![]() |
-->: Fatih Terim Milli Takım'ın forvette Kimi Oyna
Fatih terim Önümüzdeki milli maclara mehmet yıldızı cağırırsa mehmet için çok güzel olur bence milli takımın forvetleri MEHMET YILDIZ ve NİHAT KAHVECİ olmamalı nihat ispanya gibi bir ülkede futbolun dünyada en popiler olduğu yerde gol krallığını kıl payıyıla kacıran bir türk fubolcosu yani sıradan bir futbolcu değil şansız bir sakatlık dönemi gecirdi uzun süre futbola ara vermek zorunda kaldı bence kısa sürede acığını kapatıp forma girer milli takımın değişmez forvetlerinden biri mehmet diğeri nihat olur diyorum
|
MEHMET YILDIZ--HALİL ALTINTOP..FİZİK GÜCÜMÜZ EEN ÜST SEVİYEDE OLUR.KAFA TOPLARINDADA SIKINTI ÇEKMEYİZ
|
--->: Fatih Terim Milli Takım'ın forvette Kimi Oyn
[COLOR="DarkRed"]MEHMET YILDIZ & ÜMİT KARAN... ŞAMPİYON SİVASSPOR...[/COLOR]
|
[B]Mehmet Yildiz - Gökhan Ünal Veyan Halil Altintop.[/B]
|
[B][COLOR="Indigo"]Hakan Şükür'den kesinlikle vazgeçilemez. Yanında da Nihat oynasın. Mehmet Yıldız da sonradan girer. [/COLOR][/B]
|
bu fatih terim oldugu sürece bu gençler veya gs olmayanlar zor girer milli takıma utanmasa gs yedeklerini bile çagıracak.
bence(MEHMET YILDIZ bu milli takımda bal gibi oynar. mehmet/halil veya gökhan olabilir. |
MEHMET YILDIZ HAKAN ŞÜKÜR LOKUM GİBİ OLUR
|
Zannedersem halil sakatlandı ve 1 ay yok,fatih tekke desen ortalarda göründüğü yok,yani mehmet gelecek haftaki aday kadroya çağrılabilir.İlk onbirde de bence ümit karanla nihat oynar,yedekleri de gökhan ünal ile mehmet.
|
[COLOR="Red"]Mehmet Yıldız ve Nihat Kahveci ben zaten bizim memoyu kovaçevice benzetiyorum zaten Nihatla beraber Real Sociedad taki gibi süper olur diyorum...[/COLOR]
|
nihat kahveci ve önünde m.yıldız olmalı
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:38. |