![]() |
Cevap: balıkesirspor
Benim bir evim var Balıkesir'e yakın.
|
16.Hafta İnegölspor:0 - Balıkesirspor:1
81.dakikada Murat'ın attığı golle zorlu deplasmandan 3 puan dönmesini bildik. |
(Erteleme Maçı) 15.Hafta Balıkesirspor:2 - Alibeyköyspor:0
Balkes'imiz domuz gribi nedeniyle ertelenen maçta Alibeyköyspor'u 41.dakikada Berkay ve 48.dakikada Sinan'ın attığı gollerler 2-0 yenerek yeniden liderliğe yükseldi. |
Herkese hayırlı bayramlar......
|
18.Hafta Balıkesirspor:2 - Bursa Nilüferspor:0
BaLkes'imiz, kritik maçta Bursa temsilcisini 44.dakikada Sinan ve 68.dakikada Berkay'ın ayağından bulduğu gollerle 2-0 yenerek liderliğe yükseldi. |
19.Hafta Çerkezköy Belediyespor:0 - Balıkesirspor:3
BaLkes'imiz deplasmanda Çerkezköy Belediyespor'u 3-0 yenip Yükselme Grubunu garantiledi. Tüm teknik kadroyu kutluyorum... |
20.Hafta Balıkesirspor:0-Gaziosmanpaşa:0
Yükselme Grubu'na çıkmayı geçen hafta garantileyen Balkes, kendi sahasında Gaziosmanpaşa ile golsüz berabere kalarak liderliğini sürdürdü. |
21.Hafta Bayrampaşaspor:2-Balıkesirspor
BaLkes'imiz, Bayrampaşaspor maçında 2 kez öne geçmesine rağmen bu üstünlüğünü koruyamadı ve maçtan 2-2'lik skor ve 1 puanla ayrıldı. |
22.Hafta Balıkesirspor-Lüleburgazspor:1-2
BaLkes'imiz, ligin son maçında Lüleburgazspor'a 2-1 yenilmesine rağmen en yakın rakibi Bandırmaspor'unda puan kaybetmesiyle şampiyon oldu. Darısı 2.lig şampiyonluğuna... |
Bloguma Bekliyorum
Arkadaşlar uzun bir zamandan beri bloguma yoğunlaşmıştım ve iyi birşeyler oldu gibi. Hepinizi bekliyorum...(Ziyaretçi Defterine yazmayı unutmayın) [url]www.forzabalkes.blogspot.com[/url] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:10. |