SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Ankaragücü / SİVASSPOR maçı tahmin ve yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=13215)

puar 01.10.2007 12:10

--->: Ankaragücü / SİVASSPOR maçı tahmin ve yoruml

[QUOTE=TRAPER;255960]ankaradakı yıgıdolar haydı maça bence
Ankaragücü:1
Sivasspor:0[/QUOTE]

hımm neye göre 1 0 yeniliriz bakalım???

kakikli 01.10.2007 12:16

İNŞALLAH BU MAÇTA İYİ BİR PERFORMANS SERGİLER VE SAHADAN GALİBİYETLE AYRILIRIZ...
SİVASTAN GELİYORUM İNŞALLAH STADDA YERİMİZİ ALACAĞIZ...
UMARIM İYİ BİR ORGANİZASYON YAPARIZ...

ofozturk 01.10.2007 12:33

bence de takımmız 1-2 kazanacaktır.:) inş bizleri yanıltmazlar.

BOUN 01.10.2007 12:39

Arkadaşlar sabahtır beri haber sitelerinde bizim için yapılan haberleri ve haber altı yapılan yorumları okuyorum da insanlar Sivassporun çıkışını geçmiş yıllarda Kocaeli, Antep, Manisa vb çıkışlara benzetiyorlar ve Sivassporumuzun bir iki hafta içerisinde tökezleyeceğini bekliyorlar.

İş bu halde hepiniz takdir edersiniz ki Ankaragücü maçı bizim için kendimizi tüm kamuoyuna ispat etme açısından mühüm bir karşılaşma olacaktır. Eğer futbolcularımız havaya girmezler de ayakları yere sağlam basarsa umuyorum Ankaragücü'nü de yenip iddiamızı devam ettireceğiz.

Çok formda ve son yılların en iyi futbolunu oynayan Ankaragücü'ne karşı çok zorlanabiliriz ancak ayaklarımız yere sağlam basarsak bu maçı 3-2 alırız diyorum.

puar 01.10.2007 12:42

[QUOTE=BOUN;255990]Arkadaşlar sabahtır beri haber sitelerinde bizim için yapılan haberleri ve haber altı yapılan yorumları okuyorum da insanlar Sivassporun çıkışını geçmiş yıllarda Kocaeli, Antep, Manisa vb çıkışlara benzetiyorlar ve Sivassporumuzun bir iki hafta içerisinde tökezleyeceğini bekliyorlar.

İş bu halde hepiniz takdir edersiniz ki Ankaragücü maçı bizim için kendimizi tüm kamuoyuna ispat etme açısından mühüm bir karşılaşma olacaktır. Eğer futbolcularımız havaya girmezler de ayakları yere sağlam basarsa umuyorum Ankaragücü'nü de yenip iddiamızı devam ettireceğiz.

Çok formda ve son yılların en iyi futbolunu oynayan Ankaragücü'ne karşı çok zorlanabiliriz ancak ayaklarımız yere sağlam basarsak bu maçı 3-2 alırız diyorum.[/QUOTE]

sende benim gibi rahavetten çekiliyorsun dikkati elden bırakmamak lazım bu değilki defansa gömülelim ama dikkatli vede mucalecei oynayalım Allah korusun bi şansızlık başımızı belaya sokar dikkati elden bırakmamak şartımız olsun.

BOUN 01.10.2007 12:45

--->: -->: Ankaragücü / SİVASSPOR maçı tahmin ve y

[QUOTE=myway;255720][B][B]ankaragucu 1-1 sivasspor [/B] benim skor tahminim.
Insallah Tutmaz :D

Ankaradan 10 kisilik grubumuz 19 mayis stadinda Sivassporu destekliyor olacak ...

Ankaradaki ve cevre illerdeki yigidolar ..

LUtfen takimimizi ankarada yanliz birakmayalim.

Ankaragucu seyircisini bastirmamiz gerekiyor!!![/B][/QUOTE]

Tabii bu arada Ankara ve civar illerde yaşayan Yiğidolara büyük görev düşüyor. Lütfen bu maçta takımı yanlız bırakmayın. Bu hafta Pazar günü uygun bir gün ve maçın gündüz saat 16:00'da olmasıda bir avantaj. Lütfen bu avantajı kullanın; eşiniz, çocuğunuz, arkadaşınız kim varsa tutun bu maça götürün; takıma 90 dakika destek verin.

Bu takım 7 milyon Sivaslının takımıysa 7 milyon bu takıma her zaman her koşulda destek olmalıdır öyle değil mi? Bu yüzden lütfen hep destek tam destek!...

EyüphanAydın 01.10.2007 12:49

[COLOR="Red"][I][B]bence BU HAFTALARDAN SONRA PUAN VEYA PUANLAR KAYBEDECEĞİMİZİ DÜŞÜNMÜYORUM BU MAÇİDA ALİRİZ....[/COLOR]

[COLOR="Purple"] SİVASSPOR-2
ANKARAGÜCÜ-1[/B][/I][/COLOR]

nazimgulturk 01.10.2007 12:52

gol yemeden kazanırız bu maçı..
2-0

jakobieen 01.10.2007 15:39

-->: Ankaragücü / SİVASSPOR maçı tahmin ve yorumla

[QUOTE=yigiter187;255936]bu maçta da bence 3-0 dan maç çevirmeyi deneyelim..:D[/QUOTE]
3 avans 4 te biter :D
...............

HALIL 01.10.2007 15:54

-->: Ankaragücü / SİVASSPOR maçı tahmin ve yorumla

[CENTER][COLOR="Red"] SIVASSPOR 5 [/COLOR][/CENTER] insallah
[CENTER][COLOR="blue"] ANKARAGUCU 2 [/COLOR][/CENTER]

SIVASIN GOLLERI:mehmet(3) mohamed (2) balili (1) insallah
ankaranin golleri:elyasa(1) kirita(1)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:03.