SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Suç Tamamen Bana Ait (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26535)

anils 29.07.2009 18:44

Cevap: Suç Tamamen Bana Ait

Sefanı sürdük,cefanı da çekeriz hocam...Takımın aslarını dağıtmak hataydı falan ama alınan oyuncular gidenlerden iyi.Sadece takım yeni ve hazır değildi.Avrupa tecrübemiz Braga'dan ibaretti.İnşallah Bülent Hoca durumu düzeltir,takım iyiye gider de uefa da gruplara kalırız.

eyupk 29.07.2009 18:51

ben bu yenilgiden dolayı takımıma şinirli değilim, sadece üzgünüm. yensede yenilsede takımımın arkasındayım. takımımızın yenilmesini işteyenler şimdi doyasıya gülüyordur. İstifa edin diyenler, Beşiktaşın şampiyonlar liginde 8 yediğini ne çabuk unuttunuz, Galatasarayın Uefada 5 yediğini ne çabuk unuttunuz.

toprak_gürün 29.07.2009 19:36

[QUOTE=SivasSpor.Com;539763][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulent2800.jpg[/IMG]

Sivasspor Teknik Direktörü Bülen Uygun, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turu ilk maçında Anderlecht'e 5-0 yenildikleri maç sonrası karşılaşmayı değerlendirdi.

Uygun’un açıklaması şöyle:

“Avrupa tecrübesi çok önemli. Futbolcularım futbol hayatları boyunca antrenmanda bile yapmayacakları hataları yaptılar. Sorumluluk bana aittir. Yeni yapılanmadaki sakatlıklar ve tranasferdeki bazı olumsuzluklar bizi etkiledi. Mağlup olduk, özür diliyoruz. Buradaki suç tamamen bana aittir. Kendi evimizdeki maçta gerçek futbolumuzu yansıtmaya çalışacağız.

Bu iş tecrübe işi. Rakibin tecrübesi hat sahfada!.. Yapmamamız gereken basit hatalar sonucunda böyle bir yenilgi aldık. Bir an önce formumuzu ve takım kurgumuzu oturtmak adına ikinci maça çıkacağız. UEFA Kupası’nda çıkacak rakibimizin durumuna göre hazır olmamız lazım. Transfer sanırım lazım olacak[/QUOTE]

tamam şampiyonlar ligi elemesine kalmak büyük başarı ama bu başarıdada birçok kişinin emeği vardır sayın başkanımızın bu başarıda varlığıda çok önemlidir emeği ve katkısı olan takımdan ayrılmış veya gönderilmek zorunda kalmış tüm futbolculara emeklerinden dolayı teşekkr etmek gerekir ve gelelim suç bende olayına sayın hocam sivassporumuz geçen sezon ligde en az gol yiyen takımıydı bu takımın kimyasıyla bu kadar oynamaya hiç gerek yokdu bu takımı buraya gelmesinde emeği olan başarılı ve bu takımda kalmak isteyen tum gibi forvetin gönderilip küme düşmüş takımın işi bitmiş forvetini alırda bu takıma koyarsan hocam tabiki suç benim değil sizindir bir mehmet topuz 9 milyon avro yapıyor bilica kaç paraya gitti bilmiyoruz tum istanbula ermana karşı verildi bir tum ersen ve ermandan dahamı kötüydü hocam lafı uzatmıycam yazacak okadar çok şey varki ama bu takım grublara kalsaydı bilcadan gelen paranın 3 katını alırdı takım bu bir maçlık leşdiri değildir hocam şampiyonluğun ilk kaçdığı yıl biz şampiyon olmak istemiyoruz dediniz geçen sezonda bizi şampiyon yapmazlar dediniz bunu açıklayın tüm suçu eminimki bütün sivasspora gönül verenler kabul edecekdir.

_bling_lady- 29.07.2009 21:13

olabilir saglik olsun ama bu kadar da biraz fazla oldu.
biraz yerin dibine batmis gibi oldu, cünki sahada sivasspor diye bisiy yoktu :(:(
büyük bir sans ucup gitti :( :(

subasi29 29.07.2009 21:17

herseyde bir hayir vardir insallah bununda altinda bir hayir olur

yeniceri_can 29.07.2009 21:34

[B]kötü oynamanıza lafımız yok fark yemenizede lafımız yok ama bi takımın 11 futbolcusuda mücadele etmiyorsa suç senden başkasında aranamaz bülent hoca[/B]

Mahmut5858 29.07.2009 21:57

Insaf ve INSAF
Yazik vede cok yazik
Ayip hemde cok cok ayip.
Ne oluyor arkadaslar ne bu hiddet ne bu celal. elbetde bende cok uzuldum sivassporumuzun yenilmesine hem maca da gittim o kadar kudurmus anderlecht taraftarinin icine.
ama ne oluyoruz sanki karsinizdaki siradan bir takimmisda biz onlardan ustunmusuz gibi. beyler karsinizdaki takim ufa kupa galipleri kupasi almis bir takim ve avrupanin sayili takimlarindan arti biz avrupada birkac daha oynayip tecrube kazanalim diye ugrasirken adamlar 50 senedir avrupada oynuyorlar.
birde kalkmis BULENT hocaya olmadik kizginliklar utanmasaniz kufurde edeceksiniz statda oldugu gibi birkac kendini bilmez taraftarimiz gibi.
Bulent hocanin sivasa yaptigini bir macta unuttuysak demekki biz nankor insanlariz.
kaldiki hocanin yapmis oldugu bunca basaridan sonra.
transfer yapin diyorsunuz neyle olacak bu is bedava futbolcu varda bizmi goremiyoruz. dunyada 5 milyon sivasli var diye ovunuyoruz bir telefen hatti aciliyor 5 tl tutarinda 24 bin kisi telefon ediyor eyyyy sivaslilar neredesiniz konusmaya gelince bir numarasiniz arti besiktas 8 sifir yenildi besiktaslilar bu kadar figan etmediler.
daha cok yazacamda kalbinizi daha fazla kirmak istemiyorum arti tabiiki bulent hocaninda hatasi var ama birazda takimimizin gucune gore konusalim lutfen.
seni seviyorum BULEN hoca seni seviyorum SIVASSPOR

MOS-BY-58 29.07.2009 22:08

sorun 5 yemek degil. cok iyi oynanan bir macta da 5 yenebilir.

sorun rakibin sahada üstün olmasi da degil.

sorun sampiyonlar ligine katilamamak da degil (ben gercekci olarak uefa avrupa ligini tercih ederim).

ama bir takim sahada bu kadar silik, bu kadar ne yaptigini bilmez olamaz. gecen seneki takim olsaydi, anderlecht belki yine 5 atardi ama bu kadar elini kolunu sallayarak oynayamazdi.

fener'in gecen sene attigi geri adima benzer bir duruma düsüyoruz. bu seneyi küme düsmeden atlstiriz insallah. ben malesef bu kurulan takimla önümüzü göremiyorum.

insallah yaniliyordurum.

yigido Atilla 29.07.2009 22:29

Büyük Lokma ye ama Büyük Konusma !!!! Bu Ata sözünü simdi Rakip taraftarlari sana devamli hatirlatacaklar..!!!!! 5 yereim 6 yemem 7 yerim 8 yemem bunlari stadyumlarda cok duyacagiz Sivassporla ilgisi olmayan Takimlari karsimiza almakla bize ne kadar kötülük yaptiginin farkina önümüzdeki sezonlarda görecegiz . fenerbahcenin Borazanligini yapmakla Fenerbahce taraftarina karsi hos göründün. ??? ama Sivasspor klübünun Antröneri oldugunu canli Tv de yayinlarinda unutuyorsun !!!! bizim FB,GS,BJK ugrasmak neyimize Sivasspor icin hayati kiritik bir macta bu ugrastigin takimlar sivassporu perisan etmek icin ugrasacaklarinida görecegiz.. Bundan en cok zarari Bülent uygun degil Sivasspor görecek.. simdi ligler baslayacak transfer istiyorsun hazirlik döneminde ne yaptin ??? nicin önceden yönetimle konusmadin diye adama sormazlarmi her maglubiyetten sonra transfer mi isteyeceksin ???? Elinde tikir tikir calisan sistem Futbolcularini nicin gönderdin... Allah yardimcin olsun ne diyeyim Tercübeszligin Sivassporumuzun basimizi yakmasinda ............

Hangi bir sucunu konusalim her sucun bir cezasi var olmali !!!! ama sana karsi en ufak bir ceza uygulanmiyorki !!! uygulansa böyle konusamazsinki ...bir kac suclu ararsin

GuVeN 29.07.2009 22:57

sıktı artık bu butun suc bana aıt kahramanlıkların bulent hoca.. bır degıl ıkı degıl bes degıl bu ne ya.. tamam yenıldık kotu oynadık falan fılanda barı mactan sonra cıkıp soyle tip tip acıklamalar yapma..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:28.