![]() |
-->: GEREKSİZ TOPİC AÇMAYALIM
[QUOTE=alkanmustafa;263179][COLOR="DarkOrchid"]ARKADAŞLAR BU BENİM AÇTIĞIM İLK TOPİC GEREKSİZ YERE ALAN İŞGAL ETTİĞİM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ÇOK ÖNEMLİ BİR DÜŞÜNCEM OLANA KADARDA TOPİC AÇMAYI DÜŞÜNMÜYORUM VE BUNU BÜTÜN ARKADAŞLARIMDAN RİCA EDİYORUM LÜTFEN GEREKSİZ YERE ALAN İŞGAL ETMEYELİM... SAYGILARIMLA[/COLOR][/QUOTE]
[COLOR="Red"]BEN BAZEN AÇIYORUM AMA BAKTIM KÖTÜ KENDİMİ ŞİKAYET EDİP KAPATTIRIYORUM..............................[/COLOR] |
-->: --->: GEREKSİZ TOPİC AÇMAYALIM
[B]amacımız, mesaj sayısını artırmak değil, doğru mesajlar verebilmek olmalı,[/B]
|
[B]Gereksiz görülen konular site yönetimi tarafından siliniyor...[/B]
|
--->: GEREKSİZ TOPİC AÇMAYALIM
İyi konuya deyinmişssiniz birde Sivassporun kaçtane taraftar gurubu var ben sayamıyorum inşallah yakında tek grup birleşirlerde çarşı gibi mükemmmel bi grup halinde bizde destekleriz. Destekte giyi olur yiğidolar bir olursa çarşının 132 mb rekorunuda kırarız ewellallah yiğitler bir olursa
|
Gereksız Mesaj Olmasın
[B][COLOR="Red"]Arkadaslar Gereksız Mesajlar Yazmayalım Lutfen..!!!!
Arkadaslar Gereksız konular Açmayalım Lutfen..!!!![/COLOR][/B] |
BENCE'DE GEREKSİZ YERE TOPİC AÇMAYALIM AÇANLARI UYARALIM UYMAYANLARI POLİS'E ŞİKAYET EDELİM.hahahaha
|
[B][COLOR="Red"][B][COLOR="DarkRed"]Gereksiz görülen konular site yönetimi tarafından siliniyor...
Lürfen Pis>kötü>iğrenç> kelimeler yazmayalım üyeliğiniz siliniyor...bunu da belirt elim[/COLOR][/B][/COLOR][/B] |
eevet halısınız arkadaşlar--------------------------------------------------------------
|
Kim ne açarsa açsın kardeşim. Senin için önemsiz olan benim için önemlidir. Haaa birde taraftar arasında ki guruplar. Bak bunda yerden göğe kadar haklısın. Kolay gelsin.
|
[B][I]VaLLa benim BiLdigin her ne konu acıLırsa AcıLsın Saygı duymak lazım cükü site icin yararli.. Konu sayısı siteLer icin önemlidir... Gereksiz konu olursa saten çöpe tasınır... geneL bir kavram yani bu sizin icin önemsiz olan site icin cok önemli.. SiteLErde TOP LİST ve sayısal veriler önemLidir...[/I][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:22. |