![]() |
--->: ŞENER YOKSA, BİZDE YOKUZ
[quote=SivasSpor.Com;220591]Hükümetimizde Başbakan Yardımclığı ve Devlet bakanı olarak görev yapan ve devletimize, milletimize, üstün faydaları dokunan, iyi niyetli, fedakar ve azimli çalışmalarıyla tüm kamuoyunun büyük takdirini toplamış olan SAYIN ABDÜLLATİF ŞENER' İN 22 Temmuz 2007 tarihinde yapılacak olan milletvekilliği seçiminde aday olmayacağını öğrenmiş durumdayız.
Abdüllatif Şener, sadece Sivas için değil, tüm ülkemiz için engin bilgi birikim ve tecrübeleri ile önemli kararların alınmasında yok gösterici olmuştur. Sayın başkanımızın yeniden aday olmaması bizi derin bir üzüntü içerisinde bırakmıştır. Bu konuda sizinde bizlerle aynı kanaati taşıdığınıza şüphemiz yoktur. Bu sebeplerle, Sayın Bakanımızın, milletvekili seçimlerinde aday olmayacağına dair kararın değiştirilmesi için yapacağınız her türlü yardım için teşekkürlerimizi sunarız. Türk milletine ve Devletine faydası olan, koşulsuz bu ülke için çalışan ve henüz kendisinin yapacağı işlerin bitmediğini bildiğimiz Sayın Abdüllatif Şener' in yeniden milletvekili seçilmek hususunda kararın değiştirimesini ilimiz, ülkemiz ve devletimiz adına Sivasspor camiası olarak gönülden istemekteyiz. [B]Haydi Yiğidolar başbakanlığa fax ve mailler ile desteğimizi gösterelim.[/B] Tıklayın ve bu destek yazısını gönderin: [URL]http://www.sivasspor.com/images/stories/Kampanya.jpg[/URL] Fax : 0312-4170476 Mail: [EMAIL="bimer@basbakanlik.gov.tr"]bimer@basbakanlik.gov.tr[/EMAIL] [IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/Kampanya.jpg[/IMG][/quote] [B]Sivasımız Sivassporumuz ve ülkemiz için çok üzücü bi haber açıkcası.....[/B] [B]Sayın Abdullatif Şener Sivasımızı uzun dönemdir gerek milletvekilliği olsun gerek Başbakan Yardımcılığı olsun, bu görevlerde çok iyi temsil etti.[/B] [B]Gerçekten onun aday olmaması Sivas'ımız açısından büyük kayıp olur. [/B] [B]Sivasımıza hizmetleri , engin bilgileri , derin siyaset tecrübesiyle Abdullatif Şeneri her zaman meclisimizde bizi temsil eden bir vekil olarak görmek isteriz...[/B] [B]Burda bize büyük görev düşüyor.....[/B] [B]Sayın Abdullatif Şenere vereceğimiz destekle bu kararından vazgeçirmeliyiz bence...Böyle Sivas'ı temsil eden başarılı bi siyasetçiye her zaman ihtiyacımız var.[/B] [B]Sensiz hiçbirşeyi düşünemiyoruz sayın bakanım bırakma sivaslıları[/B] [B]kararından vazgecirmek için herkesi faks çekmeye davet ediyoruz [/B] [B]HEP DESTEK TAM DESTEK [/B] [B]Tıklayın ve bu destek yazısını gönderin:[/B] [URL]http://www.sivasspor.com/images/stories/Kampanya.jpg[/URL] [B]Fax :[/B] 0312-4170476 [B]Mail:[/B] [EMAIL="bimer@basbakanlik.gov.tr"]bimer@basbakanlik.gov.tr[/EMAIL] |
Teşvikte pay alan illere Rizeden Kayseriden sonra SİVASI'da koyun dediyse A.latif Şener ondan aday olamıyordur
|
[B]Abdüllatif Şenerin Sivasa katkısı tartışılmaz dahada yapacak işlerinin bitmedigi söylemişti 22 Temmuz seçimlerinde Şeneride aday olarak görmek istiyoruz[/B]
|
SAYIN SENER EN DOGRU OLANI YAPIYOR........
BENCEDE SECIMLERE KATILMASIN KATILACAKSA BASKA BIR PARTIDEN KATILSIN BBP OLABILIR SAYIN SENER VARKEN IKI KELIMEYI BIR ARAYA GETIREMEYEN ABDULLAH GÜLÜ CUMHURBASKANI ADAYI SECERLERSE DUSUNCESINE KATILIP VEDE DESTEKLIYORUM ABDULLAH GULÜ GÖRUNCE RAHMATLI ÖZAL CUMHURBASKANI OLUNCA BASBAKANLIGI YILDIRIM AKBULUT DEVRALMIS BIR KUKLA MISALI BASKALARININ ISTEKLERI VEDE DUSUNCELERI DOGRULTUSUNDA HAREKET EDIYORDU SAYIN SENERI NEDEN SECIMLERE KATILMIYOR DIYE DUSUNDUNUZMU HIC ILK ONCE NEDEN KATILMAK ISTEMEDIGININ DETAYLARINI OGRENIN SONRA NEREYE NE YAZACAKSANIZ YAZIN ILERIYI GÖRENLER ANCAK GÜN ISIGINA CIKAR..........................ASTALA VISTA |
-->: ŞENER YOKSA, BİZDE YOKUZ
[B]Sivas ve sivasspor onunla doğdu doğmayada devam edecek inşallah...[/B]
|
[COLOR="Blue"]sivasa ve sivasspora faydası çok olmuştur halada faydaları devam ediyo neden acaba tekrardan millet vekilliğine adaylığını koymuyo bunu ilk ağız olarak ondan duymak isteriz bütün sivaslılar adına[/COLOR]
|
[B]T.C Başbakanlığı’na[/B]
[B]Sayın Başbakanım, Sivas milletvekili ve hükümetinizde Başbakan yardımcılığı ve Devlet bakanlığı görevlerini başarı ile yürüten,şehrimizde ve tüm ülkede dürüstlüğü,çalışkanlığı ve memleket sevdası ile sevilen,sayılan ve takdirleri üzerinde toplayan Sayın Doç. Dr Abdüllatif Şener beyin milletvekili seçimlerinde aday olmama kararını teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Bir Sivaslı olarak bu kararın ne şehrimize ne de ülkemize fayda getireceğine inanmıyorum.Sizinle yola çıkmış,en kötü dönemlerinizde yanınızda durmasını bilen Abdüllatif beyin gelecek dönemde de yine şehrimize,ülkemize ve devletimize,yeniden mecliste ve kabinede bulunarak hizmet etmesinin bir vatandaşlık görevi olduğunu düşünüyorum. Sayın Başbakanım sizden ricam bir vatandaş olarak,bu milletin bir ferdi olarak ve bir Sivaslı olarak Abdüllatif beyi bu kararından geri çevirmeniz ve şehrimizden yine aday olarak göstermenizdir.Benim gibi düşünen milyonların olduğuna inanıyorum ve millete rağmen karar almanın doğru olmadığını da belirtmek istiyorum.Parti,ideoloji,siyasi çıkar gibi hiçbir kaygısı olmayan yalnızca ve yalnızca şehrimizin ve ülkemizin geleceği için Bakanımızı yeniden Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde görmek istiyoruz. ‘’Her Şey Türkiye İçin’’ fikrine olan bağlılığınıza güvenerek Türkiye için,Millet için,Sivas için Sayın Abdüllatif Şener’i şehrimizin aday listesinde görmek istiyoruz.[/B] [B]Saygılarımla Ertuğrul Özdemir [/B] Ben bu dilekçeyi [email]bilgi@basbakanlik.gov.tr[/email] adresine tüm mail adreslerimden yolladım.Sizlerde gerek faks yolu gerek maillerle isteğinizi belirtiniz.Burada hem sitemizin hemde üyelerimizin hiç parti,ideoloji ile ilgilenmediğini sadece şehrimize hizmet eden birine en azından ahde vefa duygusu ile sahip çıkmak isteğimizi ayrıca belirtmek isterim. Hiç bir partiden yana değil sadece Sivas'tan yanayız! |
Selam Arkadaslar Nasilsiniz Düyarliginiza ve Paylasimlariniz Icin kutlarim sizi umuyorumki Sayin Abdüllatif Şener bizlerin Boynunu bükük birakmaz Allahim Böyle Faydali insanlari basimizdan Eksik Etmez.Var Gücümüzle Desteklemeliyiz!!!
|
[B]çok çok çok çok büyük kayıp allah yardımcımız olsun bundan sonra..[/B]
|
T.C Başbakanlığına
Sayın Başbakanımız, Sivas’ın son yıllarda yetiştirdiği en büyük devlet adamlarından biri olan Doç. Dr Abdüllatif Şener’in 2007 seçimlerinde aday olmayacağını öğrenmiş bulunuyoruz.Gurbette yaşayan Sivaslılar olarak Sayın Şener’in hem Sivas hem de Türkiye için büyük bir şans olduğunu düşünüyoruz.Sivas’a yapılan hizmetlerinin farkındayız ve bu hizmetlerin devam edebilmesi için Sayın Bakanımızın görevine devam etmesinin önemli bir etken olacağını da bilmekteyiz. Hiçbir siyasi kaygımız olmadan sadece şehrimize ve ülkemize hizmet eden Sayın Abdüllatif Şener’i yeni mecliste görmek istediğimizi ve bu konuda sizin büyük katkınızın olacağını düşünerek Almanya Sivaslılar Birliği ve gurbette yaşayan milyonlarca Sivaslı adına Abdüllatif beyi aday olmaya ikna etmenizi rica ediyoruz. Saygılarımızla… Almanya Sivaslılar Birliği Yönetim Kurulu Adına Rüştü Elmas ASİB Başkanı Bu mail şu adreslere gönderilmiştir: [email]atezcan@basbakanlik.gov.tr[/email] [email]rte@akparti.org.tr[/email] [email]bimer@basbakanlik.gov.tr[/email] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:50. |