![]() |
--->: STAD HAZIRLANIYOR.
umarim caf cafli bi görünüm kazanir
|
son halinin resimlerei varsa yayınlayalım arkadaşlar
|
ins ya cok guzell olur.........
|
-->: --->: STAD HAZIRLANIYOR.
[QUOTE=HAYALKAFE;229032]son halinin resimlerei varsa yayınlayalım arkadaşlar[/QUOTE]
resim çekeceğim ama biraz daha ilerlemesini bekliyorum inşaatın...yakın zamanda eklemeye gayret göstereceğim inşallah.. |
-->: STAD HAZIRLANIYOR.
haydi hayırlısı olsun.........
|
Iyi calismalar size ..
Bu sicakta |
[B][COLOR="Navy"]Stadyumumuz gercektende cok guzel bir sekile girecek.Tüm yigidolarimiza hayirli ugurlu olsun.Ayrica cantanemiz ***Sivassporumuza üstün basarilar dileriz yeni sezonda.Saygilarimla...[/COLOR][/B]
|
-->: STAD HAZIRLANIYOR.
bn bugun aksam baktımda yetişmezi zor gibi görünüyor maratonun kapatılma işlemi inş. yanılırım
|
Hayirli olsun.Sivasspor bu statda cok iyi bir oyun sergileyeceyine cok onaniyorum.Haydi Sivas hepimiz seninleyik.
|
--->: -->: STAD HAZIRLANIYOR.
[QUOTE=BOUN;228977]Bu stadımızda önemli başarılar kazanırsak ve ligin köklü kulüplerinden birisi haline gelirsek, inşallah ilerleyen yıllarda şehrimize en az 40,000 kişilik, modern bir stad yapılır.
Ancaaaak.... eğer biz bu takıma sahip çıkarsak ve az çok demeyip destek olursak o günleri görebiliriz, aksi halde sonuç koca bir hüsran olur. Bu yüzden hep destek tam destek, sözde değil özde destek olmalı diyorum. Yani para verip Sivassporun maçlarına gideceksin, orjinal ürünlerini satın alacaksın vs vs. İnşallah çok yakın zamanda GSM operatörleriyle anlaşma sağlanacak ve takımımıza kısa mesajla destek verme imkanımız olacak. Tabii o zaman hiç kimsenin de destek olmaması için bahanesi kalmayacak... Unutmayalım damlaya damlaya göl olur ve küçük destek ve yardımlar yarın dünya çapında bir kulübün oluşmasına katkıda bulunur. Bu yüzden kaytarmak yok, yola ve desteğe devam![/QUOTE] [COLOR="Red"][B]ARKADAŞIMA TAMİYLE KAYILIYORUM HAYDİ YİĞİDOLAR HEP DESTEK TAM DESTEK.. ÖVÜNMEKTE ÇOK HAKLIYIZ SAPINA KADAR SİVASLIYIZ[/B][/COLOR] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:28. |