![]() |
Cevap: Güzel Haberler Yakında!!!
[QUOTE=58 SiVaSıM 58;677021]eneramo geldimi arkadaşlar[/QUOTE]
şuan istanbulda daha belli değil |
Auxerre'de oynayan futbolcu Alain Sibiri Traore, wikipedie bilgileri aşağıda, fazla bir bilgi yok zaten çok genç (31 Aralık 1988 doğumlu).
Alain Sibiri Traoré[2] (born 31 December 1988 in Bobo Dioulasso) is a Burkinabé football, who currently plays for AJ Auxerre.[3] Traoré began his career with Planete Champion and was transferred in July 2005 to AJ Auxerre. On 4 January 2009, he was loaned out to Stade Brest 29 for six months. He returned to AJ Auxerre on 31 June 2009.[4] |
[QUOTE=mustafa_kavak58;677016]besiktas michael eneramo istiyomus nekadar dogru bilmiyorum :confused:[/QUOTE]
Michael Eneramo Doğum tarihi: 26.11.1985 Doğduğu il: Kaduna - Yaş: 25 Boyut: 1,87 Uyruk: - Nijeria Pozisyon: Forvet - Santrafor Ayak: sag ayak Piyasa değeri: 4.334.000 TL 2.200.000 € |
öncelikle hayalkafe gardasima tesekkür ediyorum.
Eneramo´nun youtube´daki 3. partinda gördügüm kadariyla, ceza sahasi icinde malesef kendini cok rahat yere birakan biri, verilen penaltilara hayret ettim. burda da öyle devam ederse, isi zor. genel olarak begendim. |
[QUOTE=HAYALKAFE;677000][B]arnavutlukta KF TİRANA takımında izlenen 25 yaşındaki stoper büyük ihtimalle Erion DUSHKU... ama bülent albayrakın olumlu mu yoksa olumsuz mu bir rapor sunduğunu öğrenemedim... diğer bir ihtimal ise yine aynı takımda stoper olarak oynayan Entonio PASHAJ olma ihtimali var bu oyuncu da Arnavut...bunlarla ilgili gelişmelr de bu hafta içinde netleşir...bu haberi alır almaz hemen ayaküstü paylaşayım dedim...diğer haberleri de aldıkça burada paylşacağım....[/B][/QUOTE]
verdiğin tüm bilgiler içn teşekkürler kardeş sen de olmasan transferden haberz yokk peki bu defans oyuncularında son durum ne ? |
Cevap: Fink, Zapotocny ve Tekke’ye Teklif Götürüld
zapo iyi iş yapar
|
Cevap: Fink, Zapotocny ve Tekke’ye Teklif Götürüld
la tekke.zapo ıyı fınk ne ya bızım kadır walla ondan bın kat ıyı
|
[url]http://www.medya73.com/besiktas-emenikeden-daha-iyisini-buldu-53201-haberi-430668.html[/url]
Böyle bir haber de var. Menajerler piyasayı kızıştırıyor |
Cevap: 2010-2011 Ara Transfer Sezonu ve Önerilerin
ARKADAŞLAR BİLMEDEN SALLAMAYIN ÇOK AYIP YİGİDOLARA YAKIŞMIYOR
KAMANANIN GİTMEYECEGİ KESİN |
[QUOTE=mishka;677034][url]http://www.medya73.com/besiktas-emenikeden-daha-iyisini-buldu-53201-haberi-430668.html[/url]
Böyle bir haber de var. Menajerler piyasayı kızıştırıyor[/QUOTE] Besiktasin ilgilenecegini sanmiyorum: simao, almeida, fernandesi bitirdiler. Yollicaklari cok yabanci futbolculari var kontejan acmak icin. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:36. |