![]() |
[QUOTE=yampirik]Beşiktaş Kürşat'ı gönderebileceğini açıkladı.
Bence bu oyuncu düşünülebilir[/QUOTE] bencede düşünelebilir hem kurşat sivaslı belki havası başka olur...hayırlısı bakalım |
Denilson Vestel’de
Denilson Vestel’de
Ege ekibi, Real Betis’in Brezilyalı yıldızıyla el sıkıştı. Önümüzdeki günlerde İstanbul’a gelecek olan Denilson ile 1 yıllık sözleşme yapılacak 18.08.2005 Süper Lig’in çiçeği burnunda ekibi Vestel Manisaspor, transferdeki son bombasını da patlattı. Ege ekibi Real Betis’in Brezilyalı yıldızı Denilson’u kiraladı. Genel Menacer Mustafa Turgat’ın anlaşma sağladığı sol kanat oyuncusunun 1-2 gün içinde Türkiye’ye getirileceği öğrenildi. Anlaşmaya göre Vestel Manisaspor’da bir yıl kiralık oynayacak Denilson, istendiği taktirde diğer sezonda da Siyah - Beyazlılar’da kiralık olarak forma giyebilecek. Bu arada Vestel, Gaziantep maçı hazırlıklarını dün yaptığı çalışmayla sürdürdü. Teknik direktör Levent Eriş yönetimindeki antrenmanda futbolcuların hırslı ve istekli olması dikkatlerden kaçmadı. İyi durumda olduklarını dile getiren başarılı hoca, “Ancak yine de dikkatli olmak zorundayız. Ligin ilk haftalarında her türlü sonuç alınabilir” dedi |
Vallaha arkadas bende bunu duydum ama dogrumu yani kaynak saglam degil..
Fanatik pek saglam kaynak degil..?;) Vestel'ide tebrik etmek lazim (Eger bu dogru ise) Dünyanin en iyi orta saha futbolcularindan birisini aliyorlar..;) |
[QUOTE=puar]bencede düşünelebilir hem kurşat sivaslı belki havası başka olur...hayırlısı bakalım[/QUOTE]
Kürsat Mu$'lu degilmi? Bende Sivasli zannettim ama fanatik bjkli arkadasim Mu$lu oldugunu soyledi ve ondan numarasi 49 mus.. |
Büyük Kaptan Sivasspor'a
Milli Takımımızın Kaptanı Bülent KORKMAZ'ı Sivassporda olmasını çok isterim neden olmasın. Galatasaray'lı yöneticiler taraftarı karşısına alarak Bülent'i serbest bıraktılar eğer biz alırsak ultrArslan'da tıpkı Fener gibi bize destek verir. Hemde Bülent gibi hırslı bir futbolcunun ölüsü 1. ligde oynar bence...
|
alex yordanovun ve yusuf şimşeğin sivasa gelmesi takıma büyük yarar saglar orta alandaki eksikliğimizi onlar kapatır diye düşünüyorum defansımız iyi gibi forvette iii fakat orta sahaya takviye şart
|
gardas alex yordanov ve yusuf transfer oldular bile senden neden bahsediyon anlamadim
|
bu kadronun oturması lazım öncelikle... eksikler ondan sonra daha ii görülebilir...
|
Evet kadronun oturmasi lazim.. Hemde düsünün oturmamis kadroyla Malatya, Antepe karsi berabere oynadik ve Samsunu deplasmanda Yendik.
Ozaman oturmus kadroyla ne olur siz düsünün artik:D |
yasi genc yararli olur insallah kaliteli futbolcu tüm camia,ya hayirli olsun
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:05. |