![]() |
Cevap: Sivasspor Transfer Haberleri 2016-2017
Tugayı bilmiyorum ama Galibin alınmasını çok olumlu buluyorum..tecrübeli ve 29 yaş gibi en verimli döneminde bence..orta saha buyuk eksikligimizin oldugu yer
|
Etzaz Hussain konusundaki olumsuz görüşlere hiç katılmıyorum..Etzaz ın ben de bir çok antremanını izledim....Etzaz konusunda olmsuz görüşü olanlar neye göre konuşuyorlar bilmiyorum...M.United altyapısından çıkan bir futbolcu hakkında yapılan gereksiz yorumlara sadece gülüp geçiyorum..Bu arkadaşlar Molde nin geçen yıl Avrupa liginde oynadığı tüm maçlarda Etzaz ı izlesinler..2 yıl önce de Etzaz Şampiyonlar ligi elemelerinde de oynamış..Molde geçen yıl fb. yi İstanbul'da yenerken Etzaz ilk 11 de oynuyordu...Etzaz giderse bence büyük bir hata olacak...22 yaşındaki genç bir yeteneği üst üste 5 maç oynatmadan göndermek ne kadar doğru acaba?Oyuncuyu sadece antremanlardaki performansına göre değerlendirmek yanlışların en büyüğü...Geçen yıl Etzaz gs maçında ilk maçına çıkmıştı; o maçta bence takımın iyilerindendi...Etzaz ı takımdaki bazı sabunluklara tercih ettiler...Etzaz üst üste 4-5 maçta ilk 11 de oynayıp kötü oynasaydı yapılan eleştirileri anlardım ama oyuncuyu son 5-10 dak.larda oynatıp iyi oynamadı diyenlere el insaf diyorum..Dünya da ,Türkiye de antremanlarda iyi çalışmayıp sahada gerçek performansını gösteren çok sayıda oyuncu var...Umarım Etzaz konusunda yanılırım...Ama yanıldığımı düşünmüyorum...Oyunculara 4-5 maç ilk 11 de şans verilmeden sadece antremanda iyi çalışmıyor diyerek gönderilmesini büyük hata olarak görüyorum...Geçen yıl orta saha oynayan sabunluklardan bazılarının yerine Etzaz a sürekli olarak 4-5 maçta ilk 11 de şans verilseydi Etzaz ın gerçek performansını hepimiz görecektik...Ama malesef takımı yönetenler bunu istemediler...Bakalım ilerleyen günler kimi haklı çıkaracak...
|
[QUOTE=eyuphulagu;978257]Etzaz Hussain konusundaki olumsuz görüşlere hiç katılmıyorum..Etzaz ın ben de bir çok antremanını izledim....Etzaz konusunda olmsuz görüşü olanlar neye göre konuşuyorlar bilmiyorum...M.United altyapısından çıkan bir futbolcu hakkında yapılan gereksiz yorumlara sadece gülüp geçiyorum..Bu arkadaşlar Molde nin geçen yıl Avrupa liginde oynadığı tüm maçlarda Etzaz ı izlesinler..2 yıl önce de Etzaz Şampiyonlar ligi elemelerinde de oynamış..Molde geçen yıl fb. yi İstanbul'da yenerken Etzaz ilk 11 de oynuyordu...Etzaz giderse bence büyük bir hata olacak...22 yaşındaki genç bir yeteneği üst üste 5 maç oynatmadan göndermek ne kadar doğru acaba?Oyuncuyu sadece antremanlardaki performansına göre değerlendirmek yanlışların en büyüğü...Geçen yıl Etzaz gs maçında ilk maçına çıkmıştı; o maçta bence takımın iyilerindendi...Etzaz ı takımdaki bazı sabunluklara tercih ettiler...Etzaz üst üste 4-5 maçta ilk 11 de oynayıp kötü oynasaydı yapılan eleştirileri anlardım ama oyuncuyu son 5-10 dak.larda oynatıp iyi oynamadı diyenlere el insaf diyorum..Dünya da ,Türkiye de antremanlarda iyi çalışmayıp sahada gerçek performansını gösteren çok sayıda oyuncu var...Umarım Etzaz konusunda yanılırım...Ama yanıldığımı düşünmüyorum...Oyunculara 4-5 maç ilk 11 de şans verilmeden sadece antremanda iyi çalışmıyor diyerek gönderilmesini büyük hata olarak görüyorum...Geçen yıl orta saha oynayan sabunluklardan bazılarının yerine Etzaz a sürekli olarak 4-5 maçta ilk 11 de şans verilseydi Etzaz ın gerçek performansını hepimiz görecektik...Ama malesef takımı yönetenler bunu istemediler...Bakalım ilerleyen günler kimi haklı çıkaracak...[/QUOTE]
İçimizde öyle Jose Morinho'lar varki sorma gitsin.. Gittiyse Etzaz büyük bir kayıp.. Bir kaç sene sonra bu adamı hatırı sayılır takımlarda göründüğümüzde olmayan kafalarımızı taşlara vurmamız muhtemel dahilindedir.. |
[FONT="Arial Black"][I]bir oyuncuyu sen idmanda benimle bile 2li mücadeleye giremez diyerek iyi oyuncu olup olmadığını belirliyorsan sen ağır bir futbol cahilisin.bu adam stoper değil ön libero değil bu neyin değerlendirmesi.bu adam oyun kuruyor sol ayağını raket gibi kullanıyor şut çekiyor.bir de gitmesine seviniyorlar.yalnız oyuncudan para da kazanılmadan feshit edildiğine seviniyor!!!böyle taraftarı görünce Türk futbolunun neden gelişmediğini anlamak kolay...[/I][/FONT]
|
Etzaz Hussain: henüz 23 yasinda, Manchester United alt yapisinda yetismis, defalarca kez norvec milli takiminin genc kategorilerinde oynamis, Molde ile 15 UEFA Avrupa Ligi macina cikmis 6 kez'de sampiyonlar ligi elemesinde oynamis ama Sivassporun ptt ligi kadrosu icin yetersiz futbolucu, bu mudur yani :confused:
|
[QUOTE=çorluluyiğido;978259][FONT="Arial Black"][I]bir oyuncuyu sen idmanda benimle bile 2li mücadeleye giremez diyerek iyi oyuncu olup olmadığını belirliyorsan sen ağır bir futbol cahilisin.bu adam stoper değil ön libero değil bu neyin değerlendirmesi.bu adam oyun kuruyor sol ayağını raket gibi kullanıyor şut çekiyor.bir de gitmesine seviniyorlar.yalnız oyuncudan para da kazanılmadan feshit edildiğine seviniyor!!!böyle taraftarı görünce Türk futbolunun neden gelişmediğini anlamak kolay...[/I][/FONT][/QUOTE]
Bu yazdığın ifadeleri kim kullanmış çorlulu.. |
Erzak hüseyini tecrübesiz sergen olan ve mesut bitirdi. Dirilir mi dirilir ama her gelen hoca diğer hocaların oyuncularını kötülerse taraftar da anlamadan dinlenmeden bir süre sonra kötüler.
|
Etzaz Hussain gönderildimi biri söylesin mümkünse.
|
Galip Güzel ile ilgili diğer takım taraftarlarının yorumlarını okudum kaçırdık adamı dıye hepside isyan ediyor.
|
Süperligde bile tutunamayan kadro iskeletini bozup hiç tanımadığımız futbolcuları transfer ediyoruz.. "Şen değil gönlüm şen değil" tam da içinde bulunduğum ruh hali..
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:20. |