SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   TSL/Sivasspor-Beşiktaş Maçı Tahmin ve Yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24338)

Del Piero 20.03.2009 14:42

Cevap: TSL/Sivasspor-Beşiktaş Maçı Tahmin ve Yorum

[B]isterseniz sizlerde girin görün şu rezaleti forzabesiktas.com şu ********lerin laflarına bakın.[/B]

omer58 20.03.2009 15:01

[QUOTE=FatihCan;494125][B]Bizim sivaslıların bir kısmıda yemine derim ki şeref haysiyet tiniyet hiçbirşey yok...

Biraz önce forzabesiktas.com forum sayfasına baktımda sivaslı ayılara karşı kartallar

sivasın ayısına kyayın olsun kartal gibi slogan atıyorlar

altınada aramızda sivaslılar var ayıp oluyor diyede dalga geçiyorlar......

vee ben o forumdaki sivaslılara diyecek hiçbirşey bulamıyorum.. çünkü şerefi haysiyeti kalekteri olmayan bir insan görünümünde ki hayvanlara diyecek birşey olmaz.[/B][/QUOTE]
ben bu ülkede sehir dısında o kadar sivaslı tanıdım ki adamlar sivas düsmanı yani uzun lafın kısası arkadslar her ne kadar yok 6 milyonuz 7 milyonuz bunlar hikaye geçekten sivaslı olan kendini sivaslı gibi hisseden en fazla 2,5 3 milyon vardır yoktur o yüzden .mühim olan küütğünde sivas olmak değil kendini sivaslı gibi hissetmek
o ''forzabeşiktaş'' sitesine bende baktım . öyle var ben aslen sivalıyım diyipte devam ediyor bitanesinin yorumunun bir kısmı şöle [COLOR="black"]''benim annem babam sivaslı bana diyolar sen sivasımı tutuyon beşiktaşımı bende diyom ya bi uzayın s,,,,,,,,,,,, sivası diyom ''[/COLOR]
ve buna benzer örnekleri artırabiliriz ben böle ne kadar sivaslı varsa ta........

bortecine 20.03.2009 15:20

Comert Yakarisik

Kayıt: 08 Ekm 2008, 14:46 Re: Nesine.com Sunar: Sivasspor BEŞİKTAŞ/Cumartesi-19:00
KAYBEDERSEK ZATEN ŞAMPİYON OLMAYALIM DERBİ KAZANMADAN ŞAMPİYONLUĞU BEN İÇİME SİNDİREMEM

ismi gecen sitede biri yazmış. :) Burdan cevap vereyim evet kardeş sindiremeyeceksin :)

gate13 20.03.2009 17:27

onlara insan demek bile günah, içip içip stada girerler allaha peygambere küfür ederler. onun için zaten 7 senedir şampiyon olamıyolar. inş sivas parçalar beşiktaşı. ben ultraslanım die demiyorum ama bizde böle şeyler olmaz genellikle. adaba uygun teşekkür de ederiz, kınama da yayınlarız.

onurceylan 20.03.2009 17:42

SİVASSPORU KENDİ SAHA VE SEYİRCİSİ ÖNÜNDE SADECE BÜLENT UYGUN UN O GÜNDEMİ DEĞİŞTİREN LAFLARI YÜZÜNDEN YENMEK İSTİYORUZ...
ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ...

omercoskun 20.03.2009 19:23

arkadaşlar kim ne derse desin bi ata sözü varya hani
[COLOR="Red"]" İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR " [/COLOR]
biz her türlü jimnastiği gömeceğiz 4 eylül ' e ben o yüzden gayet rahatım :D:D:D

Shan58 20.03.2009 20:03

[QUOTE=onurceylan;494199]SİVASSPORU KENDİ SAHA VE SEYİRCİSİ ÖNÜNDE SADECE BÜLENT UYGUN UN O GÜNDEMİ DEĞİŞTİREN LAFLARI YÜZÜNDEN YENMEK İSTİYORUZ...
ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ...[/QUOTE]

Bülent uygun'un söylediği FB'lilerin GS'lilerin dilinde sakız olmuş hergün söylüyorlar.
Allahça yenebiliyorsanız FB'yide yeninde görelim. adamlar sizle hergün dalga geçiyor.

Onları görünce süt dökmüş kedi, Bülent hocamıza gelince aslan kesiliyorsunuz.
Bülent hoca'yı sahipsizmi sanıyorsunuz siz, zavallı ezikler.

Biraz adamsanız gider şu yazdıklarınızı FB, GS'lilere yazarsınız diyecem ama onlara gıkınız çıkmaz çünki her sene her sene ezilip, yenilmeye alıştığınızı için kıçınız yemez tabi.

Bülent hocamız herkesin söylediğini söylemiş. ama siz iki maç aldınız diye havalara girdiniz.
Daha siz zor takımlarla oynamadınız, Sivas, Kayseri, Kocali, FB, GS, Ankaragücü.
daha siz durun bakalım. asıl zor günler daha gelmedi sizin için siz bu maçlardan kaç puan alabileceksiniz görecez.

GuVeN 20.03.2009 21:23

[QUOTE=onurceylan;494199]SİVASSPORU KENDİ SAHA VE SEYİRCİSİ ÖNÜNDE SADECE BÜLENT UYGUN UN O GÜNDEMİ DEĞİŞTİREN LAFLARI YÜZÜNDEN YENMEK İSTİYORUZ...

MAÇI İSTEME AMACINIZ BU KADAR BASİTSE SİZ OYNAMAYIN BU LIGDE ZATEN..:)
BİZDE BU MAÇI KAZANMAK İSTİYORUZ AMA SİZİN GİBİ EGOMUZU TATMIN ETMEK ICIN DEGIL.BU SEHIR,BU TARAFTAR SAMPIYONLUGU HER GECE RÜYALARINDA GÖRÜYOR VE RÜYALAR GERCEK OLSUN DIYE UGRASIYORUZ HEP BERABER,BU YOLDA ONUMUZE KIM CIKARSA CIKSIN SAHADA CIKIP ISTEDIGIMIZI ALMAK ICIN TER DOKECEGIZ.. BULENT HOCAYA OLAN KININIZ YUZUNDEN ARTIK BIDE HALI SAHA MACI TALEBINDE BULUNURSUNUZ ARTIK. BI TAKIM SIZ CIKARIN BI TAKIM BÜLENT HOCA CIKARSIN BİDE ORDA YENMEYE CALISIRSINIZ.. YARIN SIZE 4 EYLULDEN EKMEK CIKMAYACAK..O KUPAYI ANADOLUYA GETIRECEK BU TAKIM..

sevda58 20.03.2009 21:56

gercekten ben varya o insanlari takmiyorum bile. onlar okadar ezik ki, oyle yorumlar yapiyorlar. onun icin ''her lafa verilecek cevabim var ama once lafa bakarim laf mi diye, bide soyleyene bakarim adami diye'' o hesap yani ;)

ÇAĞLAR GİYİM 20.03.2009 22:02

sivasspor sizii eze eze yenecek yarın sende arkana baka baka gideceksin ewine siz olsanı olsnız haksızlıkla uefa ya giderseniz o yeter

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:37.