![]() |
--->: Sivasspor.com'un yeni görünüşü
Değişiklik güseL gözümüzün şekli değişiyo çoğu zaman bu siteye girdiğimiz için:D gözümüzün şeklinin değişmesi ii oluyo BİRDE Videolarımızı yani stata veya başka bişey videoları bu sitede izlemek görmek istiyoruz. HALİL K cvp verirsen kardeşim. Mümkünmü video işi kolay gelsin
|
[QUOTE=g-unıt058;229982]ya arkadaslar hersey ıyı hosta haber sitesını neden kaldırdınız ki :S:S:S[/QUOTE]
Kaldırmadık. Güncelleniyor yazıyordu. Onuda açtık. [QUOTE]Yalnız yazılar çok küçük buna bir çare... [/QUOTE] Hala küçük geliyormu sana? Yorum yazma penceresi küçük gördüm. Başka neresi? [QUOTE]Değişiklik güseL gözümüzün şekli değişiyo çoğu zaman bu siteye girdiğimiz için gözümüzün şeklinin değişmesi ii oluyo BİRDE Videolarımızı yani stata veya başka bişey videoları bu sitede izlemek görmek istiyoruz. HALİL K cvp verirsen kardeşim. Mümkünmü video işi kolay gelsin[/QUOTE] Şu an görünüşüne ve temizliğine önem verdik. Yenilikleri daha başlamadık. Video konusuna gelince, benim şahsi görüşüm, her videoyu youtube.com a yükleyip, sitenin bir bölümünde bunları toplamak. Youtube videoları direk sitenin içinde oynuyor. Ama serveri yani sitenin hızını etkilemeden. [QUOTE]daha çok çeşitli ve hareketli smileyler olması mümkün mü?[/QUOTE] Olabilir. Rüştü beye danışmak gerekir. Türkiyede olduğu için iletişim sağlıklı değil. [QUOTE]Lütfen; Site yöneticilerine burdan bir ricam var Sivas´da bulunuyorsaniz lütfen yeni projelerden aktuel olan resimleri sitemize yüklerseniz cok menmun oluruz bunu bir kac üye arkadas yapmaya calisiyor bu yeterli degil Sivas´dan internet araciligi ile Canli yayin hususunu burdan yine dile getirmek istiyorum bildigim kadariyla Sivas Emniyet Müdürlügü Sehirin Önemli noktalarina Kamerali Takip Sistemi Uygulayacak bu kameralardan Sitemiz faydalanmali. Örnek Istanbul Büyük Sehirin Trafik Kontrol Merkezi gibi.[/QUOTE] Yeni sentral galerimiz inşallah tam oturduğu zaman, her üye resim teklifinde bulunabilecek. Kameralar webcam şeklinde ise olabilir. Yine Rüştü beye iletirim. |
[QUOTE=cenk5821;229953]ya ewttt bazi kisler duzene uymuyo gecen chatte bi cocukk sivassa ve sivasspira demedigini birakmadii kufur feklan edioduu nicini unutum simdiii ya ohatrlarsamm mod yoneticiye duyurucamm[/QUOTE]
[B]dedigin sahis coktan banlandigi icin onu görmüyor ve hatirlamiyorsun :)[/B] |
[B]sitenin yeni görünümü gayet hos olmus
daha bir canlilik gelmis düzenleyenlerin eline saglik insallah gün gectikce dahada güzellesecek[/B] |
site çok iyi güzel olmuş eski haline göre daha güzel bir görünüm kazanmış bence:)
|
bence süper lig deki en güzel 3 siteden biri sivasspor.com
|
şu an bazı yerler yine büük diğerleri iyi normal:)
|
Daha sade ve daha güzel bir görünüm ve daha hızlı ben beğendim...
|
-->: Sivasspor.com'un yeni görünüşü
kardeşler elinize sağlık eski siteden daha bir canlı daha bir fark edilir gözüküyor insanın gözüne elinize sağlık ( ya bizim okula da bi web sitesi ayarlayacağızda onu da yaparmısınız:)
|
yine eskisinden güsel olmuş....
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:02. |