![]() |
-->: FLAŞ! BJK VAZGEÇTİ!!
ben dedim sinan uydurdu diye.farketmez sivasım yenip gelecektir..
|
--->: FLAŞ! BJK VAZGEÇTİ!!
belliydi zaten bunların alayı dönek fırıldak gibiler ne azizi ne özhanı ne yıldırımı nede nurisi bunların alayı ödlekler sürüsü
ulan adiler hiçmi ruh yoklan sizde hadi 1 yersiniz 2 yersiniz 8-0 da ne oluyor öyle |
farketmez yine yeneceğiz olsa.....
|
ohhh şükür vageçmişler liverpolun 8 attığına bizde 3-5 atarız herhalde iyi oldu
|
Giderler ecnebiden 8 yerler gelirle anadolu kuluplerine ahkam keserle,hakemlere ahkam keserler...
|
[B]Kendimden Alıntı:[/B] :)(Beşiktaş Pafla Çıkarmı? Konusundan alıntı)
[QUOTE]SLHKZ´isimli üyeden Alıntı: [I]BJK Yönetimi Harbiden Erkekse Bu Kararından Dönmez! 5 Gün Sonra Yönetimin Yüzünü Göreceğiz.[/I]..[/QUOTE] [B] Ve Böylece BJK Yönetiminin Yüzünü Gördük...[/B] |
-->: FLAŞ! BJK VAZGEÇTİ!!
markus merk istifa etsin, uefa baskani platini istifa etsin, derlerse sasirmayin...
sampiyinlar liginede pafi bizim lige verdikleri icin B genc takimla cikacakmislar abi komedi filmini gecti yuzsuzler, saygilar |
[COLOR="Red"][B]birisi dedi ayrılıyorum bırakıyorum dedi geri geldi adı azize.. birisi dedi paf'la çıkacağız sonra yemedi geri caydı sonra birisi saat sordu sivas'ta +90 saat verdiler eline... 3 büyütülmüşler televole takımları siz büyük değilsinizxde aslında acizsiniz ama basın ve anadolu halkı sizi büyütüyor aslında 3nüzde hiçsiniz !!!
övünmekte çok haklıyız sapına kadar sivaslıyız[/B][/COLOR] |
-->: --->: FLAŞ! BJK VAZGEÇTİ!!
[QUOTE=FatihCan;271016][COLOR="Red"][B]birisi dedi ayrılıyorum bırakıyorum dedi geri geldi adı azize.. birisi dedi paf'la çıkacağız sonra yemedi geri caydı sonra birisi saat sordu sivas'ta +90 saat verdiler eline... 3 büyütülmüşler televole takımları siz büyük değilsinizxde aslında acizsiniz ama basın ve anadolu halkı sizi büyütüyor aslında 3nüzde hiçsiniz !!!
övünmekte çok haklıyız sapına kadar sivaslıyız[/B][/COLOR][/QUOTE] sapina kadarda ne demek, sapindanda ilerisi yokmu kardes bizim sivasliligimiz sapindan da ilerisi :):):):):D:D:D |
şimdide hakemlerde hata arasınlar... iyi oldu bide türkcell süperligde tarih yazsınlar...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:43. |