SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Milli Takım Hakkında (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=31)
-   -   Mehmet Yıldız Milli Takımda Yok. . . (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=11306)

ibrahimovic7 25.05.2007 08:15

--->: Milli takımımızda yeni isimler!

Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
Fatih terim pişman olmaz inşallah nediyek gardaşlarım abilerim! Ama mehmet yıldız kadroda olsaydı keşke!

SivasLady 25.05.2007 08:47

--->: Mehmet Yıldız Milli Takımda Yok. . .

[B]listeye baktigimda büyük bir degisiklik görmüyorum
tabiki Mehmet Yildiz`in yoklugu belli
ama her seferinde kadro ayni, ayni tas ayni hamam[/B]

ibrahimovic7 25.05.2007 11:40

inşallah milli takımada başarılarımızı diliyoruz.

handsome5867 25.05.2007 11:55

yalnış yapmışsın terim mehmet artık türkiyenin bir yıldız futbolcucu kadrada yer almalı idi ümüt karandan ne bekliyosun ki artık YILDIZ DURURKEN....

yigido Atilla 25.05.2007 11:58

-->: Mehmet Yıldız Milli Takımda Yok. . .

[B][I][FONT="Trebuchet MS"]Fatih Hoca Hakani halen 20 yasinda görüyor Hakana kimsenin Lafi yok Olamaz da ama Su da bir gercek´ki ileride savasan mücadele eden Bütün futbol Yorumcularinin Tek Noktada Birlestigi bir konu da göz ardi edilemez.. M.Yildiz 3 kisilik futbol oynuyor .....M.yildiz daha ne yapsin Agzi ile kus yakalasa Fatih hoca görmiyor ve görmek istemiyor. Seneye M.yildiz Istanbul takimlarindan birine Giderse 3 Kisilik Futbol degil 1. Kisilik Futbol oynasa Fatih hocanin eli Mahkum M.Yildizi oynatacak . ANADOLU TAKIMLARINDA FUTBOL OYNAYAN FUTBOLCUNUN MILLI TAKIMDA FORMA GIYME SANSI DEVEDE BIR TÜY GÖRÜNÜYOR....[/FONT][/I][/B]

PRoFeSSioNaL 25.05.2007 11:59

--->: -->: Mehmet Yıldız Milli Takımda Yok. . .

[QUOTE=ceza_tolga_rep;218377]tamam hakan eskiden iyiydi ama artık koşamıyor 36 ya merdiven dayamış bi adam?nasıl olurda alır?ben fatih terimin tanlı davrandıını düşünüyorum.[/QUOTE]
````ßak Tolga ßen Diyorum Hakan ŞÜKÜR `ün Tecrübesinden yararlanıyor sen diyosun 36 hakan şükür cok tecrübeli oılduğu için ilerde kafa toplarına çıkıyor yine orda durupta gol atsa iyi ....

jakobieen 25.05.2007 12:32

-->: --->: Mehmet Yıldız Milli Takımda Yok. . .

[QUOTE=handsome5867;218524]yalnış yapmışsın terim mehmet artık türkiyenin bir yıldız futbolcucu kadrada yer almalı idi ümüt karandan ne bekliyosun ki artık YILDIZ DURURKEN....[/QUOTE]
arkadaşlar yapmayın ya, m.yıldızla ümit karanı nasıl kıyaslarsınız biraz objektif bakın olaylara. m.yıldız bu futboluyla milli takımı hak etmiyor bence..medyanın laflarıyla hareket etmeyin, konuşacaksanız 85 doğumlu gencecik m.sözgelmezimizi konuşun, bu sene mükemmel top oynadı ama milli takım için hiç adı geçmiyor bilmem nedendir ..

PRoFeSSioNaL 25.05.2007 12:35

--->: -->: --->: Mehmet Yıldız Milli Takımda Yok. . .

[QUOTE=CÜSSKB-jakobieen;218537]arkadaşlar yapmayın ya, m.yıldızla ümit karanı nasıl kıyaslarsınız biraz objektif bakın olaylara. m.yıldız bu futboluyla milli takımı hak etmiyor bence..medyanın laflarıyla hareket etmeyin, konuşacaksanız 85 doğumlu gencecik m.sözgelmezimizi konuşun, bu sene mükemmel top oynadı ama milli takım için hiç adı geçmiyor bilmem nedendir ..[/QUOTE]

````Kardeş Sen yapma bari mehmet yıldız gibi bi futbolcumu var yeryüzünde
Yeni Doğmuş gibi futbola kilitlenmiş bi futbolcu mehmet yıldızz
FAZLA SÖZE GEREK YOK MEHMET YILDIZ HERKEZE 5 ÇEKER

jakobieen 25.05.2007 12:47

-->: --->: -->: --->: Mehmet Yıldız Milli Takımda Yok. . .

[QUOTE=€LBeyli58;218539]````Kardeş Sen yapma bari mehmet yıldız gibi bi futbolcumu var yeryüzünde
Yeni Doğmuş gibi futbola kilitlenmiş bi futbolcu mehmet yıldızz
FAZLA SÖZE GEREK YOK MEHMET YILDIZ HERKEZE 5 ÇEKER[/QUOTE]
valla gardaşım bende çok güzel şeyler söylemek isterim m.yıldız hakkında, m.yıldız hakkındaki düşüncelerimden dolayı bana kızan çok dostum var sizler gibi, her defasında maçlarda özellikle mehmeti izliyorum acaba ne var bu adamda benim göremediğim diye ama yok gardaşım bi türlü sevemedim oyununu, bir türlü yakıştıramadım sivassporuma.. (bi kayseri maçı hariç)

PRoFeSSioNaL 25.05.2007 12:51

--->: -->: --->: -->: --->: Mehmet Yıldız Milli Takımda Yok. . .

[QUOTE=CÜSSKB-jakobieen;218543]valla gardaşım bende çok güzel şeyler söylemek isterim m.yıldız hakkında, m.yıldız hakkındaki düşüncelerimden dolayı bana kızan çok dostum var sizler gibi, her defasında maçlarda özellikle mehmeti izliyorum acaba ne var bu adamda benim göremediğim diye ama yok gardaşım bi türlü sevemedim oyununu, bir türlü yakıştıramadım sivassporuma.. (bi kayseri maçı hariç)[/QUOTE]

sEVECEKSİN GARDAŞIM SEN MERAKLANMA
.......
DAHA NE GOLLER ATIP YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRECEK O

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:02.