete doğru giden ipekten yollar senin...[/B][/CENTER][/QUOTE] yazi cok güzel cok duygulandim gelde aglama yani rabbim sehit annelerine sabir versin |
[QUOTE=REİS ÇATLI][CENTER][I][B][FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]MALAZGİRT MARŞI
Aylardan ağustos, günlerden cuma Gün doğmadan evvel iklîm-i Rum'a Bozkurtlar ordusu geçti hucuma Yeni bir sevk ile gürledi gökler Ya Allah...Bismillah... Allahüekber Önde yalın kılıç türkmen basbuğu Ardında Oğuz'un ellibin tuğu Andırır Altay'dan kopan bir çığı Budur, Peygamberin övdüğü Türkler Ya Allah...Bismillah... Allahüekber Türk, Ulu Tanrı'nın soylu gözdesi Malazgirt Bizans'ın Türk'e secdesi Bu ses insanlığa hakkın müjdesi Bu seste birleşir bütün yürekler... Ya Allah...Bismillah... Allahüekber!.. Yiğitler kan döker, bayrak solmaya, Anadolu başlar, vatan olmaya... Kızılelma'ya hey... Kızılelma'ya!!! En güzel marşını vurmadan mehter Ya Allah...Bismillah... Allahüekber!.. [/COLOR][/FONT][/B][/I] [U][I][B][COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]SEN YÜZDE YÜZ TÜRK OLDUĞUN GÜN CİHAN SENİN OLACAKTIR TÜRK'e kefen biçenin ölümü korkunç olur 1071'den beri TÜRK YURDU.............. [/FONT][/COLOR][/B][/I][/U][/CENTER][/QUOTE] ensevdiğim mehter marşlarından biri soğol gardaş |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:15. |