![]() |
KISKANDIM ARKADAŞLAR VALLAHİ
|
[B]Ohhh ohhh maşallah beni gönderip hemen pikniğe gittiniz demek[/B]
|
[COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]vay be gözlerim doldu bizede nasip olcakmı acaba ALLAH ağzınız tadını bozmasın...[/FONT][/COLOR]:confused:
|
vaybee nasıl bir eylence olmuş öylee....
helal be başka birsey demiyorum..... |
amma güzel muhab beti
|
[QUOTE=Gunay][B]Ohhh ohhh maşallah beni gönderip hemen pikniğe gittiniz demek[/B][/QUOTE]
gardaş sivasa gelmeden kaçmayı düşünü yorsun nede çok seviyonuz buistan bulu valla ben anlamadım |
[B][COLOR="DarkOrange"][FONT="Arial Black"][FONT="Comic Sans MS"]ORTAM,MEKAN,RESİMLER ÇOOKK GÜZELLLL :D[/FONT][/FONT][/COLOR][/B]
|
[FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="Blue"]HELE ŞU HALAYA BAKIN [/COLOR][/B][COLOR="DarkGreen"][B]HELEE :D VALLA[/B][/COLOR] [B][COLOR="Indigo"]PROFESYONEL HALAYCI [/COLOR][/B][B][COLOR="Red"]DİYE BUNA DERİM[/COLOR][/B]....[COLOR="Black"][B]ŞU AHENGE BAH :D [/B][/COLOR][/FONT]
|
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]evet işte belgeler ortada ben,özgür ve erhanı almadan pikniğe gidiyorlar birde resim çekiniyorlar..bizsiz mangal mı olur tessüf ederim arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrr:([/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
[QUOTE=Onur Büyükdere][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]evet işte belgeler ortada ben,özgür ve erhanı almadan pikniğe gidiyorlar birde resim çekiniyorlar..bizsiz mangal mı olur tessüf ederim arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrr:([/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
[B][COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]OLAN OLMUŞ USTA....BİZİ GÖTÜRMEDİLER.... NEYSE Bİ ORGANİZEDE BİZ YAPARIZ ONLARI GÖTÜRMEYİZ :)[/FONT][/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:32. |