SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   türkiyenin en kalabalık sehri istanbulun %26sı sivaslı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=1041)

Tokatli 25.06.2005 12:08

[quote=abircan]MADIMAGI ALLAHIN TOKATLILARI EKİP BİÇİP ARTIK SANAYİ ÜRÜNÜ HALİNE GETİRMİŞ SİVASLILARA SATIYOR, İSTANBUL PAZARLARINDA MEVSİMİNDE 10 PARAYA SATIYORLAR, ESKİDEN KÖYDEN TEYZEDEN HALADAN RİCA EDER İSTERDİK, SİZ UYUYUN GARDAŞLAR :D :D :D
ELALEM SİVASIN MALINI SİVASLIYA SATIYOR :) :) :)
ABİRCAN

OY MADIMAK EVELİKİ YEMLİK OY MADIMAK.....[/quote]

MADIMAK NE KADAR SIVASIN YEMEGIYSE O KADARDA TOKATIN YEMEGI. HEMDE NE VAR BIZ AKILLILIK EDIP PAZARLIYORUZ. KESKE YURT DISINADA PAZARLASALARDA BIZDE YESEK. IZINDEN IZINE KOYDE BIBIM (HALAM) KURUTTUYSA ONU YIYORUZ. BI TAZESINI YIYEMEDIK GITTI BE.

puar 25.06.2005 12:11

[quote=serhankaburcuk][quote=ygd][quote=mesocan]illede Çökelek.. ille de Madımak....

Heryerdeyiz.... :lol:[/quote]
[size=6][color=red]OFFF YAAA MADIMAKIDA Bİ ÖZLEDİMKİ...GECE GECE CANIM ÇEKTİ ŞİMDİ!!![/color][/size][/quote]

[size=7][b][i]Gardas sen iste yaw biz sana gönderelim veya Sivasa gel en kral madımağı yedirelim... :lol: :lol: :lol: [/i][/b][/size][/quote]

bende isterimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :roll:

serhankaburcuk 25.06.2005 15:13

[quote=puar][quote=serhankaburcuk][quote=ygd][quote=mesocan]illede Çökelek.. ille de Madımak....

Heryerdeyiz.... :lol:[/quote]
[size=6][color=red]OFFF YAAA MADIMAKIDA Bİ ÖZLEDİMKİ...GECE GECE CANIM ÇEKTİ ŞİMDİ!!![/color][/size][/quote]

[size=7][b][i]Gardas sen iste yaw biz sana gönderelim veya Sivasa gel en kral madımağı yedirelim... :lol: :lol: :lol: [/i][/b][/size][/quote]

bende isterimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :roll:[/quote]

[size=7][b][i]Ayıp ediyon Madımak köpeğin olsun sen Yeterki Sivasa gel...[/i][/b][/size]

sinan58_34 26.06.2005 07:14

abı valla ozledık memleketı madımagında cokelegınde yavan ekmegınde koyde dadı cıkıyo hersey yerındedaha bı baska oluyo

mesocan 27.06.2005 01:25

Bi madımak dedim ortalık karışmış.... :)

(bugün misker gördüm kendimi ahahahah)

Gagko58 gör bunları... Bana ettiğin zulumun aynısı bunlarrr..!!!!! :lol:

halilim5858 28.09.2010 21:27

Cevap: türkiyenin en kalabalık sehri istanbulun %2

her tarafta cokuz ama maclara ilgimiz yok istanbula gidince takim sadece sivas sevdalilari gidiyor destek veriyor

yigidocengiz 28.09.2010 21:47

İstanbulda bu kadar SİVASLI yaşıyo ama 3 büzüklerin maçında bile kendimize ayrılan trübünü dolduramıyoruz.bence artık sayımızın fazlalığıyla övünmesek daha iyi olur gibi geliyo bana.

Bulut@ğlu 29.09.2010 03:40

nüfusumuz çok olunca ne oluyorki kimin SİVAS'a ne faydası var memleketimiz her geçtiğimiz sene daha geriye gidiyo çevremizdeki nüfusu küçük olan iller bile SİVAS'tan 10 yıl ileri

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:16.