![]() |
--->: SS.com 3. İftar Buluşması
[B][I][COLOR="Purple"]GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR ORGANİZASYONDU BEN İLK DEFA KATILDIM AMA HİÇ YABANCILIK ÇEKMEDİM ÇEKTİRMEDİNİZ EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER[/COLOR][/I][/B]
|
-->: --->: -->: SS.com 3. İftar Buluşması
[QUOTE=albina58;259144]Ahh ah,güzel mi güzel,neşeli mi neşeli,yemekler yemede yanında yat,hele muhabbet tam sabahlıkdı,üstüne ciğara yanı çayda gidince valla kalkasım gelmedi.
Tekrardan oraya gelerek bu anlamdı günde birlik beraberliği gerçekleştiren birbirinden degerli arkadaşlar ile tanışıp veya daha önceden tanıştıklarımla bir daha özlem gidermek,Bir sivaslı olarak bana haz verdi. Bu gecenin oluşmasına vesile olan [url]www.sivasspor[/url] com kurucusu rüştü ELMAS'ın şahsında tüm site yönetimine görevlerinde nice başarılar dilerim.[/QUOTE] [COLOR="DarkRed"][B]Yüreğine sağlık hakan abim.başta rüştü abi akabinde dernek olarak sizler bu övgüleri hakediyosunuz. Yapılan bu organizasyonun ana menüsünde samimiyet,hoşgörü,vegülen yüzler vardı saolun var olun. Bu buluşmaların devamıda gelir inşaallah.[/B][/COLOR] |
-->: SS.com 3. İftar Buluşması
[B]Ne hava yapıyonuz yaw hayret bişey yok küfteymiş yok çaymış:D nevar bizde yaptık bizimki daha güzel oldu hehehe :D
tek fark bizde küfte yoktu yaaa :( ama çay içtik :D[/B] |
iftar yemeğinde ordaydım çok güzel bir iftar oldu.çok güzel bir organizasyon yapmışlar,bu işte emeği geçen herkese,istanbul sivassporlar derneği yönetimine ve özelliklede rüştü beye emeklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.
SAYGILAR |
güzel bir organizasyondu emeği gecen ve bizleri yanlız bırakmayan herkeze teşekkür ediyorum.
|
[B]valla nediyelim gercekten o ortamı anlatmaktansa yaşamak lazım.çok güzel bir iftar akşamı yaşatan emegi gecen tüm arkadaşlara teşekkurler sağ olun var olun.[/B]
|
çok güzel bir organizasyon olmuştu.herkes çok samimi ve harikaydı,özelliklede recep bey çok ilgili ve samimiydi kendilerine ve bu işte emeği geçen herkese bir daha teşekkür ederim.
|
çok güzel bir organizasyondu emeği gecen ve bizleri yanlız bırakmayan herkeze teşekkür ediyorum.
inş. hersene böle devamı gelir allahın izniyle ama bu sefer fazla köfte koysunlar :D :D :D |
[B]Bu organizasyonda yer alan tüm hemşerilerime ayrı ayrı teşekkür ederim. Orada bulunan herkes eminimki bu sanal ortamdan sıyrılıp gerçek dostluğun nasıl olduğunu dün akşam orada gördüler. Bu yemekte her şeyin daha güzel olması için üstün çaba gösteren tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Bu arada 58. geleneksel iftar yemeğinide derneğimizin genel sekreteri Hakan Demirezen vereceğini açıkladı duyurulur...[/B]
|
organizasyon çok güzeldi hem mekan hem yemekler hemde o sıcak sohbet muhabbet herşey dört dörtlüklüktü emegi geçen ve oraya gelen herkeze çok teşekkürler..
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:48. |