SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=48)
-   -   Mehmet Yıldız SATILMASIN (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=22345)

ertor58 30.12.2008 20:30

Cevap: Mehmet Yıldız SATILMASIN

benim başkanımızın ve bülent hocanın klubü menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğine inancım tamdı sözü edilen teklifler verilmiş olsa satılacaktı ve klubumuz kazanacaktı ancak gs parasal teklifini 2 milyon avrodan yukarı çıkaramadığı ve ümit karan ile diğer fubolcularını ikna edemediği için transfer gerçekleşmedi. mehmet için 2 milyon avro da az olacağı için satılmadı. sonuçta klubun menfatleri doğrultusunda hareket edildi. tebrikler başkan tebrikler bülent hoca. bu arada bu haberler çıkar çıkmaz mehmetin üstünü çizenler arkasından konuşanlar başkana ve hocamıza sözlü saldırıda bulunanlar utanıyorlardır şimdi herhalde.

sabanoh 30.12.2008 20:56

Ben bir koyu yigidoyum fakat mehmetin gitmesini isterdim .
2 milyon euros + yaser + guven + necati + aydin(kiralik) , bu çok güzel teklif bunu kabul etmeliydi mecnun baskan . Eger mehmet bizi sampiyon etmezse ben sizi görürüm o zaman . Yaw bir adama o kadar mi güvenilir. Hem onun için iyi bir baslangiç olurdu galatasaray dan sonra avrupa bekliyordu fakat illaga sampiyon yapmasi gerekmis mehmetin bizi . Mehmeti görürüm simdi . Aydin ve yaser bizi sampiyon ederdi zaten eger uyum olsaydi.
Eger bir tek para teklif etselerdi kabul etmezdim . Ama birde aydini , yaseri ve ön liberoya mehmeti veriyorlardi . Halen kizginim yönetime .

Diyarbekir21 30.12.2008 22:24

Sivasspor dan satılacaksa kafaya koyulmuşsa eğer ve yeni sağlam transferler varsa satılsın derim ama yeri doldurulamayacak gibiyse bence gereksiz

yigido_sampiyon 30.12.2008 22:31

[QUOTE=Diyarbekir21;455236]Sivasspor dan satılacaksa kafaya koyulmuşsa eğer ve yeni sağlam transferler varsa satılsın derim ama yeri doldurulamayacak gibiyse bence gereksiz[/QUOTE]

fakat bu transfer devre arasında olmaması lazım...sezon sonu bende mehmet yıldızın gitmesine onay veriyorum...zamanı geldiğinde oyuncuyu tutmanın bir yararı yok...

trafocu 30.12.2008 22:56

Satılmasın.Üstelik her maçta fileleri havalandırsında spor gündeminde adından hep söz ettirsin.Haydı Mehmet. Göreyim seni.Sivas senin yanında.

black34 30.12.2008 23:47

satılsın veya satılmasın demıyorum sivasspor kulübü için ne faydalı olucaksa o olsun diyorum ve baskanımız sivasspor kulübünün başında olduğu sürece kulübümüz için vargücünü sarfedeceğine inanıyorum bi kulupte bi futbolcu daima kalıcak diye birşey yok kulübün menfeati neyse o sonuç sağlanmalı diye düşünüyorum saygılar[IMG]http://img.fotoambar.com/img/05/7cfd212def9cb6bd3fcfde7b2b1a028a.png[/IMG]

mucahit_58 31.12.2008 00:53

herkes satilmasin diye yorum yapmista bu satilsin diyenlere anlam veremiyorum bi Mehmet yildiz daha cikarmi sivastan? Elimizdeki degerlere sahip cikmaliyiz...

davulcu 31.12.2008 11:06

Aslan değiliz ki Yelemiz Olsun,

Kanarya Değiliz ki Uçup Konalım,

Kartal Değiliz ki Pençemiz Olsun,

Laz Değiliz ki Kolbastımız Olsun..

YİĞİDOYUZ Kİ NE MUTLU OLSUN...!!!

MEHMETİMİZ VAR OLSUN...

etzel1967 01.01.2009 19:49

takım liderken ve geçen seneye göre daha iyi futbol oynuyorken satılması yanlış olurdu...kalması çok iyi oldu.......

izmirliyigido 01.01.2009 20:22

[B]Mehmet Yıldız'ın transfer konusu geçtiğimiz günlerde netleştiği için anket oylaması kapatılmıştır.

Bu ankette 4934 kişi oy kullanmış ve bunlardan 2674 kişi % 54,20 oranında satılmasını istemezken, 2191 kişi % 44,41 oranında satılması yönünde görüş bildirmişlerdir. 69 kişi ise % 1,40 oranında kararsız kalmıştır.

Bu ankete oy veren ve sitemizi yoğun bir şekilde ziyaret eden siz YİĞİDO'lara teşekkür ederiz.

Başka, heyecanlı, sürükleyici ve ilginç anketlerle yine sizlerle olacağız.[/B]

AYK

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:40.