![]() |
Cevap: Güzel Haberler Yakında!!!
10-şu an kadroda oynayan türk oyunculardan birinin menajerine galatasarydan bir teklif gelmiş bu isim ummadığınız bir oyuncu onu söylemiyorum
kim bu gardaş meraklandım yahu :))) |
[QUOTE=furky.b;677004]Oyuncu Duyumlariniz Dogru Olabilir, Yonetimin Listesindede Olabilir..
Fakat Mantiga Sigmiyor ;) 500 Bin Farki Odiyemedigi Icin Tashabalala yi Alamayan Yonetim, Saniyormusunizki 2 Milyon Euro'luk Futbolculari Getirecek :) ??? Hepimiz Yine , Son 3 Transfer Sezonundaki Gibi ucmussuk.. Ozamanda Ne Futbolcularin Adi Geciyordu Maalesef Olmadi Hic Biri.[/QUOTE] Rıza Hoca olaya ağırlığını koyup istediği oyuncuları aldırır artık yapılan hatalara kimsenin tahammülü kalmadı ve yönetim de önceden yaptığı hataları tekrarlamayacaktır zaten transfer işinin büyük bölümü Rıza Hocamız ve onun teknik heyetinin elindedir artık kimse eski yaşananların tekrarlanmasını istemiyor buna yönetimde dahil inşallah doğru transferlerle 2.yarıya başlarız. |
[QUOTE=mevrik58;677045]10-şu an kadroda oynayan türk oyunculardan birinin menajerine galatasarydan bir teklif gelmiş bu isim ummadığınız bir oyuncu onu söylemiyorum
kim bu gardaş meraklandım yahu :)))[/QUOTE] [B]Cio18 :):):):)[/B] |
[QUOTE=furky.b;677002]Ha Pardon ;) Afrika Ligi Degilmis, Tunus Ligi.. Yinede Afrika Kitasina Sahip..
Oranin Defansiyla Buranin Defansini Bir Tutamazsin.. O Dedigin Orta Saha Oyunculari ;) Defans Oyunculari Degil Kardesim.. Kendi Agzindan Cikiyor Zaten.. :) Afrikanin Liglerinden Bahsediyorum , Afrikali Futbolculardan Degil !![/QUOTE] Valla kardeş defansif anlayış olmayan bi kıtadan bahsediyosun... :) Yani brezilya halı saha ligi gibi ama adamlardan ne topcular cıkıyor. Ayrıca Essien,Appiah, Annan, Mikel hepside Afrikadan yetişme topcular futbol altyapısını alt yapıdan almıs topcular. Defansif ön libero dedigin adam zaten defansif ihtiyactan ortaya çıkar. bende biliyorum defans olmadıgını :D Yani sen savunma yapmıyolar demişin bende bu kadar cok ön libero nasıl cıkıyor diyorum :) Ayrıca o begenmedigin tunus liginden yapıyor genelde fransız takımları transferlerini... |
elbette uyum cok onemli,kim gelirse gelsin bizi ayakta tutsunda,
|
Sedat´i bu takimda tutan kisi ve kisilerin basi sonunda insallah arimaz.Bu sahis pisikoga gitmesi gerekli cünki sinirlerine hakim olamiyor.Seyirci onu sevmiyor kabullenemiyor ,o sansini yitirdi.Futbolculuguda o kadar kaliteli degil ,3.sinif kalite futbol oynuyor.Cenesi daha cok calisiyor,ayaklarindan.Sivasspor´a cok yazik sayet takimda kalirsa.
|
[B]BİLİCA'da son durum:
Aziz Yıldıırm Bilicanın gitmek istemesi durumunda sadece Sivasspora ÜCRETSİZ olarak verilebileceğini ve başka bir takıma gönderilmeyeceğini açıklamış...İki takım arasındaki sıcak ilişkiler ve Mecnun başkan faktörü)[/B] |
[QUOTE=HAYALKAFE;677056][B]BİLİCA'da son durum:
Aziz Yıldıırm Bilicanın gitmek istemesi durumunda sadece Sivasspora ÜCRETSİZ olarak verilebileceğini ve başka bir takıma gönderilmeyeceğini açıklamış...İki takım arasındaki sıcak ilişkiler ve Mecnun başkan faktörü)[/B][/QUOTE] Bilica'da bir sorun çıkacağını zannetmiyorum gardaş. GS ve BJK ye önerilen bize geleceği söylenen Traore ve Enayamo nun transferinde sorun çıkar. |
kÖTÜ HABER BÖLE HABER VERMEK İSTEMEZDİM ARKADAŞLAR ENERAMO NUN İSTANBULDAKİ İSİMLER ARASINDA OLMADIĞI AMA İÇLERİNDE EN ÇOK GETİRİLMEYE ÇALIŞILAN İSİMMİŞ AMA ŞU ANDA TRANSFERİNİN OLMADIĞI MADDİ YÖNDEN YETERSİZ KALINDIĞI AMA MENAJER TEKİN BİRİNCİYLE GÖRÜŞME HALİNDE OLUNDUĞUNU SÖLEMEK İSTEDİM..... VE DE TEKİN BİRİNCİ OYUNCUDA ÖNERMİŞ O İSİM KENDİSİYLE ANLAŞMALI OLAN MATİAS MİRABAJE...
|
[QUOTE=midnight58;677064]kÖTÜ HABER BÖLE HABER VERMEK İSTEMEZDİM ARKADAŞLAR ENERAMO NUN İSTANBULDAKİ İSİMLER ARASINDA OLMADIĞI AMA İÇLERİNDE EN ÇOK GETİRİLMEYE ÇALIŞILAN İSİMMİŞ AMA ŞU ANDA TRANSFERİNİN OLMADIĞI MADDİ YÖNDEN YETERSİZ KALINDIĞI AMA MENAJER TEKİN BİRİNCİYLE GÖRÜŞME HALİNDE OLUNDUĞUNU SÖLEMEK İSTEDİM..... VE DE TEKİN BİRİNCİ OYUNCUDA ÖNERMİŞ O İSİM KENDİSİYLE ANLAŞMALI OLAN MATİAS MİRABAJE...[/QUOTE]
Hic sasirmadim, dedigim gibi biz iyi futbolcu alamayiz, bu yonetimle alamayiz. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:40. |