SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   "WOOTER´İ İSTEMİYORUM" (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10287)

OLCAY_58_AKKUS 28.02.2007 10:47

--->: "WOOTER´İ İSTEMİYORUM"

[QUOTE=SivasLady;195520][B]cogu kisi geri gelsin diyor
hic düsünüldümü onun yaptigi dissiplinsizlik
hata yapti affedin özür diliyor nede olsa diyorsunuz :confused:
öteki futbolculara kötü örnek olur, hepsi istedigini yapar, nede olsa o affedilirse bizde ediliriz diye düsünebilirler
wooter geri gelse bülent hocanin otoriterligi gider
hem gelse iyi oynuyacak mi bakalim:rolleyes:
bencede fifa`dan ceza yememek icin yapiyor
ve kariyerine leke gelmesin diye
sonucta baskalarida iki kere düsünür onu almak icin bir yapan bir daha yapabilir diye

yerimiz sabit alacagimiz tazminat ondan daha yararli olacagina inaniyorum
yinede getirilirse umarim herseye göz yumulmaz en azindan alacagi para azaltilabilir[/B][/QUOTE]

[B]Bülent hoca otoritesini zaten bu hafta gösterdi konya maçında.kaptan servete sen kimsin lan diyen,oyundan kendini attırmak için çabalayan Yasir bülent Hocanın ne kadar otoriter olduğunu gösterdi.Ben Wooterin yaptığını doğru bulmuyorum.Ama her hatanın bir cezası olduğunu düşünüyorum.Eğer gerçekten gelmek ve oynamak istiyorsa cezası kesilir ve takıma döner.Duygusallığa gerek yok.Sivas sporun iç sahada wooter gibi bir adama çok ihtiyacı var.Hepimiz görüyoruz kapanan takımları açamıyoruz altın tepside 3 puan veriyoruz 4 eylül de.Ben affedilsin ama cezasız kalmasın diyorum.[/B]

58tamer58 28.02.2007 11:12

-->: "WOOTER´İ İSTEMİYORUM"

Wooter gerçekten iyi bir oyuncu ve sivassın sorunlu bölgesi için gerekli.sezon sonuna kadar takımda olması fayda sağlayabilir diye düşünüyorum.

excellent58 28.02.2007 11:25

Woter Kalitelı bir oyuncudur maçların kaderini degişebilecek birisidir Sivasspora faydalı olur.Geri Kazandırılmalıdır Takıma

1967_DERNEK_NAİL 28.02.2007 11:31

[COLOR="Red"]bencedaffedilmesi gerekilen fut bolcu çok ihtiyacımız var ona
[/COLOR]

ceza_tolga_rep 28.02.2007 12:03

bülent hoca babalık edsin,wooterde özür dilesi bitsin bu iş.daha geç kalınmış deil.futbolda duygusallık yoktur?belki wooterin sorunarı vardı olabilir??

1967 dernek serkan20 28.02.2007 12:17

[B]kesinlikle affedilsin
yoksa orta sahada çok sıkıntı yaşarız[/B]

arabesk_58 28.02.2007 12:17

kesinlike affedilmeli.. ve geri çağırılmalı... çünki wooter gibi bir oıyuncu bir daha bulamayız... büleny hoca diğer aslanlarımla gerekeni yaparım diyor ama yenildiğimiz son 2 maçta wooter olsaydı maçların ikiside böyle bitmezdi.

yigido Atilla 28.02.2007 13:04

[B][I][FONT="Trebuchet MS"][COLOR="DarkSlateBlue"]Hatasiz kul olmaz .Duygusalliga gerek yok takimda eksikligi hissediliyorsa Affedilmeli .Gelir Baskanindan hocasindan ve takim arkaslarindan özür diler tatliya baglanir tabiki cezasiz kalamaz bunun da bir bedeli var para cezasini yönetim belirler olay kapanir . Bu sadece ilk sivasta yasanmiyor her seyin bir bedeli oldugunu wooter anlayacaktir [/COLOR][/FONT][/I][/B]

cılgın sivasli 28.02.2007 13:28

bencede gelmelı cunku kaliteli futbolcu yanı bulent hocanın effetmesı lazım cunku guzel futbolcu ve gelmesı cok ıyı olur

nazimgulturk 28.02.2007 14:15

BENDE HOCAMIZLA AYNI FİKİRDEYİM ARTIK AF FELAN OLMAZ TEKRAR DÖNMESİ ÇOK SAÇMA OLUR

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:23.