SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   UYGUN MUCİZESİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10058)

ali_zara 08.02.2007 12:45

--->: UYGUN MUCİZESİ

sivas boyle giderse uefa kupasına katılır inşallahda gider
(amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin)

Ultra sivasli 08.02.2007 13:02

-->: UYGUN MUCİZESİ

[COLOR="Red"][I][B][/B][/I][/COLOR][B][I]BÜLENT PASA LIGDE ALTERNATIVIN YOK [/I][/B]

bdogan58 08.02.2007 14:38

Gerçektende yönetim pecze yi göndermede müthiş bir zamanlama yaptı eğer biraz gecikseydi teknik direktör değişikliği sivası için bir facia olabilirdi..

TracyMcGrady58 08.02.2007 18:16

Bülnet Hocanin gelmesiyle cok iyi bir cikis yakaladik.Cok iyi isler yapti simdiye kadar, hoca olarak kalitesini gösterdi.Takima özgüvenini geri getirdi.Futbol anlayisinda da baya degisen seyler oldu, takimimiz artik atak bir futbol sergiliyor ve seyirciyede zevk veriyor.Insallah bu cikisimiz devam eder

CÜSSKB-Aynur 09.02.2007 12:54

ne Lorant gibi fazla abartılı nede Pecze gibi ilgisiz, vurdumduymaz
Bence, Bülent UYGUN Lorant ve Pecze nin süper bir karışımı:D

Bülent Hocayı sahanın kenarında izleyenler bana hak vereceklerdir.

yigidolar06 09.02.2007 12:59

-->: --->: UYGUN MUCİZESİ

[QUOTE=neyse ne;188553]MURAT KARDEŞ MERHABA BEN OLCAY AKKUŞ.SENİ BİZZAT OLMASADA SİMAYEN STADDAN VE MAÇLARDAN TANIYORUM.SANIRIM Bİ GRUPTASIN VE O GRUPTA LAFI GEÇEN BİR KİŞİSİN.BU KİMLİĞİNE DAYANARAK SENDEN KENDİM VE SİVAS SPOR SPOR ADINA ŞU STADDAKİ ÖLÜ TOPRAĞI ATILMIŞ SYİRCİLERDEN BİZLERİ KURTARIN NASIL YAPARSINIZ NE EDERSİNİZ BİLMİYORUM AMA ŞU STADI ARTIK ÇOŞTURUN SEVGİLİ ARKADAŞIM.BU BENİM SEN DEN ÖZEL Bİ İSTEĞİM.(BUNU SENDEN İSTEMEMİN SEBEBİ TABİKİ MAÇ ESNASINDA SENİ GÖRÜYORUM VE NASIL ÇABA GÖSTERDİĞİNİ İZLİYORUM SENİ AYRICADA TEBRİK EDİYORUM SEN VE SENİN GİBİ TARAFTARLAR SAYESİNDE EMİNİM STADIMIZ ÇOŞACAK BAŞARILAR ARKADAŞ.AYNEN DEVAM ET.[/QUOTE]

BENDE AYNI DİLEKLERİMLE KATILIYORUM GALİBA SORUN ŞURDA HER DERNEK ÜYESİ YANINA İKİ TARAFTAR DAVET ETSE MAÇLARDA DAHA İYİ OLMAZMI ANTALYA VE KONYA MAÇLARINDA NE DERSİNİZ

1967_Dernek_Murat 09.02.2007 16:30

--->: -->: --->: UYGUN MUCİZESİ

[QUOTE=yigidolar06;189149]BENDE AYNI DİLEKLERİMLE KATILIYORUM GALİBA SORUN ŞURDA HER DERNEK ÜYESİ YANINA İKİ TARAFTAR DAVET ETSE MAÇLARDA DAHA İYİ OLMAZMI ANTALYA VE KONYA MAÇLARINDA NE DERSİNİZ[/QUOTE]

[B][COLOR="Blue"]arkadaşım her dernek üyesi 2 degil bence buldugu kadar getirmeli biz bu görevi yerine getirmeye calışıyoruz ama maratondakı abilerimiz ve kardeşlerimiz de bize yardım cı olması gerekmezmi [/COLOR][/B]
[B][CENTER]saygılarımla [/CENTER][/B]

GuNaY 09.02.2007 17:00

[B]Hocamız mütevazi kadromuzla mükemmel sonuçlar aldı,
gelen bu güzel hava, takımın kendine güveni ile daha iyi yerlere geleğiz inş.[/B]

ersinersin 09.02.2007 17:06

bence bu bir mucize değil sivassporda bu güç vardı

yigidolar06 17.03.2007 18:58

BÜLENT HOCA BİZE YAKIŞMADI TARAFTAR O ASAŞ STADINA KADAR O ZAHMETLERE KATLANARAK GELDİ TARAFTAR HAK ETMEDİ SON 1A0 DK YI ACIKLARSANIZ SEVİNİRİM

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:01.