![]() |
[quote=abircan]MADIMAGI ALLAHIN TOKATLILARI EKİP BİÇİP ARTIK SANAYİ ÜRÜNÜ HALİNE GETİRMİŞ SİVASLILARA SATIYOR, İSTANBUL PAZARLARINDA MEVSİMİNDE 10 PARAYA SATIYORLAR, ESKİDEN KÖYDEN TEYZEDEN HALADAN RİCA EDER İSTERDİK, SİZ UYUYUN GARDAŞLAR :D :D :D
ELALEM SİVASIN MALINI SİVASLIYA SATIYOR :) :) :) ABİRCAN OY MADIMAK EVELİKİ YEMLİK OY MADIMAK.....[/quote] MADIMAK NE KADAR SIVASIN YEMEGIYSE O KADARDA TOKATIN YEMEGI. HEMDE NE VAR BIZ AKILLILIK EDIP PAZARLIYORUZ. KESKE YURT DISINADA PAZARLASALARDA BIZDE YESEK. IZINDEN IZINE KOYDE BIBIM (HALAM) KURUTTUYSA ONU YIYORUZ. BI TAZESINI YIYEMEDIK GITTI BE. |
[quote=serhankaburcuk][quote=ygd][quote=mesocan]illede Çökelek.. ille de Madımak....
Heryerdeyiz.... :lol:[/quote] [size=6][color=red]OFFF YAAA MADIMAKIDA Bİ ÖZLEDİMKİ...GECE GECE CANIM ÇEKTİ ŞİMDİ!!![/color][/size][/quote] [size=7][b][i]Gardas sen iste yaw biz sana gönderelim veya Sivasa gel en kral madımağı yedirelim... :lol: :lol: :lol: [/i][/b][/size][/quote] bende isterimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :roll: |
[quote=puar][quote=serhankaburcuk][quote=ygd][quote=mesocan]illede Çökelek.. ille de Madımak....
Heryerdeyiz.... :lol:[/quote] [size=6][color=red]OFFF YAAA MADIMAKIDA Bİ ÖZLEDİMKİ...GECE GECE CANIM ÇEKTİ ŞİMDİ!!![/color][/size][/quote] [size=7][b][i]Gardas sen iste yaw biz sana gönderelim veya Sivasa gel en kral madımağı yedirelim... :lol: :lol: :lol: [/i][/b][/size][/quote] bende isterimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :roll:[/quote] [size=7][b][i]Ayıp ediyon Madımak köpeğin olsun sen Yeterki Sivasa gel...[/i][/b][/size] |
abı valla ozledık memleketı madımagında cokelegınde yavan ekmegınde koyde dadı cıkıyo hersey yerındedaha bı baska oluyo
|
Bi madımak dedim ortalık karışmış.... :)
(bugün misker gördüm kendimi ahahahah) Gagko58 gör bunları... Bana ettiğin zulumun aynısı bunlarrr..!!!!! :lol: |
Cevap: türkiyenin en kalabalık sehri istanbulun %2
her tarafta cokuz ama maclara ilgimiz yok istanbula gidince takim sadece sivas sevdalilari gidiyor destek veriyor
|
İstanbulda bu kadar SİVASLI yaşıyo ama 3 büzüklerin maçında bile kendimize ayrılan trübünü dolduramıyoruz.bence artık sayımızın fazlalığıyla övünmesek daha iyi olur gibi geliyo bana.
|
nüfusumuz çok olunca ne oluyorki kimin SİVAS'a ne faydası var memleketimiz her geçtiğimiz sene daha geriye gidiyo çevremizdeki nüfusu küçük olan iller bile SİVAS'tan 10 yıl ileri
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:16. |