SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Organizasyonlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=62)
-   -   SS.com 3. İftar Buluşması (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=13135)

SivasLady 07.10.2007 14:29

--->: SS.com 3. İftar Buluşması

[B][QUOTE=eyuphan58;258571][B]daha olmadimi YAW BU RAMAZAN YEMEĞİ RAMAZAN BİTCEK[/B][/QUOTE]

kardes orda tarih yaziyor, herkeste bugünü biliyor
takvime baksaydin bugün olacagini bilirdin
herkesi düsünerek bu tarih alindi
isi gücü olanlar var maksat beraber olup tanisip kaynasmak
[/B]

nazimgulturk 07.10.2007 22:18

çok hoş bir iftar yemeği oldu ben biraz erken ayrıldım ama yine güzeldi..

Agcalli 07.10.2007 23:48

Resimler nerde yavv :) ben yakışıklı çıkmışmıyım diye bakacaktım:D

GuNaY 07.10.2007 23:53

[QUOTE=Agcalli;259117]Resimler nerde yavv :) ben yakışıklı çıkmışmıyım diye bakacaktım:D[/QUOTE]

[B]Resime ne hacet sen zaten yakışıklısın :D
Resimler için çalışıyorum en kısa zamanda konuyu açacağım inş :)[/B]

Agcalli 07.10.2007 23:54

[QUOTE=GuNaY;259122][B]Resime ne hacet sen zaten yakışıklısın :D
Resimler için çalışıyorum en kısa zamanda konuyu açacağım inş :)[/B][/QUOTE]
Senin kadar olmasakta bende hic fena degilim :)

Agcalli 07.10.2007 23:57

Bu arada en çirkin kim seçildi merak ediyorum :) Şu iftar proğramının enlerinide yaparsak çok güzel olur :) Beni en çok sivas köftesi aşıran kişi olarak seçerseniz güzel olur. Karşımdaki hemşerim benim köfteleride yiyecek mi diye bakıyordu sanki :)

M.A.Serhat 08.10.2007 00:04

-->: SS.com 3. İftar Buluşması

[B][COLOR="DarkRed"][FONT="Comic Sans MS"]yakışıklılıktan felan anlamam ama köfteler harikaydı.

çok güzel bi organizasyondu emeği geçen herkesten allah razı olsun.

dedim bunların arasında vejeteryan felan çıkar belki diye ama :D hayallerim boşa çıktı:D[/FONT][/COLOR][/B]

albina58 08.10.2007 00:09

--->: -->: SS.com 3. İftar Buluşması

[QUOTE=samiyusuf58;259130][B][COLOR="DarkRed"][FONT="Comic Sans MS"]yakışıklılıktan felan anlamam ama köfteler harikaydı.

çok güzel bi organizasyondu emeği geçen herkesten allah razı olsun.

dedim bunların arasında vejeteryan felan çıkar belki diye ama :D hayallerim boşa çıktı:D[/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]

Vah yusufum vahhhh.
Yahu deseydin asparagas bi haber patlatırdık,ne hacet vejeteryan aramaya,derdikki''Bu etlerde deli dana hastalığı var'' iş olur biterdi.

M.A.Serhat 08.10.2007 00:21

-->: SS.com 3. İftar Buluşması

[COLOR="DarkRed"][FONT="Comic Sans MS"][B]abi şimdimi diyon allah aşkına:D

baştan konuşabilseydik ayarlardık bişeyler.deli dana meli dana ver gözüne küftelerin:D

şaka bi yana gerçekten çok hoştu.gelenlerin ayaklarına yüreklerine sağlık.[/B][/FONT][/COLOR]

albina58 08.10.2007 00:39

--->: -->: SS.com 3. İftar Buluşması

[QUOTE=samiyusuf58;259137][COLOR="DarkRed"][FONT="Comic Sans MS"][B]abi şimdimi diyon allah aşkına:D

baştan konuşabilseydik ayarlardık bişeyler.deli dana meli dana ver gözüne küftelerin:D

şaka bi yana gerçekten çok hoştu.gelenlerin ayaklarına yüreklerine sağlık.[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

Ahh ah,güzel mi güzel,neşeli mi neşeli,yemekler yemede yanında yat,hele muhabbet tam sabahlıkdı,üstüne ciğara yanı çayda gidince valla kalkasım gelmedi.
Tekrardan oraya gelerek bu anlamdı günde birlik beraberliği gerçekleştiren birbirinden degerli arkadaşlar ile tanışıp veya daha önceden tanıştıklarımla bir daha özlem gidermek,Bir sivaslı olarak bana haz verdi.
Bu gecenin oluşmasına vesile olan [url]www.sivasspor[/url] com kurucusu rüştü ELMAS'ın şahsında tüm site yönetimine görevlerinde nice başarılar dilerim.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:15.