![]() |
-->: İSTANBUL 2. DERNEK TOPLANTISI
[QUOTE=DJMuRaT][B]Salim beni unutmuşsun!!!!!!!:D :D[/B][/QUOTE]
aranızda kavga etmeyin yaaa tamam be siz yakışıklısınız ben çirkinim. :D salim bilir beni mankenlerden başka kimselerle çıkmam .... |
Yok gardaş hiç unuturmuyum senin yerin ayrı ben şimdi KAPKAÇ A.ş ile uğraşmaktayım Mitle ortak çalışıyorum çökerticem bu çeteleri :D:D
|
[QUOTE=Salim58]Yok gardaş hiç unuturmuyum senin yerin ayrı ben şimdi KAPKAÇ A.ş ile uğraşmaktayım Mitle ortak çalışıyorum çökerticem bu çeteleri :D:D[/QUOTE]
gardaş mit fbi kgt kgs ogs hepsi yalan işler onlar beni çökertemez not: kgs=kartlı geçis sistemi-----ogs= otomatik geçiş sistemi. |
[QUOTE=KEREM_58_34]gardaş mit fbi kgt kgs ogs hepsi yalan işler onlar beni çökertemez
not: kgs=kartlı geçis sistemi-----ogs= otomatik geçiş sistemi.[/QUOTE] seni tebrik ediyorum seni kimse çökertemezz |
saygıdeger gardaşlarım toplantıya katılamadıgım için çok üzgünüm.çünki sivasta oldum için gelemedim.ama derneğimizin kurulmasını gönülden destskliyom....tüm yiğidolara selamlar.....anavatan sivastan yavruvatan istanbula
|
ARKADAŞLAR BEN İSTANBULDA YAŞAYAN BİR SİVASSPOR TARAFTARIYIM ORGANİZATÖRLÜK YAPMAKTAYIM. DERNEĞE GELİR SAĞLAMAK AMACIYLA İŞİMİN BİR PARÇASI OLAN BOĞAZDA TEKNE TURU DÜZENLEYEBİLİRİZ. AYRINTILI BİLGİ VE İRTİBAT İÇİN
[url]www.bogazgezi.com[/url] ADRESİNDEN BİLGİ ALABİLİRSİNİZ OFİSİN TAŞINMASI NEDENİYLE MAİLLERE BAKAMADIM ÖZÜR |
[QUOTE=tekne]ARKADAŞLAR BEN İSTANBULDA YAŞAYAN BİR SİVASSPOR TARAFTARIYIM ORGANİZATÖRLÜK YAPMAKTAYIM. DERNEĞE GELİR SAĞLAMAK AMACIYLA İŞİMİN BİR PARÇASI OLAN BOĞAZDA TEKNE TURU DÜZENLEYEBİLİRİZ. AYRINTILI BİLGİ VE İRTİBAT İÇİN
[url]www.bogazgezi.com[/url] ADRESİNDEN BİLGİ ALABİLİRSİNİZ OFİSİN TAŞINMASI NEDENİYLE MAİLLERE BAKAMADIM ÖZÜR[/QUOTE] [B]Gardaş gerçekten güzel bir fikir ;) ;) Zamanın uygun olursa 16 Nisanda tekrar toplanıyoruz senide aramızda görmek isteriz...[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:28. |