![]() |
--->: "WOOTER´İ İSTEMİYORUM"
[QUOTE=SivasLady;195520][B]cogu kisi geri gelsin diyor
hic düsünüldümü onun yaptigi dissiplinsizlik hata yapti affedin özür diliyor nede olsa diyorsunuz :confused: öteki futbolculara kötü örnek olur, hepsi istedigini yapar, nede olsa o affedilirse bizde ediliriz diye düsünebilirler wooter geri gelse bülent hocanin otoriterligi gider hem gelse iyi oynuyacak mi bakalim:rolleyes: bencede fifa`dan ceza yememek icin yapiyor ve kariyerine leke gelmesin diye sonucta baskalarida iki kere düsünür onu almak icin bir yapan bir daha yapabilir diye yerimiz sabit alacagimiz tazminat ondan daha yararli olacagina inaniyorum yinede getirilirse umarim herseye göz yumulmaz en azindan alacagi para azaltilabilir[/B][/QUOTE] [B]Bülent hoca otoritesini zaten bu hafta gösterdi konya maçında.kaptan servete sen kimsin lan diyen,oyundan kendini attırmak için çabalayan Yasir bülent Hocanın ne kadar otoriter olduğunu gösterdi.Ben Wooterin yaptığını doğru bulmuyorum.Ama her hatanın bir cezası olduğunu düşünüyorum.Eğer gerçekten gelmek ve oynamak istiyorsa cezası kesilir ve takıma döner.Duygusallığa gerek yok.Sivas sporun iç sahada wooter gibi bir adama çok ihtiyacı var.Hepimiz görüyoruz kapanan takımları açamıyoruz altın tepside 3 puan veriyoruz 4 eylül de.Ben affedilsin ama cezasız kalmasın diyorum.[/B] |
-->: "WOOTER´İ İSTEMİYORUM"
Wooter gerçekten iyi bir oyuncu ve sivassın sorunlu bölgesi için gerekli.sezon sonuna kadar takımda olması fayda sağlayabilir diye düşünüyorum.
|
Woter Kalitelı bir oyuncudur maçların kaderini degişebilecek birisidir Sivasspora faydalı olur.Geri Kazandırılmalıdır Takıma
|
[COLOR="Red"]bencedaffedilmesi gerekilen fut bolcu çok ihtiyacımız var ona
[/COLOR] |
bülent hoca babalık edsin,wooterde özür dilesi bitsin bu iş.daha geç kalınmış deil.futbolda duygusallık yoktur?belki wooterin sorunarı vardı olabilir??
|
[B]kesinlikle affedilsin
yoksa orta sahada çok sıkıntı yaşarız[/B] |
kesinlike affedilmeli.. ve geri çağırılmalı... çünki wooter gibi bir oıyuncu bir daha bulamayız... büleny hoca diğer aslanlarımla gerekeni yaparım diyor ama yenildiğimiz son 2 maçta wooter olsaydı maçların ikiside böyle bitmezdi.
|
[B][I][FONT="Trebuchet MS"][COLOR="DarkSlateBlue"]Hatasiz kul olmaz .Duygusalliga gerek yok takimda eksikligi hissediliyorsa Affedilmeli .Gelir Baskanindan hocasindan ve takim arkaslarindan özür diler tatliya baglanir tabiki cezasiz kalamaz bunun da bir bedeli var para cezasini yönetim belirler olay kapanir . Bu sadece ilk sivasta yasanmiyor her seyin bir bedeli oldugunu wooter anlayacaktir [/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
bencede gelmelı cunku kaliteli futbolcu yanı bulent hocanın effetmesı lazım cunku guzel futbolcu ve gelmesı cok ıyı olur
|
BENDE HOCAMIZLA AYNI FİKİRDEYİM ARTIK AF FELAN OLMAZ TEKRAR DÖNMESİ ÇOK SAÇMA OLUR
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:23. |