![]() |
-->: STY 9.Hafta PUAN DURUMU ve GENEL PUAN DURUMU
1. kongre 67
2. __McT__ 62 3. cemal58yiğido 56 4. istfatihi58 50 [COLOR="Red"][B]5. aslansivasli 50[/B][/COLOR] GENEL PUAN DURUMU 13. aslansivasli 257 [COLOR="Indigo"]oh sonunda gene yükselişe geçtim.Kader abla arkandayım :D ELLERİNE SAGLIK GÜNER ABİİ[/COLOR] |
-->: --->: STY 9.Hafta PUAN DURUMU ve GENEL PUAN DURUMU
[QUOTE=SivasLady;206691][B]:) katilmani tavsiye ederim
beni gecmeye calisan cok :D siradalar demeklede olmuyor, katil ispatla ne kadar daha iyi tahmin ediyorsun zaten yönetime hediye yok :( kendimi :D üst sirada görmek bile güzel :D[/B][/QUOTE] [COLOR="Indigo"][B]arkandan ben geliyorum abla kusura bakma yerine göz diktim :)[/B][/COLOR] |
--->: STY 9.Hafta PUAN DURUMU ve GENEL PUAN DURUMU
--------------------------------------------------------------------------------
GENEL PUAN DURUMU 1. UmutG. 294 2. akcamagara 289 3. Uğur_58 273 4. Sivaslady 273 5. zereya 272 6. KT58 271 7. kongre 270 8. Sivasli_Celal 265 9. yigido Atilla 265 10. MADTURK 264 11. sivasli_tufan 258 zirveden koptum ama yinede hersey olabilir hedefim seneye erman toroglu ve ridvan dilmeni transfer edip onlara tahmin yaptiracam |
--->: -->: --->: STY 9.Hafta PUAN DURUMU ve GENEL PUAN DURUMU
[QUOTE=aslansivasli;206822][COLOR="Indigo"][B]arkandan ben geliyorum abla kusura bakma yerine göz diktim :)[/B][/COLOR][/QUOTE]
[B]gel canim gel sen üst siraya yerles canin sagolsun biz bayanlar ilk siralara yerleselim :D[/B] |
genel puan sırası;69
9.hafta puan sırası;68 |
-->: --->: -->: --->: STY 9.Hafta PUAN DURUMU ve GENEL PUAN DURUMU
[QUOTE=SivasLady;206917][B]gel canim gel sen üst siraya yerles canin sagolsun
biz bayanlar ilk siralara yerleselim :D[/B][/QUOTE] [B]yok abla büyüğümsün :) ben senden bi alt sıranda olsam yeter. sen 1. ol ben 2. :D[/B] |
-->: --->: -->: --->: STY 9.Hafta PUAN DURUMU ve GENEL PUAN DURUMU
[QUOTE=aslansivasli;206938][B]yok abla büyüğümsün :) ben senden bi alt sıranda olsam yeter. sen 1. ol ben 2. :D[/B][/QUOTE]
amma hayal kurmussun :D. gelecek haftalarda ben geliyorummm bennnn :D |
--->: -->: --->: -->: --->: STY 9.Hafta PUAN DURUMU ve GENEL PUAN DURUMU
[B][QUOTE=aslansivasli;206938][B]yok abla büyüğümsün :) ben senden bi alt sıranda olsam yeter. sen 1. ol ben 2. :D[/B][/QUOTE]
[COLOR="blue"]:) benim birinciligim fazla sayilmiyor zaten ikimizde :D birinci olabiliriz [/COLOR] [QUOTE=TracyMcGrady58;206950]amma hayal kurmussun :D. gelecek haftalarda ben geliyorummm bennnn :D[/QUOTE] [COLOR="Blue"]zaten biz yavas ilerliyoruz ki sen yetisesin diye :D gelecem diyon daha gelemedin valla bekliye bekliye bir hal olduk :rolleyes: :D bak fazla beklmeyiz biraz acele et :D[/COLOR][/B] |
hehehehehehe sonunda 58. sıraya gelmişim
[COLOR="Red"]58. koyu58 201[/COLOR] |
yaaa daha ilk 100 giremedim 31 puan almışım toplamda 130 puanla 104 sıradayım
ama ben 3 4 hafta geç başladım olsun o kadar |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:45. |