![]() |
--->: SPOR FIKRALARI
bütün fıkralar çok güzel...elinize sağlık çok güldüm ya....
SAYGILAR |
[COLOR="DarkRed"][B]GÜLMEK KADAR GÜZEL ŞEY YOK....ELLERİNİZE SAĞLIK ARKADAŞLAR[/B][/COLOR]
|
--->: -->: --->: SPOR FIKRALARI
[QUOTE=simyacı58;291219]abi harika olmuş cok güldüm allah da seni güldürsün sayğılar[/QUOTE]
cok iyi yaaaa muhaha :) elinize sağlık |
yuhahaha çok komiks yaw........
|
birgün real madrid fenerle maç yapmak için kadıköye gelecekmiş ama futbolcuların canı sıkkınmış zidane futbolculara
-canınız neden sıkkın diye sormuş futbolcularda -fenerle maç yapmak istemiyoruz demiş uçak havalimanına inmiş ama futbolcular yine sıkın zidane -tamam siz gidin ben maç yaparım demiş futbolcular buna çok sevinmişler ve hemen istanbulun gece hayatına karışmışlar futbolcular devre arasında stada gelmişler ve skora bakmışlar real madrid:1 fenerbahçe:0 sonra yine gitmişler daha sonra stada geldiklerinde skor real madrid:1 fener:1 buna çok sevinmişler ama soyunma odasına girdiklerinde zidane başını iki eli arasına almış ağlıyor futbolcular sormuş -neden ağlıyorsun zidane cevap vermiş -eğer 60.dakikada kırmızı kart görmeseydim farka gidecektim |
BJK li FB li ve GS li Afrikanın yasak bölümüne girmişler.bunu duyan kral onları askerlerine yakalatmış.Ve her birine 10 kırbaç cezası vermiş.AMA HERKESE BİR İSTEK HAKKI TANINMIŞ.Uyanık fenerli benim sırtıma yastık bağlayın demiş.Ama yastık paramparça olmuş ve fbli çok acı çekmiş.bunu gören gsli bana 2 yastık koyun demiş.ama 2 yastıkda fayda etmemiş.gs li de acı çekmiş.Sıra bjk liye gelmiş kral bu yıl ligde durumunuz kötü direktörlerden çok çektiniz bu yüzden sana 2 istek hakkı veriyorum demiş.BJK sırıtarak bana 40 kırbaç vurulsun demiş herkes şaşırmış kral 2 inci isteğin nedir diye sormuş bjk li demişki fenerliyi sırtıma bağlayın.
|
[B]Aziz yıldırım bir gün antikacıya gitmiş.
antika bir lamba almış, eve getirmiş lambanın tozunu silerken lambadan bir cin çıkmış. cin-dile benden ne dilersen demiş. aziz-avrupadan amerikaya 6 şerit gidiş 6 şerit geliş bir otoyol istiyorum demiş. cin-sayın yıldırım bu çok zor bir şey başka bir şey dile demiş. aziz-o zaman fenerbahçe uefa kupasını alsın yada şampiyonlar liginde çeyrek final oynasın. cin düşünmüş taşınmış oflamış puflamış aziz yıldırıma dönerek -ŞU OTOYOL KAÇ ŞERİTLİ OLACAKTI demiş[/B] |
[B]Fatih Terim bir gün İtalya'daki Trapattoni'ye gitmiş ve demiş ki:
- Bizimkilerde futbolcu sizinkilerde; siz niye bu kadar başarılısınız da biz değiliz? Trapattoni " Bak şimdi anlayacaksın" demiş ve Zidane'ı çağırmış, demiş ki - Bak Zidane. Babanın oğlu olup da senin kardeşin olmayan kişi kimdir? Zidane - Benim... demiş. Fatih Terim'in bu çok hoşuna gitmiş ve hemen Türkiye'ye gelip antrenmanda olan Hakan Şükür'ü çağırmış, demiş ki - Hakan babanın oğlu olup da kardeşin olmayan kişi kimdir? Hakan düşünmüş bulamamış ve hemen Ergün'ün yanına gitmiş.Soruyu Ergün'e sormuş. Ergün cevap olarak - Benim demiş. Hakan büyük sevinçle hocasına gelmiş. Hocam " Buldum buldum Ergün'müş." demiş. Fatih Terim de : - Ne Ergün'ü oğlum Zidane Zidane... demiş[/B] |
saolun gulmek kdr guzel bişi yok hakketten :)
|
ehuehuehu:D::Ddehşet yaw:D:D..............
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:21. |