![]() |
-->: TS-SİVASSPOR KARDEŞLİĞİ
tribunde dostluk sahada sonuna kadar rekabet!!
Trabzonspor a puan kaybetmek yok:) |
--->: -->: TS-SİVASSPOR KARDEŞLİĞİ
[QUOTE=myway;231054]tribunde dostluk sahada sonuna kadar rekabet!!
Trabzonspor a puan kaybetmek yok:)[/QUOTE] insallah sahada yeneceğiz.tribünlerde yine kardeş kazanacağız.iyi olan kazansın.ama bu maç öncesinde bir kazanan var.oda taraftarlar. trabzonu sivasta iyi karşılayın kardeşlerim. 1.hafta zaten onlar bizi tarihte olduğu gibi yine iyi karşılarlar.trabzon halkının güzelliğidir bu. konunun video linki.kolaylık olsun sizlere. [url]http://www.youtube.com/watch?v=YFsGVOB9Ebg[/url] |
--->: TS-SİVASSPOR KARDEŞLİĞİ
güzel olmuş sporun sevgi saygı olduğunu bu sayede herkese duyuracaksınız
|
--->: TS-SİVASSPOR KARDEŞLİĞİ
[QUOTE=samet yıldız;231063]güzel olmuş sporun sevgi saygı olduğunu bu sayede herkese duyuracaksınız[/QUOTE]
spor sevgi kardeşliktir diye imza hazırla samet.sana yakışacaktır. |
geçen deplasmana bende gitmiştim ve gerçekden büyük bi centilmenilkle karşılanmıştık.inşallah busene de arkadaşlarımız orada iyi vakit geçirir ve güsel görüntüler ortaya çıkar.
|
zaten icimde karadenize karsi bi sempatim vardi bu dan sonra dahada cok seviyorum karadenizi karadenizliler bunu bilsin isterim TRABZON VE SİVAS KARDESİTİR BUNDAN SONRA
|
--->: Sivas sempatili bir Lazo
[url]http://www.youtube.com/watch?v=YFsGVOB9Ebg[/url]
onların ve bizlerin çılgınları.tarbzona selamlar.... |
[B][COLOR="Blue"]kardes sitemize hos geldiniz hosca vakit gecirmeni temeni ederiz .Sevgi Saygi dileklerimizi arz ederiz ayrica.TRABZONSPORA SÜPERLIGDE BASARILAR DILERIZ.SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]
|
hoşgeldiniz.
sivasspor varken kesinlikle başka takımdan söz etmem mümkün değil. ne olursa olsun trabzonspor'u kesinlikle tutmam ve desteklemem... çok trabzonlu tanıdım ancak birçoğu bende iyi izlenim oluşturmadı... neyse insana insan olduğu için değer vermek lazım. .....HER ZAMAN HER YERDE SİVAS VE SİVASSPOR...... |
Aramıza hoş geldin trabzonlu gardaş
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:56. |