![]() |
--->: Ankara Sivasspor Taraftarlar Dernegi
kardeşler bi yardımcı olacak yokmu ya
|
-->: Ankara Sivasspor Taraftarlar Dernegi
[QUOTE=yigidolar06;197909]Sevgili Sivaslı Hemşerilerimiz, Türkiyenin dörtbir yanında el ele verip maddi ve manevi desteğimizle birlikte hem cumhurıyetin temelinin ilimizde atıldığını hatırlıyalım ve çağdaş bir kent kuralım hemde futbol takımlarımızı var gücümüzle destekliyerek önce ikinci lige sonrada birinci lige çıkaralım. BAŞKENTLİ SİVASSPORLU TARAFTARLAR 1988[/QUOTE]
kimse bu habere ilgisiz acı olay burda yatıyor |
[B][I]insallah girisimleriniz basarılı olurda ankarada da bi taraftar dernegimiz olur [/I][/B]
|
--->: -->: Ankara Sivasspor Taraftarlar Dernegi
[QUOTE=yigidolar06;200305]kimse bu habere ilgisiz acı olay burda yatıyor[/QUOTE]
ANKARADAKİ SİVASLILAR BU KONU AÇILINCA SİTEYE GİRMEZ OLDULAR.YADA BİR KIVILCIM GEREKLİ.SAĞLAM BİR SİVASLI DÜĞMEYE BASMALI.3-5 KİŞİYLE BİSMİLLAH DEMELİ BU İŞİ BAŞARMALI.İLK ETAPTA SAYIYA TAKILINIRSA BU İŞ OLMAZ.3-5 KİŞİ SABIRLI ŞEKİLDE BAŞLARSA GERİSİ GELİR SAYI ARTAR.SABIR GEREKLİ SADECE. |
BEN İSTERİMKİ TÜM TÜRKİYEDE (TERÖR'ÜN OLDUĞU İLLER HARİÇ) AÇILSIN
|
arkadaslar bilet fiyatlarından haberdar olanlar var mı
ne kadar olur ? |
yarinki ankaraspor macina organize olup gidelim. ben ankarada okuyorum ama yeni stadin nerede oldugunu bıle bılmıyorum.. sivastan gelcek olan yidigolarla bulusup gidelim derm..
|
-->: --->: Ankara Sivasspor Taraftarlar Dernegi
[QUOTE=duhan;201289]yarinki ankaraspor macina organize olup gidelim. ben ankarada okuyorum ama yeni stadin nerede oldugunu bıle bılmıyorum.. sivastan gelcek olan yidigolarla bulusup gidelim derm..[/QUOTE]
SELAM ARKADAŞIM MAÇA BİR GÜN KALA ORGANİZE OLMAK ZOR OLUR. BEN ANKARADA BÜYÜDÜM SİNCANDA BU MAÇA DA ANKARADA OLSAM HER ZAMANKİ GİBİ YİNE GİDERDİM.. AMA DEDİĞİM GİBİ BU SAATTEN SONRA Bİ ORGANİZASYON OLMAZ. BEN STADI AZ BUÇUK TARİF EDEYİM. SİNCANI GEÇTİKTEN SONRA AYAŞ- BEYPAZARI YOLU NA DOĞRU GİDERKEN YENİKENT VAR DUYMUŞSUNUZDUR. YA DA ULUSA YAKINSANIZ ULUSTAN MAÇ GÜNLERİ O STADA OTOBUS KALKIYOR. MELİH GÖKÇEK KENDİ TARAFTARLARI İÇİN KALDIRIYOR. AMA SİVASLILAR OLARAK SİZDE BİNEBİLİRSİNİZ.. STAT ÇOK YENİ DAHA VE BAZI EKSİKLERİ VAR. MİSAFİR TAKIM İÇİN GEREKLİ YER AYRILMIŞ DURUMDA DEĞİLDİ EN SON.. UMARIM BU DÜZELMİŞTİR EN AZINDAN. SİVASSPORUMUZUU BAŞKENTTE YANLIZ BIRAKMAYALIM.. MAÇA GİDELİM BEYLER BİLET FİYATLARI DA 5 MİLYON OLUR BÜYÜK İHTİMALLE. GENÇLER SİVAS MAÇINDA BİZ 5 MİLYONA GİRMİŞTİK SAYGILAR.... |
-->: --->: Ankara Sivasspor Taraftarlar Dernegi
[QUOTE=duhan;201289]yarinki ankaraspor macina organize olup gidelim. ben ankarada okuyorum ama yeni stadin nerede oldugunu bıle bılmıyorum.. sivastan gelcek olan yidigolarla bulusup gidelim derm..[/QUOTE]
AYAŞ BEYPAZARI YOLU ÜZERİNDE SİNCAN FATİH(HARİKALAR DİYARI) YOL AYRIMINI GEÇ SİNCAN ORGANİZEDEN SONRA YENİKENT TE ULUS TAN DİREK EGE OTÜBÜSLERİ KALKIYOR İSTANBUL YOLUNDAN GECİYOR(EGO 503 ) ASAŞ STADIDA YENİKENTİN İÇİNDEN GEÇİP ARKA TARAFLARDA TARLALARIN İÇİNDE |
-->: Ankara Sivasspor Taraftarlar Dernegi
ÇOK KÖHNE Bİ YERDE O STAT İNŞALLAH SİVASLILAR YARIN BULMAKTA ZORLUK ÇEKMEZ KALABALIK OLMALIYIZ. BEN YERİME BABAMI GÖNDERİYORUMM:)
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:57. |