![]() |
Cevap: Yiğido Uğur Boral İle Temas Halinde
Bugün radyoda Bjk'li bir yöneticiden duydum. Bjk istiyormus Ugur Borali
|
[B]Kesin bilgi alamadım ancak Uğur Boral bizim yönetimle görüştü hatta büyük bi ihtimal bu görüşme Sivasta oldu.Görüşmenin üzerinden baya süre geçti ben anlaşamadıklarını düşünüyordum.Şimdi haber çıktığına göre anlaşmış olabiliriz veya o zaman yönetim teklifini yaptı Uğur şimdi kabul ediyorda olabilir.Dediğim gibi kaynak sağlam değil o yüzden kesin diyemeyeceğim görüşme olup olmadığına dair.Alınırsa bence faydalı olur fakat Bjknin istediğini bende duydum.[/B]
|
geçen sene hep genç transferler yaptık bu sene de 30 un altına düşmüyoruz hadi hayırlısı bakalım...
|
Sivasspor'a hareket getirecek oyuncu transferi istiyoruz. Artık takım takım gezen oyunculardan bıktık gerçekten hepsine tamam ama gerek yok uğur Boral'a
|
[QUOTE=Çılgın Türk;788175]Bugün radyoda Bjk'li bir yöneticiden duydum. Bjk istiyormus Ugur Borali[/QUOTE]
[url]http://www.fotomac.com.tr/Besiktas/2012/05/24/ugur-boral-da-listede[/url] |
Bonservisi elinde olduğundan sadece sol kanata alternatif olarak alınabilir.
|
Uğur BORAL'ın Sivasspor'a geleceğini hiç sanmıyorum. Balon haberdir. O yine İstanbul'da kalır. İ.B.B.'ye gider. İstanbul hayatını bırakmaz.
|
Kadıköy'de 4-2 yenildiğimiz maçta "İşte böyle 4 yer gidersiniz" demişti, o zamanlar burnu havalardaydı ama ilahi adalet böyle laflar ettiğin takım senin de oynadığın takımı küme düşürüp gönderdi. Bu tip futbolcuları takımımızda görmek istemiyoruz.
|
Transfer dönemi içerisinde hareketlilikler kaçınılmaz olduğu için resmileşmeyen transfer haberleri için yorum yapmak ne kadar doğrudur bilinmez ama bir taraftar olarak takım için takıma faydalı olabilecekler için beyin fırtınası yapmak güzel olmakta.
Şimdi uğur boral transferine gelirsek, açıkçası uğurun bize katksının olacağını düşünmüyorum.Onun mevkiisinde oynayan alternatiflerimiz varken.Bize başarıya aç, genç, dinamik adamlar gerek.uğur boral gibi ununu elemiş eleğini asmış tarzı futbolcular değil.Yönetim ve teknik heyetin de takıma fayda sağlayacak, Sivasa uyum sağlayabilecek futbolcu transferi yapacağını düşünüyorum. |
[b]SİVASSPORUN EN önemli eksikliği kanatlardan rakip sahaya doğru dürüst atak yapamamak bu sene uğur yada ziya yada kaandan doğru dürüst bindirme şut orta gördünüzmü?uğur boral hem sağ ve solda oynayabiliyor samsuna erken gelseydi samsun ligde kalırdı çok formda şuanda gelirse büyük fayda sağlar tek sorun kadıköydeki maçta 2 gol atmıştı sivasspora maçtandan sonrada 5 atmaya gelip işte böyle 4 yer gidersiniz diye sivassporu küçümser röportajı olmuştu o gün bugün taraftarlar ona karşı antipatik ogün bende staddaydım bende çok gıcık olmuştum fakat sivassporun iyiliği için ayıya dayı derim gelirse hücum anlamında gökhan gönül gibi ileri geri çalışan adamımız olur gelmezsede sivasspora bişey olmaz zaten oda takımsız bizde futbolcusuz kalmayız[/b]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:59. |