![]() |
--->: STY 11.Hafta PUAN DURUMU ve GENEL PUAN DURUM
[QUOTE=SivasLady;269752][B]
:D :D eee böyle iste bak bendede ilerleme var :D dua et haftayada böyle olsun :D yoksa hakemler yerine bizde editöre kizariz :p emegine saglik :)[/B][/QUOTE] [B]Teşekkür ederim. Puanı ben vermiyorum siz kendiniz alıyorsunuz. Bahane aramayın varsa itirazınız koyalım tahminleri ortaya tek tek hesaplayalım. Hakemlerin yorum hakkı var ama benim puanlama ile ilgili yorum hakkım yok. Sen 4 puan alınca ya bunun tahmini 90 da tutmadı buna yazık 2 puan daha veriyim demiyorum :D[/B] |
[B][QUOTE=Güner;269758][B]Teşekkür ederim.
Puanı ben vermiyorum siz kendiniz alıyorsunuz. Bahane aramayın varsa itirazınız koyalım tahminleri ortaya tek tek hesaplayalım. Hakemlerin yorum hakkı var ama benim puanlama ile ilgili yorum hakkım yok. Sen 4 puan alınca ya bunun tahmini 90 da tutmadı buna yazık 2 puan daha veriyim demiyorum :D[/B][/QUOTE] en dogurusuda bu zaten :) burda herkes esit durumda :) burda adalet var biz senden memnunuz, cok emegin var yarismada cok tesekkür ederiz[/B] |
yükselişim devam ediyor inşallah hep böyle devam eder tabi lig sonunda zirvede bitirmek amacım.
|
54. cavres__ss 31
55. TracyMcGrady58 30 56. Sweetgirl 30 57. sarkislalirecep 30 [COLOR="DarkRed"][B]58. HakkıTİMUÇİN 30[/B][/COLOR] 59. engin78 30 60. Engin58 30 61. By-GiSeMLi 30 62. anilolcay 30 [B]TAM PLAKAYI BULMUŞUM.. MÜMKÜNSE BURADAN KIPRAŞTIRMAYIN BENİ :)[/B] |
GENEL PUAN DURUMUNDA;
66.SIRADA 272 PUANLA 11.HAFTA PUAN DURUNDA; 72.SIRADA 27 PUANLA |
[url]www.sivasspor.com[/url] bir [B]Okuldur[/B],
Evet ama; Bazı [B]öğretmenleri[/B] varki notu çok kıt. :rolleyes: Mesela : İsmi lazım değil; baş harfi [B]Güner Hoca[/B]. Benim notlarımı çok kırpıyo... :confused: Tüm notlarımın tekrar hesaplanması için, [B]Angarıya[/B] dilekçe vereceeem. [B]Müfeddiş[/B] isdiyooooom :D |
gecen hafta kötüydüm bu hafta dahada kötüyüm artık çıkışa geçmemin zamanı geldi önümüzdeki maçlara bakıcaz.:D
|
Güner kardeşim tekrar tşk ediyorum zamanını bize harcadığın için.
|
tühh bee ! Son haftalardir cok kötü gidiyorum :mad:!
Sadece 13 Puan alabilmisim bu hafta !:( |
-->: STY 11.Hafta PUAN DURUMU ve GENEL PUAN DURUMU
[B]sivasspora vermiyorum ısrarla uğur yaptım sivas da kazanıyo:D[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:51. |