![]() |
--->: AvGazi Spor
[QUOTE=Sehzade__;223868]Abi İsmini acıklarmısın ben ARiF seninle hiç oynadıkmı?[/QUOTE]
kardesim adim Alparslan kesinlikle oynamisizdir,ADEM YIGIT MEMET POLAT;BUNLAR BENIM CAN ARKADASLARIM ARIF SEN BIZ GENCLERE YUKSELIRKEN SENDE YILDIZLARDA OLMALISIN KARDESIM:::MENMUN OLDUMM ALLAHA EMANET OL |
abi av gazi spor fırtına gibi geliyor iki maçı kazanırsak süper ligdeyiz dualarınızla destekleriniz bizimle olsun saygılar mavi şimşekler
|
[QUOTE=Sehzade__;225176]abi av gazi spor fırtına gibi geliyor iki maçı kazanırsak süper ligdeyiz dualarınızla destekleriniz bizimle olsun saygılar mavi şimşekler[/QUOTE]
basarilarinizin devamini dilerim insallah cikarsiniz ikimacida ALLAHIN izni ile alirsiniz arif..sanpiyon avgaziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii |
ABİ SEN METİN HOCAYI TANIYORMUSUN ESKİ SİVAS SPOR FUTBOLCUSU LAKABI AMARAL APO ABİNİN SELAMI VAR BU ARADA ABİ
|
TANIYORUM TABIKI HOCAMI NASIL TANIMAM...UNUTULURMU HICCCCC APO KARDESE SENDE SELAM SÖYLE KARDESI MESUT HALEN UZMAN CAVUSMU::CUMLETEN ALLAHA EMANET OLUN
|
av gazi spor'a başarılar dilerim
|
Av Gazi spor yarın saat 17:30 da pasa cayırı 1 nolu sahada çimento spor ile play off a kalma mücadelesi verecektir ilgililere duyrulurr her iki takım açısından da çok önemli bir maç yenen takım play off a kalıp diğer grubun ikincisi ile oynacaktır.
|
-->: AvGazi Spor
paylasim icin tskler. Basarilar diliyorum Takiminiz:D
|
-->: AvGazi Spor
Burdan memlektimin guzide Takılarından AV.GAZİye ve ÇİMENTOSPORA yapacakları müsabakada başarılar dilerim iyi oynayan ve hak eden kazansın derim [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]DOSTLUK GALİP GELSİN[/COLOR][/FONT]
|
Ligin play off a kalma mücadelesinde macımızı 1-0 kaybettik ve play off sansımızı yitirdik iyi transferler yaparak seneye grup şampiyonu olarak gitmek isteriyoruz A genç takımımız bu arada 1. AMATÖR Kümeye YÜKSELMİŞTİR
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:58. |