![]() |
--->: Akın'mı Petkoviç'mi?
[B][I]ben ofk maçından sonra gördümki ne akın nede petkoviç kalede volkan ünlü oynasın.[/I][/B]
|
ne petkovic ne akin kaleye volkan girsin
|
Volkan veya Akın.
Petkoviç; sakatlıktan sonra biraz daha kendine güveni gelsin. |
-->: --->: Akın'mı Petkoviç'mi?
[QUOTE=kaya0758;387528][B][I]ben ofk maçından sonra gördümki ne akın nede petkoviç kalede volkan ünlü oynasın.[/I][/B][/QUOTE
ALLAHA DOGRU NE AKIN NE PETKOVIC VOLKAN GELIYOR VOLKAN BU VOLKAN FENERLI VOLKAN DEGIL BIZIM SIVASSPORLU VOLKAN |
[B]bence petkoviç akında iyi seviyorum ama birinci kalecimiz petkoviç olmalı[/B]
|
ikiside degil daha saglam bi kaleci bulmamiz lazim
|
-->: --->: -->: Akın'mı Petkoviç'mi?
[QUOTE=pLakayerLi58;379087][COLOR="Black"][B]Kardeşim Burda Fener Gs Bjk Muhabbeti Yapılmıyor . Burda Canımız Sivasımızın Sorunları Tartışılıyor . Sen Geçmissin Klavyenin Başına Yok Bjk ye Kaleci Lazımda Yok Şey Olacakta . Onu Buraya Değil [url]www.******.com[/url] nereye yazarsan yazarsın .
Burası YİĞİDOLARIN BULUŞMA NOKTASI Yanlış Adrese Gelmişsin . . . [/B][/COLOR][/QUOTE] KARDES SEN UYUYORSUN GALIBA BEN BU YAZIMLA ILGILI YAZI YAZMISTIM CÜNKÜ YANLIS ANLASILDIM SEN ÖTEKI YAZDIGIM CEVAPLARIDA OKU AKIN BESIKTASA SATALIM DEYINCE KIZIYORSUNUZ BANA PEKI SIZLER AKLINIZSIRA SIVASSPORUN MENFATINI DÜSÜNÜYORSUNUZ DEGILMI MEHMETI ALSALARDI SATMIYACAKLARMIYDI HEMIDE SATMAK ICIN COK LOBI YAPTIK ALAN OLMADI IKIYÜZLÜ OLMAYALIM BEYLER KENDINIZLE YÜZLESIN 2 BENIM O YAZIYI YAZDIGIM ZAMAN SIVASSPOR UMUZ PARA DILENIYORDU TÜM TÜRKIYE BASARISINA IMRENEREK AMA PARASIZLIGINA ACIYARAK BAKIYORDU BÜLENT HOCA DEMEDIMI BASKAN VE RENKLER HARIC HERKES SATLIK DIYE O ZAMAN BESIKTAS VEYA FENER AKINI ISTESELERDI SATMAYACAKLARMIYDI BANA CEVAP YAZANA KADAR BIZ SIVASLILAR UTANALIM ÖNCE BURSANIN BIRGÜNDE TOPLADIGI PARAYI SIVAS HALKI 1 YILDA TOPLAYAMADI SIZLER BENI TENKIT EDENE KADAR SIVASA NASIL FAYDALI OLURSUNUZ ONUN CABASINA BAKIN YINE LAFIMIN ARKASINDAYIM AKIN;VOLKAN;INSALLAH BASARILI OLURLARDA YÜKSEK BIR PARAYA BESIKTASA SATABILSEK YÜKSEK BIR PARAYA FENERE SATABILSEK YÜKSEK BIR PARAYA GALATASARAYA SATABILSEK BU LIG PARAYLA DÖNÜYOR SIVASIN ADI KAMOYUNDA ZÜGÜRT SIVASA CIKTIK PARA LAZIM PARA |
İkiside Güzel Kaleci Ama Petkoviç Tecrübeli oldugu için petkoviç diyorum
|
Gardaş Şimdi Saçma Saçma Konuşma Biz Kimden Para Dilendik Para Dilendik Bu stadı Nasıl Yaptırdık Transfer Nasıl Yaptık Yeni Otobüsümüzü Nasıl Aldık Çoluk Çocuk Muhabbeti yapmayalım lütfen Gardaş Kendimizi küçük duruma Düşürmeyelim Yiğidoları Destekleyen Herkese Teşekkürler Hee Bide Unutmadan Söyleyeyim Galatasaray da Çok Büyük Bir Camia Ama Para Dilendiği Günleri Unutmayalım .....
|
bu ankete bide volkanı eklemek gerek bu saatten sonra
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:08. |