![]() |
--->: Sivas'ta 1 şehit, 1 kayıp
Allah rahmet eylesin ... Mekanları zaten cennet hepsinin ama daha kaç evlat vereceğiz bakalım bu kanı bozuklara..Bir gün gelecek ki Allah'ın izniyle hepsinin sonu gelecek... Tüm şehit ailelerinin ve hepimizin başı sağolsun ..
|
Allah rahmet eylesinn
********lerrrr insanlari bos anında arkadan vurursunuz cıkın ininzeden adi heriflerrr |
[B]Böylesi kötü bir haberi almak gerçekten bizi ve tüm Türkiyeyi derinden yaralamıştır.
Şehit olan uzman çavuşumuza Allah'tan rahmet ailesine sabır diliyorum.Kayıp olan Hemşehrimizde en yakın zamanda ailesine kavuşması dileğiyle.[/B] |
ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET YARALI KARDEŞLERİMİZEDE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM BU ********LER TA SİVASIMIZA KADAR GİRDİLER DEMEKKİ ALLAH BELANIZI VERSİN AYNI ACILARI SİZLERDE YAŞAYIN ALLAH SİZELRİ DAHA BETER ETSİN
SAYGILARIMLA MURAT SARI |
Şehitlere Allah'tan rahmet diliyorum.Geride kalanlara sabır diliyorum
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ |
BU KANI BOZUKLAR SİVAS'A KADAR GELİP SALDIRIYORLAR,LANET OLSUN PKK
KÖKÜN KAZINACAK, SENİN VE ******** İŞBİRLİKÇİLERİNİN..... ALLAH RAHMET EYLESİN.......... |
türklere saldırıp askerlerimizi şehit edenlerin soyu sopu kurusun.
milletimizin başı sağolsun. |
Sivasa da mı girdi bu o.... ç....ları! nerde olmuş söylesinler kimse bişey yapmıyorsa biz yapalım!!! yeter artık yeter!! asın yada kurşuna dizin şu kanı bozukların hepsini!! :mad: :mad:
|
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ....
ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET... GERİDE KALAN YAKINLARI BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM... HEPİNİZİ KÖKÜNÜ KAZIYACAĞIZ ORUZBUÇOCUKLARI. |
Bunlar artik fazla olmaya basladi.
Iyice acildilar artik Türkiyenin 4 bir yaninda saldiri yapiyorlar. Bunlara dur dememiz lazim. Sehitlerin Akrabalarina sabir diliyorum. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:08. |