SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Sitemiz Hakkında www.sivasspor.com (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Yeni Sivasspor.com Sayfalari Harika Olmuş (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=1342)

FatihSoner58 03.08.2005 22:52

Gardaslar Rustu Abi Hakli Biraz Sabirli Ve Anlayisli Olalim. Gun Gectikce Hersey Cok Daha Guzel Olacak Yawww

ariffr58 04.08.2005 00:07

sitemizde gûller açmis sanki,emegi geçen herkesin
eline saglik.

serhankaburcuk 05.08.2005 16:18

[b]Rüştü abim ellerinize sağlık...Sitemiz çok güzel eksiklikler giderildği zaman mükemmel olacağına inanıyorum..[/b]

1967_DERNEK_10UR 05.08.2005 17:47

[b]SEVGİLİ [url]WWW.SİVASSPOR.COM[/url] ÜYELERİ YENİLİKLERİ TAKİP EDİN BU SİTE EMSALSİZ BİR SİTE OLACAK..DAHA NELER OLACAK İÇİNDE..[/b]

Karahisar 10.08.2005 02:07

[QUOTE=FatihSoner58]Gardaslar Rustu Abi Hakli Biraz Sabirli Ve Anlayisli Olalim. Gun Gectikce Hersey Cok Daha Guzel Olacak Yawww[/QUOTE]
Gün geçtikçe hersey daha mi güzel olacak?? Gelecegi görebiliyorsun yani :D Tanimasam kim bu ermi$ diyecem :D hahaha

Güzel bir site olmus tebrikler,... Fakat bu siteyi daha güzel bir hale getiren bence di$ görünüsü degil,.. sivaslilar arasindaki samimiyettir.

Hadi eyvallah,..

gön: KaRaHiSaR

RüStü ElmaS 10.08.2005 02:14

Zaten bu sayfayi güzellestiren bu samimiyet

[QUOTE=Karahisar]Gün geçtikçe hersey daha mi güzel olacak?? Gelecegi görebiliyorsun yani :D Tanimasam kim bu ermi$ diyecem :D hahaha

Güzel bir site olmus tebrikler,... Fakat bu siteyi daha güzel bir hale getiren bence di$ görünüsü degil,.. sivaslilar arasindaki samimiyettir.

Hadi eyvallah,..

gön: KaRaHiSaR[/QUOTE]
Gardas, zaten bu sayfanin gercek güzelligi senin dedigin gibi Yigidolar arasindaki samimiyet, sitenin gerisi sadece bilgisayarla yapilan bir görüntü :)

serhankaburcuk 11.08.2005 01:56

[b]Bu site sayesinde dostluklar kuruldu.Km.kısaldı,Arkadaşlıklar arttı ve bence sitenin gerçek amacıda bu arkadaşlar...Ben bu site sayesinde o kadar değerli insanlarla tanıştım ki...Burdan hepsine sevgilerimi yolluyorum...

Sitemiz hazırlanmasından emeğini esirgemeyen sevgili Rüştü Elmas abimize çok teşekkür ediyorum...[/b]

Karahisar 11.08.2005 01:58

[QUOTE=serhankaburcuk][b]Bu site sayesinde dostluklar kuruldu.Km.kısaldı,Arkadaşlıklar arttı ve bence sitenin gerçek amacıda bu arkadaşlar...Ben bu site sayesinde o kadar değerli insanlarla tanıştım ki...Burdan hepsine sevgilerimi yolluyorum...

Sitemiz hazırlanmasından emeğini esirgemeyen sevgili Rüştü Elmas abimize çok teşekkür ediyorum...[/b][/QUOTE]

km.kisaldi :D Buda ne beh :)

Mesafeler kisaldi de de bari herkes anlasin :D hahaha

Ne bu böyle sM Km falan :D

serhankaburcuk 12.08.2005 20:32

[b]Bu site sayesinde dostluklar kuruldu.Km.kısaldı,Arkadaşlıklar arttı ve bence sitenin gerçek amacıda bu arkadaşlar...Ben bu site sayesinde o kadar değerli insanlarla tanıştım ki...Burdan hepsine sevgilerimi yolluyorum...

Sitemiz hazırlanmasından emeğini esirgemeyen sevgili Rüştü Elmas abimize çok teşekkür ediyorum...[/b]

puar 18.08.2005 04:10

sitemiz bir harika....ne ararsak sitemizde var....açılış sayfamız artık...emeği gecen herkeze çok teşekkürler. sivaslıya yakışır bir site...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:23.