![]() |
--->: EGEDİK YAKIN MARKAJDA.
ARKADAŞLARR. evett işte tam aranılan kan. ben bu fatih egediği sezon boyu izledim. cidden çok ama çok iyi bir topcu.Mecnun Başkan bu transferi bitir seneye hem milli takıma gider hem fiyatı artar. gerçekten çok süper bir futbolcu. Bu transferi bitirirsen işte en büyük başkan sensin demektir.
|
bence biz fenerden selcuk olcan kemal kerim gibi futbolcular almaliyiz
|
[QUOTE=yildizeli_58;222382]bence biz fenerden selcuk olcan kemal kerim gibi futbolcular almaliyiz[/QUOTE]
Yav gadi kerim olcan selçuk neysede. kemall lee ne işimiz varr. adam futbolcumu bee..Maçlarını bi izleyinsene takıma hiç katkı sağlayan akıllı bir hareketi varmı. bizim amatör kulüplerde onun gibi nicelerinin oklduğunu söyleyebilirim. Kemal e futbolcu diyenin aklına şaşarım.42 yaşındayım ondan daha iyi oynarım. belki fizikman değil ama en azından ondan daha iyi aklımı kullanırım. |
FATİH EGEDİK in alınması için kulube baskı yapalım fax larla maillerle arkadaşlarr. göreceksiniz çok büyük bir topcu kazanmış olacağız. yasir le fatih türkiyenin en iyi ortasahasını oluşturacaklar.
|
sivasın bonservis ödeyipte oyuncu alacagına pek inanmıyorum
yalan haber cok iyi oyuncuyu denizli bırakırmı bıraksa para kazanmak ister tabi gönül isterkı olsun. |
Kaleye ne Fevzi si ne Zafer özgültekini ikiside 2.lig oyuncuları bizde ne işelri var bizim bursa spora verdiğimiz 2 ligedeki kalecimiz yavuz bile bunlardan kat kat üstündür. Zafer zaten eskişehir sporda lig a oynuyor ve hiç bi işe yaramaz fevzi ise vestel manısa bile gönderdi gecen sene malatya yı düşürdü bu sene vesteli az daha düşürüyordu bizi düşürecek oyuncu değil yukarılara cıkartıcka oyuncu lazım...
|
-->: EGEDİK YAKIN MARKAJDA.
GENÇ BİR FUTBOLCU UMARIM İYİ İŞLER YAPAR
|
[QUOTE=besyo_cu;222418]Kaleye ne Fevzi si ne Zafer özgültekini ikiside 2.lig oyuncuları bizde ne işelri var bizim bursa spora verdiğimiz 2 ligedeki kalecimiz yavuz bile bunlardan kat kat üstündür. Zafer zaten eskişehir sporda lig a oynuyor ve hiç bi işe yaramaz fevzi ise vestel manısa bile gönderdi gecen sene malatya yı düşürdü bu sene vesteli az daha düşürüyordu bizi düşürecek oyuncu değil yukarılara cıkartıcka oyuncu lazım...[/QUOTE]
ben yedek kalecı den bahsedıyorum ayrıca sıvassporumuza bu kadar transfer gerektıren mevkı ıcınde zarara sokmasın ıstıyorum fevzı suan bonservısı elınde bız e bır malıyetı yok akından da kat kat ıyı bır futbolcu |
güzel transfer alınırsa çok iyi olur
|
-->: EGEDİK YAKIN MARKAJDA.
arkadaşlar bakıyorumda gerçekden fikirleriniz çok güsel.biz böle düşünüyorsak bülent hoca dünden düşünmüş ve seneye ki sezonun garantisini almıştır diye düşünüyorum.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:35. |