![]() |
Cevap: Suç Tamamen Bana Ait
sevgili bulent hoca sucbende vs.edebiyatini bir yana birak cevrene kulak ver,bir takimin kandrosuyla bukadar oynanbaz bir,ikincisi seni defalarca ortashandan dolayi elestirenlere kulak ver iki,en kisa zaman da gecen seneki kadroyu ve futbolu aratbiyan bir duzene gec uc,eger gecen seneki kadrona biraz takfiyeler yaparak yoluna devam etseydin ne dusmanlari agzina kelkel sakizi olurduk,nede dostlari uzmezdik,yinede saglik olsu umarim en kisa zamanda ligde dort buyuklerin borozanlari biraz zor oter,rovansta basrilar dilerim,elenskte yuzumuzum akiyla olsun,saglicakla kalin.
|
ben bu 5-0 rezaletinden cok yorum rezaletine cok üzüldüm.burada yorum yapanlar ya hep coluk cocuk yada dün sivasspor taraftari olmus kisiler diye düsünüyorum beyler kendinize gelin biraz bu takim 6 sene önce 3.ligde oynuyordu 7 sene önce deplasmanli amatör ligde dün sampiyonlar liginde oynadi.bunun ne demek oldugundan galiba sizin haberiniz yok.bülen hocaya laf eden o cok bilmisler iki senedir imparator adayi oldugundan bahsediyordu bunlarin birer tecrübe oldugunu unutmayalim sizlerin birinci takimlari 5 6 7 8 yerken taraftarlari üzerini kapatmak icin türlü türlü bahaneler uyduruyordu siz kendi kicinizi acmak icin yarisiyorsunuz.aslinda site yöneticilerinin buraya yorum yazanlari iQ testine sokmasi lazim.
|
[B]güzel oynayın hepimiz suçlu olalım biz herzaman takımın yanındayız tek isteğimiz güzel futbol ve mücadele[/B]
|
İLK DEFA bu maç için yorum yapmadım, YAPMAYACAĞIM !... Bizler 6 sene önce neredeydik, şimdi neredeyiz ve neyin münakaşasını yapıyoruz, sadece ona dikkat çekmek istiyorum.
Bugünlere sizlerle geldik, sayın Mecnun başkan, sayın Bülent Uygun. Sağolun varolun. Bizler size hep inandık, hep güvendik. Bugünde, [B]HEP İNANIYORUZ, HEP GÜVENİYORUZ. Hep yanınızdayız.[/B] AYK |
Yan Hakemi neden Kutlamdi ona Hayret ettim. Suc bana ayit ve Hakemi Kutluyorum klasik aciklamasi Hocamizin.
Derhal kaliteli oyuncu lazim bize. Alinan oyuncular gidenleri coktan aratiyor.2 Lig düsermis gibi transfer yapildi bence. Insallah toparlaniriz ve UEFA katiliriz. |
[COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"]ewet şuç tamamen bülent hocaya aittir bizi rezil etti bütün ümitlerimizi kendi elleriyle yaktı saten bülent hoca maça çıkarken defans kurmayı unutmus defans denen birşey yoktu adamlar bizle dalga geçti kimki anderlent sıradan bi belcika takımı ya cok ayıp [/FONT][/COLOR]
|
O gun macta 1500-2000 kisi taraftar vardik, saha, ortam hava hersey guzeldi.Hatta ozel arabalariyla taa sivastan gelen dort genc vardi. 58 plakayi bruxelde gormek bile bize heycan verdi. Gel gorki takim bizim takim degildi bildigimiz tanidigimiz sivasspor yoktu sahada hepimiz kahrolduk. cok uzulduk. Takim ruhu mucadele hirs istek hic biri yoktu. Sampiyonlar ligi degilde bizim superlig bile beni dusundurmeye basladi takimin eski gucunu gormek istiyoruz. Insallah tez zamanda toparlaniriz.
|
bülent baba sonuna kadar arkandayız.bu bize bi tokat oldu.inşallah ders çıkarırız.önemli olan bu.bize bu başarıları yaşatan bülent uygunun ve ekibinin hep arkasındayız...
|
Cevap: yıııkıııılllllddddddddddddıııı ııııkkkkkkkk
[QUOTE=sgulturk;540451]hoca defans diye bir şey yok, orta saha sıfır. ileride kaleye şutumuz yok. hani senin transferlerin.
geçen sene antep ve istanbul b.b. bizi ne hale soktu. orta sahada top yaapan takımlar karşısında çaresiz kaldık. bunları gördüğün halde bu senek orta saha geçen sendende beter olmuş. hazırlık maçlarını önemsemeyin dediler. bende neden diye sordum. katılmıyordum bu düşündceye.çünki aynı bozuk oyun ortada idi. bir sürü bahane. demekkki hazırlık maçları doğru göstergeymiş. kendimizi kandırmışız. messi erman, dünya sıralamasındaki mbemba, beni izleyin diyen ersen, hani nerdeler. 2 top çeviremediler. Bülent hoca sana az övgüler yazmadım. ama grura kapılıp bakın ben yeni bir takım bile yaparım. demek için. mahvettin. takımı bozmayacaktın. üstelik takım geçen sene bile top çeviren takımlara karşı zorlanmışken. sen dahada kötü yaptım. aynı hatayı antep ve belediye maçlarında da yaptın. ÇOK ÜZÜLDÜM. AYLARDIR BEKLEDİĞİM MAÇA MAÇA BAKAMADIM. ARADA GİRİP GOLLERİ SAYDIM. ÇOK ÜZÜLDÜM. İNANILMAZ. TÜRKİYE ADINA BÖYLE BİR REZALETE HAKKIMIZ YOKTU. İNŞAALLAH İYİ OLUR. BELKİ BU BİZİM KENDİMİZE GELMEMİZE VESİLE OLUR.[/QUOTE] sonuna kadar haklısın sonuna kadar destek weriyorum |
Zaten hazırlık maçlarından belliydi.Gelenden geçenden 3-5 gol yiyorduk.Felaket kapıdaydı.Bu felaketi kapıdan kovmak yerine kovmak yerine içeri davet edip çay kahve kuru pasta ikram ettik.Geçen sene iyi transferler yaptık.Bu sene çuvalladık.Adam gibi bir transfer yok.Gelenler gidenlerin yerini dolduramadı maalesef.Yiğido efsanesi buraya kadarmış.Biz her zaman efsaneyiz ama şampiyonluğa değil ortalara oynayan bir efsane...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:18. |