![]() |
Cevap: Michael Eneramo
[B][QUOTE=DoomsDay58;766239]Herzaman iyi olacağını savunmuştum inandığım gibi olduda ama şu son vuruşları daha etkili yapması lazım atıyor bir okadarda kaçırıyor[/QUOTE]
ben ilk geldiği günden beri sağlam kalite ve sağlam kumaş olduğunu söyledim durdum...burada bazıları bunu topçu diye kim getirdi bu mu yıldız falan diyorlardı...şimdi görüyoruz bu takımın vazgeçilmezi olduğunu...az çok top oynadık, anlarız futboldan kimseyi göklere çıkardığımız da yok, yerin dibine soktuğumuz da... o yüzden hemen bir oyuncu için gelir gelmez süper veya berbat diye ahkam kesmeyelim...ama kariyeri ve oyun yapısı iyi adam zaten kendini de gösterir..Eneramoyu önceden biliyordum ve keşke bunun gibi bir adam bizde olsa diyordum...Şükür artık bizde...Yalnız şimdi korkuyorum ki 3 büyütülmüşler sözleşmesi biteceği için bedavadan almaya kalkışır diye...zira şu an üçünde de bankao oynayabilecek bir adam...lakin büyük ihtimal sözleşmesini uzatacağız ve bizde kalacak...bunun için dikkatli ve hızlı davranmalıyız...son vuruşlarda biraz daha gelişim sağlarsa daha da kimse tutamaz seni kara boğamız...[/B] |
[B]Tunustaki lakabı GLADIATOR müş... Oyunu ve fiziğiyle rakipleri yıldırdığı için ÇİRKİN KRAL da diyebiliriz , çünkü rakip defanslara çok çirkinlikler ve çaresizlikler yaşatıyor ::D[/B]
|
Hem santrofor hem forvet arkası oynayabiliyor.Topu kendine yapıştırıp arkadaşlarına ara pasları da verebiliyor.Adam da her meziyet var.Adam markajı da sökmez
|
eneremo oynuyormu gs macında?
|
[B][/B][QUOTE=bassguitar;772377]eneremo oynuyormu gs macında?[/QUOTE]
[B] evet ılk onbırde oynuyor[/B] |
Hani derler ya 'atsan atılmaz,satsan satılma'işte enaramo maçtan önce hasta olduğu söyleniyordu,hasta hasta oynamış olabilir fakat gittikçe düşen performansı son vuruşlarda isabetsizliği,takıma katkısının düşmesi,ikli mücadleler ve hava toplarında etkisizliği daha varmı söylenecek söz,yokları oynuyor ,garip şeyler oluyor sivas sporda,her geçen gün takımın genel performansı düşüyor,hele scneki den sonra kaleye güven kalmadı,sonu hayrolur inşallah.
|
dünkü maçta kendini bilerek yere bırakmayın bıraksa atardı golleri eneramo ama yinede iyi oynadı ama faul yapmamay dikkat etmesi lazım
|
eneramo erken başladı kendinı yere atmaya,trıbunlerı de yalnıs yonlendırıyo,yapma boyle eneramo
|
Eneramo belki dün oynanan maçta etkisizdi. Bunu kabul etmek lazım ama arkadaşlar 1 hafta idman yapamayan ve hastalıkdan dolayı tabiri caizse döklüm döşşek yatan bir insandan bahsediyoruz. Canla başla kapasitesi dahilinde oynadı. Artık hastalığının iyileşmesine müteakip Trabzon maçında telafi etmesini bekliyoruz. Yoksa atı alan Üsküdarı boylayacak.
|
Eneramo' yu yedek görebiliriz derken başarılı oldu ve ilk 11' imizin bir vazgecilmezi... Harikasın Eneramo!
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:04. |