![]()  | 

-->: SPOR FIKRALARI 

Fıkraların hepside bir birinden güzel paylaşımınız için teşekkürler 
	 | 

--->: SPOR FIKRALARI 

[B]walla koptum teşekkürler : ) : )[/B] 
	 | 

[QUOTE=kerem;3384]Zidane Ve Fener 
	Bir gün Real Madrid, Fenerbahçe'yle maç yapmak için Istanbul'a gelecekmiş. Binmişler uçağa, Real Madrid'li oyuncular çok üzgün. Zidane kaptan olarak sormuş tabi - Ne o çocuklar yüzünüzden düşen bin parça? Raul demiş ki: - Ya abi fenerle oynamayı hiç istemiyoz. Stata gelmişler. Hala millet surat yapıyor. Zidane arkadaşlarina; - Siz gidin İstanbul'u gezin, ben Fenerbahçe'yle tek basima maç yaparım. demiş. Bunu duyan arkadaşlari sevinçten havalara uçmuşlar. Hemen dalmışlar İstanbul gecelerine. Maç başlamış. Devre arası Real Madrid'li futbolcular stata gelmişler ve skorboarda bakmislar Real Madrid 1:0 önde. Demişler bi Laila yapalım gelelim bari. Maçın sonunda geri gelmişler. Bi bakmışlar skor 1:1. Gitmişler soyunma odasına Zidane'yi kutlamaya, ancak Zidane almış başını iki elinin arasına ağlıyor. - Niye ağlıyorsun, sen bütün takıma karşı tek başına oynadın ve maç berabere bitti. Bu mükemmel bi şey. Zidane cevap vermiş; - Eğer maçın 60. dakikasında kırmızı kart görmeseydim, farka gidecektim. Ben ona üzülüyorum.[/QUOTE] SÜPER YAWWWWWWWWW İŞTE BU FIKRA KARDAŞŞŞIM  | 

zuhahahha  allam koptum ya   relmadrid fikrasina:))) 
	 | 

Hasta Cimbomlu gerçektende hasta olur ölüm dösegine düser. Her  
	zaman maçlara gittigi fanatik arkadaslari ziyaretine gelirler.Son defa görelim derler. " Allahin takdiri,elden birsey gelmez ama bir son istedigin varsa bari onu yerine getirelim " O zaman beni FB'ye üye yapin! Herkes birbirine bakar: "Yaav sen dogustan Galatasaray'lı degil misin? Ne yapiyorsun sen? Hasta Galatasaray'lının birden yüzü güler: [COLOR="Red"]"Ülen, bir CimBomlu ölecegine bir FB'li ölsün be! [/COLOR]  | 

Barcelona, fenerbahçe'yle Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda karşılaşır.  
	İlk maç Kadıköy'dedir. Mücadele hızlı başlar, barça ilk golü bulur ve daha sonra ardı arkası kesilmez. 2,3,4,5,6,7... İlk yarı 7-0'lık skorla kapanır. İkinci yarıda yedek oyuncularını sürmesine rağmen Barcelona'nın hızı kesilmez. 8,9,10,11,12... Derken Barcelona'lı bir oyuncu, bir fb'liye sorar; -Ne zaman sahadan çekiliyorsunuz? Fb'li cevap verir; -Ne çekilmesi?Sonuna kadar buradayız. Derken goller bütün hızıyla devam eder. 13,14,15... Artık bir kaç dakika kalmıştır maçın bitmesine barça'lı yine sorar; -Neden çekilmiyorsunuz? En azından hükmen yenik sayılırsınız. Fb'li cevap verir; -Sonuna kadar buradayız. Maç biter. Skor 16-0'dır. Barça'lı oyuncu sorar; -Neden sahadan çekilmediniz? Fb'li cevap verir; [COLOR="Magenta"]-Burası Kadıköy, belli olmaz bakarsın elektrikler gider... [/COLOR]  | 

-->: --->: SPOR FIKRALARI 

[QUOTE=UTKUM_58;274963]Hasta Cimbomlu gerçektende hasta olur ölüm dösegine düser. Her  
	zaman maçlara gittigi fanatik arkadaslari ziyaretine gelirler.Son defa görelim derler. " Allahin takdiri,elden birsey gelmez ama bir son istedigin varsa bari onu yerine getirelim " O zaman beni FB'ye üye yapin! Herkes birbirine bakar: "Yaav sen dogustan Galatasaray'lı degil misin? Ne yapiyorsun sen? Hasta Galatasaray'lının birden yüzü güler: [COLOR="Red"]"Ülen, bir CimBomlu ölecegine bir FB'li ölsün be! [/COLOR][/QUOTE] Çok hoş bir fıkra bir birlerin assın kessinler yeterki bizden uzak dursunlar cünkü biz yiğidoyuz cünkü biz sivassporluyuz  | 

:):)çok komik fıkralar var paylaşım için sağolun ... 
	 | 

[QUOTE=UTKUM_58;274963]Hasta Cimbomlu gerçektende hasta olur ölüm dösegine düser. Her  
	zaman maçlara gittigi fanatik arkadaslari ziyaretine gelirler.Son defa görelim derler. " Allahin takdiri,elden birsey gelmez ama bir son istedigin varsa bari onu yerine getirelim " O zaman beni FB'ye üye yapin! Herkes birbirine bakar: "Yaav sen dogustan Galatasaray'lı degil misin? Ne yapiyorsun sen? Hasta Galatasaray'lının birden yüzü güler: [COLOR="Red"]"Ülen, bir CimBomlu ölecegine bir FB'li ölsün be! [/COLOR][/QUOTE]allah herkese uzun ömürler versin bu kadarınada pes ya  | 

[QUOTE=UTKUM_58;274964]Barcelona, fenerbahçe'yle Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda karşılaşır.  
	İlk maç Kadıköy'dedir. Mücadele hızlı başlar, barça ilk golü bulur ve daha sonra ardı arkası kesilmez. 2,3,4,5,6,7... İlk yarı 7-0'lık skorla kapanır. İkinci yarıda yedek oyuncularını sürmesine rağmen Barcelona'nın hızı kesilmez. 8,9,10,11,12... Derken Barcelona'lı bir oyuncu, bir fb'liye sorar; -Ne zaman sahadan çekiliyorsunuz? Fb'li cevap verir; -Ne çekilmesi?Sonuna kadar buradayız. Derken goller bütün hızıyla devam eder. 13,14,15... Artık bir kaç dakika kalmıştır maçın bitmesine barça'lı yine sorar; -Neden çekilmiyorsunuz? En azından hükmen yenik sayılırsınız. Fb'li cevap verir; -Sonuna kadar buradayız. Maç biter. Skor 16-0'dır. Barça'lı oyuncu sorar; -Neden sahadan çekilmediniz? Fb'li cevap verir; [COLOR="Magenta"]-Burası Kadıköy, belli olmaz bakarsın elektrikler gider... [/COLOR][/QUOTE] abi harika olmuş cok güldüm allah da seni güldürsün sayğılar  | 
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:16. |