SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   SİVASSPOR/Fenerbahçe Maçı Tahmin Ve Yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=15929)

NAUGHTYBOY58 26.01.2008 20:45

-->: SİVASSPOR/Fenerbahçe Maçı Tahmin Ve Yorumları

[B][COLOR="Purple"]0,5 olsun ßizim Olsun ßeyler ;)[/COLOR][/B]

Sanma14LuYarasi 26.01.2008 21:02

--->: SİVASSPOR/Fenerbahçe Maçı Tahmin Ve Yorumlar

[B]Ben biraz daha iddalıyım 4-2 Sivas yencek diyorum[/B]

rsimsek 26.01.2008 21:08

2-1 bizim maç.sivasspoumuz inşallah alacak diye düşünüyorum

ceza_tolga_rep 26.01.2008 21:12

2-1 DİYORUM.

SADİDEN GOL BEKLİYORUM.......

cem 26.01.2008 21:38

BENCE BASLADIGI GİBİ BITECEK MAC... FENER 90 DAKKA DEFANS YAPICAK.. İNSALLAH KAZANIRIZ... UNUTMAYIN YENILIRSEK DUNYANIN SONU DEGIL.TAKIMIMIZA KÜSMEK YOK.. HEP DESTEK TAM DESTEK...

Ultra sivasli 26.01.2008 22:12

BASKA SKOR CIKMAZ SIVASSPOR 3-1 FENERBAHCE GOLÜDE 2 TANE MEMMED ATAR BIRINIDE MUSADAN BEKLIYOM

FaNaTiC 26.01.2008 22:29

afedersiniz ama siz bayağa havlanmışsınız..daha 2-3 sene öncesine kadar formalarınızı fenerıum veriyordu.. bir seri yaptınız diye şampiyon olacağınızı sanıyorsunuz geçen sene manisada seri yaptı serisini fenerbahçe bozdu bu seferde öyle olucak seri meri kalmıyacak geçen seneden biraz daha fazla sürdü ama yakında biter merak etmeyin bu günlerin değerini iyi bilin.

3-0 fener alır

golleri deivid ve alex(2) atar

alem_halil 26.01.2008 22:34

[QUOTE=FaNaTiC;309466]afedersiniz ama siz bayağa havlanmışsınız..daha 2-3 sene öncesine kadar formalarınızı fenerıum veriyordu.. bir seri yaptınız diye şampiyon olacağınızı sanıyorsunuz geçen sene manisada seri yaptı serisini fenerbahçe bozdu bu seferde öyle olucak seri meri kalmıyacak geçen seneden biraz daha fazla sürdü ama yakında biter merak etmeyin bu günlerin değerini iyi bilin.

3-0 fener alır

golleri deivid ve alex(2) atar[/QUOTE]

gardaş geçen seneki vestel serisini fb bozmadı dikkatini çekerim sivasspor bozdu burda 3.2 almıştık gitti fenerede yenildi önce söyleyecen sözü araştırda yaz..ayrıca bizim havalanmamız seni ilgilendirmez burası bizim sitemiz burda düzgün yorum yazan tutulur sengibilerin yeri yokturr..ayrıca şu vestel vakasını tüm türkiye unuttu sen hangi devirde yaşıyon..

alem_halil 26.01.2008 22:37

yarin göreceğiz sizi kurtaran adamı...:) ne kadar ayıpsınızki tek adama bağlısınız..

ölügömücü58 26.01.2008 22:37

ben bu maçı daha önce izledim.kuponları yatırın SİVASSPOR-2 fenerbahçe-1 bu böyle biline..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:32.