![]()  | 

Son Şiirim 

[b]Son Şiirim  
	Bu sana dair yazdığım Son şiirim. Son kez anlattım seni, Satır satır, Kelime kelime Son kez seni seviyorum dedim. Son kez ayrılıktan, Son kez yanlızlıktan, Son kez ağlamaktan, Son kez unutmaktan ve Unutulmaktan bahsettim. Sana olan son şiirimle. Ayrılsakta beraberiz. Biz artık bir dost gibiyiz. Bu kez ağlasın gözlerimiz Ama üzüntüden değil Sevinçten Bu kez seni seviyorum desin Sözlerimiz ama Aşkına değil, dostluğuna. Sana söyleyemediğim, Söylemeye cesaret edemediğim o sözüm var ya Son şiirmide Son sözüm olsun ''Seni çok ama çok sevdim ela gözlü sevdiğim '''' sevgi [/b]  | 

Kalsın 

[b] 
	Sevmek güzeldir, Sevince. Sevmek güzeldir, Sevilince. Dünyadaki en kötü olay bile Mutluluk verir dedim ya Sevince. Aşk bahçesinden Girdiysen bir kere Ne diyeyim ben Sen böyle sevince. Boş ver böyle gelmiş Böyle gitsin. En bütük Aşklar Yüreklere yazılsın Ve Hep sonsuza dek orada Kalsın. sevgi [/b]  | 

VALLA ARTIK SÖYLEYECEK BİŞEY BULAMIYORUM ..HARİKA..HARİKA..HARİKA...DAHA NE DİYEYİM..YÜREĞİNE SAĞLIK 
	 | 

[QUOTE=Siir_Misali]VALLA ARTIK SÖYLEYECEK BİŞEY BULAMIYORUM ..HARİKA..HARİKA..HARİKA...DAHA NE DİYEYİM..YÜREĞİNE SAĞLIK[/QUOTE] 
	teşekkürler mehmet kardeş seninde gözlerine sağlık :)  | 

"İSTİKBAL " marşı 

Şiir değil ama. 
	Bu ülke kolay kurtulmadı.Nice canlar nice şehitler verdik. Bunun değerini bilebildikmi tartışlılr.Bazıları güzel ülkemizin iyiliğini istemeyen güçler bazı oyunlar peşindeler. Konu istiklal marşı olunca,aklıma geldi. Elime biryerden bir yazı geçti.Onuda sitedeki arkadaşlarla paylaşmak istedim. Bakın ülkemizi ne duruma düşürmüşler. "İSTİKBAL" marşı Bakma,dönmez şafak vakti yurttan kaçan o alçak Dönmeyip Amerika'da arlanmadan yaşayacak O benim milletimin hırsızıdır yurdu soyacak Hortumladığı benimdir milletimindir ancak *** Çalma kurban olayım hepsini ey hırslı çakal Gariban halkıma da bir pul bırakacak kadar al Olmaz sonra götürdüğün paralar sana helal ! Hakkını vermezsen buradaki ortakların behemehal *** Ben ezelden beri aç yaşadım aç yaşarım Hangi hükümet beni kurtaracakmış şaşarım Yırtsam bir tarafımı hiç görünmez başarım Kurumuş musluk gibiyim ne akar ne taşarım *** Mali krizler yoluna örmüşse çelikden duvar Benim "ceğiz, cağız" diyen bir hükümetim var Bağırsın korkma, nasıl işimize burnunu sokar Avrupa Birliği denen tek dişi kalmış canavar *** Arkadaş Meclise vekilini uğratma sakın İşe aldıracakların olsun hep sana yakın Gelecektir cezanı vereceği günler hakkın Kimbilir belki yarın belki yarından da yakın *** Cümlenizin bu yurdu yok etmek mi emeli? Yediğiniz herzelere bilmem başka ne demeli? Oyuverin altını iyice sallansın temeli Yurdumun ki, sonunda vatandaş kükremeli *** Dalgalanın siz de dolar gibi ey suçlular Olsun artık soyguncuya vurulacak bir yular Ebediyen öyle yok hesapsız bir iktidar Hakkıdır garip yaşayan vatandaşın da gülmek Hakkıdır ezilmiş milletimin aydınlık bir istikbal Not:2002 yılında Posta Gazetesi'nden Güler Kazmacı'nın köşe yazısından alınmıştır.  | 

SANA HELAL OLSUN GAMZE 

BU KADAR GÜZEL ŞİİRLER KARŞISINDA YAPABİLECEĞİM HİÇ BİRŞEY YOK AMA ELİNE YÜREĞİNE SAĞLIK DİYORUM VALLA BEN SENDEN BU KADAR BAŞARI BEKLEMİYORDUM UTANDIRDIN BENİ ŞİMDİ AMA SANA EŞLİK ETMEYE ÇALIŞACAĞIM EN KISA ZAMANDA TEKRAR TEKRAR BAŞARILAR DİLERİM SANA 
	 | 

YAV UGUR ABİ BARİ SEN YAPMA 
	 | 

AYRILIK 

[B]Ayrılık korkusu düşmüşse, 
	Yüreğine. Bir ürperti kaplar bütün Bedenini. Söz dinletemezsin gözlerine Onlar istemeden, Çoktan akıp gitmişlerdir, Yüzlerine. Biran için konusmak istemezsin. Sessiz kalmak istersin. Ama, Hıçkırıklarına laf dinletemezsin. Onlar çoktan bom boş dünyayı Kaplamıştır sesleriyle. Ayrılıkla beraber gelen Üç şey vardır. Ya UNUTURSUN Ya UNUTULURSUN Yada hep HATIRLAR Hep HATIRLANIRSIN.[/B]  | 

YÜREĞİNE SAĞLIK 

GAMZECİM GERCEKTEN YÜREĞİNE SAĞLIK TÜM ŞİİR SEVENLER ADINA SANA TEŞEKKÜR EDİYORUM.ASLINDA SİTEDE GAMZENİN ŞİİR KÖŞESİ DİYE BİR YER YAPILSA HARİKA OLUR.TEKRARDAN ELİNE YÜREĞİNE SAĞLIK. SAYGI VE SEVGİLERİMLE. 
	 | 

[QUOTE=hakandemirezen]GAMZECİM GERCEKTEN YÜREĞİNE SAĞLIK TÜM ŞİİR SEVENLER ADINA SANA TEŞEKKÜR EDİYORUM.ASLINDA SİTEDE GAMZENİN ŞİİR KÖŞESİ DİYE BİR YER YAPILSA HARİKA OLUR.TEKRARDAN ELİNE YÜREĞİNE SAĞLIK. SAYGI VE SEVGİLERİMLE.[/QUOTE] 
	tesekkür ederim hakan bütün siirlerimi okudunmu bakalım.gözlerine sağlık daha güzelleriyle sizlerle paylaşmak güzel .  | 
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:00. |