SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Röportajlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=72)
-   -   SAMİ AYDIN İLE RÖPORTAJ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10056)

Güner 08.02.2007 10:36

--->: SAMİ AYDIN İLE RÖPORTAJ

[QUOTE=BOUN;188749]Gelelim Güner arkadaşımıza, röpörtajdan dolayı kendisine teşekkür ederiz. Bir temennide Güner arkadaşımıza: Belki biraz zor ve meşakkatli olabilir ama ilçe belediye başkanlarıyla da röpörtajlar ayarlanabilirse, Sivasspora olan ilgi ve destekte daha çok zemine yayılmış olur. Onlardan da imkanları ölçüsünde destek sözü alınabilir. Mesela maç günü ilçeden bir otobüs veya minibüs dolusu insan maç izlemek üzere ücretsiz stada getirilebilir. Daha çok insan Sivassporla tanıştırılmış olur vs... Aklıma gelnleri yazdım. Tabii öneride bulunması kolay iş yapması zordur. Kolay olanı ben seçtim, zor kısmı Güner arkadaşımıza...:) :) :)[/QUOTE]

[B]Güzel bir fikir. Ben şuanda tatil için sivastayım. Başka bir ilde öğretmenlik yapıyorum. Sivasa yaz tatilinde geldiğimde dediğiniz gibi bir çalışma yapılabilir.

Yorumunuz için teşekkürler.[/B]

UmutG. 08.02.2007 12:09

-->: SAMİ AYDIN İLE RÖPORTAJ

BAŞKANIMIZI BU SAMİMİ VE ÖNEMLİ DEMEÇLERİNDEN DOLAYI KUTLUYOR EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM

teacher58 08.02.2007 13:43

Sami Bey'e bize gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Çok güzel bir sohbet oldu.

kadirbayrak 10.02.2007 00:12

SELAM GUNER BEN FRANSADAN KADIRBAYRAK BASARILI BIR ROPORTAJ OLMUS ONCELIKLE SENI TEBRIK EDIYORUM SAYENDE BELEDIYE BASKANINDA SIKI BIR SIVASSPOR TARAFTARI OLDUGU BIR KEZ DAHA ANLASILDI.WWW.SIVASSPOR.COM"DA YAPMIS OLDUGUN CALISMALARIN VE GAYRETININ DEVAMINI DILIYORUM ....

CÜSSKB-Aynur 10.02.2007 21:11

-->: SAMİ AYDIN İLE RÖPORTAJ

Belediye Başkanımız Sayın Sami AYDIN'a Güner arkadaşımıza vakit ayırdığı, sorularını cevapladığı için teşekkür ederiz.
Başkanımızın Sivasspor'un herzaman yanında ve destekçisi olduğunu biliyoruz ve bundanda son derece memnunuz.

Bu güzel Röportajı hazırlayan Güner arkadaşımıza teşekkürler.
Ellerine sağlık Güner;)

FATIMA 10.02.2007 21:25

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Magenta"]Ellerine sağlık Güner kardeşim güzel bi çalışma olmuş...Sayın Sami Aydın'a da kıymetli vaktini ayırdığı için ayrıca teşekküler...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

maestro 10.02.2007 23:00

SAYIN AYDININ SİVASSPORUMUZ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİ ÇOK GÜZEL.

mesut_koçak_58 12.02.2007 09:31

[COLOR="DarkRed"]beledıye baskanımız samı aydına konusmalarından dolayı çok tesekkur edıyoruz[/COLOR]

AyhanBayrak 13.02.2007 23:06

[B]Öncelikle sayın belediye başkanımız Samı Aydının değerli vaktini ayırıp samimi cevaplar verdiği için teşekkür ediyorum.

Sami Beyi Sivas'a ve Sivasspor' a vermiş oldukları hizmetlerden dolayı kutluyorum.
Kesinlikle başkanımızında dediği gibi, takımımızın dolu tribünlere karşı oynaması Sivasspor’un gücüne güç katacaktır.
Ayrıca sivaslı iş adamlarımızında artık sivassporumuza sahip çıkmalarını bekliyoruz

Böylesine başarılı ve güzel bir röportajı gerçekleştiren Güner arkadaşımızada ayrıca teşekkür eder başarılarının devamını bekleriz.[/B]

Besyo_cu 14.02.2007 00:28

Bence samı aydın bir Osman Seçilmş değil.... SEcilmiş başkanın emeği cok daha fazla...
Bu arada sayın başkana yaptıgı ve yapacağı hizmetlerden dolayı teşekkurler...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:55.