![]() |
-->: TARAFTARA CAĞRI!!
bencede artık sivas halkı takımın olduğunun farkına varmalı
il merkez nüfusu 350 bin toplamda sivas nüfusu 850.000 artık 16,000 kişilik stadın bize dar gelmesi lazım |
--->: TARAFTARA CAĞRI!!
bilet fiyatları gayet güzel bence yarınki macta yigidoların stadı doldurması lazım.
|
[B][COLOR="Red"][U]hem BİLETLERDE ucuz VALLA bence SİVASTAKİ işi OLMAYAN herkezin GİTMESİ lazım BENCE.......[/U][/COLOR][/B]
|
[QUOTE=eyuphan58;249392][B][COLOR="Red"][U]hem BİLETLERDE ucuz VALLA bence SİVASTAKİ işi OLMAYAN herkezin GİTMESİ lazım BENCE.......[/U][/COLOR][/B][/QUOTE]
haklısın kardes aynen katılıyorum.... |
Selam hemsolar sahsen ben anlamiyorum!! neden bu takimi yanliz birakiyor hemserilerimi sadece bir sivas var birde sivasspor var eger sivasliyim diyen sivassporun yaninda olmali o türbunler dolmali yani, oyuncularda daha cok istahla oynamali. sivasta eger o sitadi dolduracak sivasli yokmu simdi ??? 2ligteyken daha cok seyirci geliyordu.
|
--->: -->: TARAFTARA CAĞRI!!
[QUOTE=mesut_tncsvs;249352]bencede artık sivas halkı takımın olduğunun farkına varmalı
il merkez nüfusu 350 bin toplamda sivas nüfusu 850.000 artık 16,000 kişilik stadın bize dar gelmesi lazım[/QUOTE] VALLAH COK HAKLISIN GARDAS BIR KAYSERI KADAR YOKMUYUZ YANI ONLAR KOCAMAN SITADI DOLDURUYORLAR. |
abi sivasspora destekk verinnnn tribunde takmimizi war gucunuzle destekleyin sampiyon sivasspor
|
inş. yoğun ilgi olur ...
:) :D |
-->: TARAFTARA CAĞRI!!
iftarı açan hemen stata çöksün................
|
haydi yiğidolar stadı bugün dolduralım.... çoluk çocuk yaşlı genç hep beraber...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:49. |