SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Süperlig (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=27)
-   -   'SİVAS´I YENEMEZSEK HEPİMİZ GİDERİZ!' (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=13959)

Ss--58--Ss 08.11.2007 13:09

--->: 'SİVAS´I YENEMEZSEK HEPİMİZ GİDERİZ!'

işte bu kadarlar söyledikleri sözün arkasında durmuyorlar.cumartesi günü sivasspor karsısına paf takımla cıkacagız diyen yıldırım demirören nerede.inşallah beşiktaşı yenecegiz ve gidecekler..

veli-t 08.11.2007 13:10

-->: 'SİVAS´I YENEMEZSEK HEPİMİZ GİDERİZ!'

ekek adamin agzin dan laf birkere cikar paf la ciksinlar görelim

EyüphanAydın 08.11.2007 13:10

[B]şimdi BUNLAR ÖLÜMÜNE OYNARSA NE OLCAK ABİ YA AMA SİVASIM KORKMAZ SİVASIM ÜZÜLme BİZ BUNLARI YENİCEZ[/B]

nazimgulturk 08.11.2007 13:37

SİVASI YENMEK ÖYLE KOLAY DEĞİL SİZ ÖNCE TOP OYNAYIN BOŞ YERE GERGİNLİK ÇIKARIP ORTALIĞI KARIŞTIRIYORSUNUZ..
GEÇEN YILDA AYNISINI YAPTINIZ FENERBAHÇE İNÖNÜDE SİZİ YENİP ŞAMPİYON OLDU BENCE ÇOK BÜYÜK LAFLAR ETMEYİN......

yigido Atilla 08.11.2007 13:38

[B][I]Siz milleti Aptalmi Zannediyorsunuz,Gidin liverpooldan 8 tane gol yiyip sampiyonlar liginin rekorunu kirin Sonra gelin Sivassporu yenemezsek hepimiz gideriz diyorsunuz. Hadi diyelimki Sivassporu yendiniz ne degisecek 8-0 yenilgiyi kime anlatacaksiniz Sizin ezeli Rakibiniz Fenerbahce sampiyonlar liginde Catir catir ikinci turu garantilerken Siz hala Sivasspor galibiyeti ile teselli bulmaya calisiyorsunuz. Sivasspor macini beklemeyin defolun Gidinki besiktas kurtarsin Besiktas ve Türk futbol severlere 2007 de 8-0 gibi aci Tarihi rakorlari kirmayi hic bir futbol sever müsade etmez.. ve türkiyeye bundan sonra ünlü futbolcuyu getirmekte kolay olmaz bunun suclusu besiktas yönetimidir [/I][/B]
[B][I]Sivasspor size öyle bir tokat vuracaki o zaman tüm yönetim defolup gidecek.. Sivasin Liverpooldan ne eksigi var. ??? hic Bizim Forma Rengimizde KIRMIZI BEYAZ Boga Mehmetle Balili sizin isinizi Bitirmeye yeterde atar bile REZILLER[/I][/B]

altuntas58 08.11.2007 14:22

Salı akşamı hemen macın bitimiyle beraber bir konu acmıştım [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]REZALET[/COLOR][/FONT]diye olumlu tepkilerin yanı sıra bir kac arkadaşım bana attığım başlıktan dolayı tepki gösterdiler ama benim yazdıklarım yıldırım demirörenin yazdıklarının yanında hiç kalır bir başkan olarak ağıza alımayacak kelimeler kullanmış hadi baklım bana tepki gösteren arkadaşlar başkanada tepkinizi gösterinde bende göreyim yok öyle yargısız infaz benim yazmaya utanandığım kelimeleri beşiktaş başkanı bütün medyaya fazlasıyla söyleme luzumu duymuş acaba niye bu kadar ağır eleştiride bulunmuş dersiniz ben söyleyeyim bu futbolcu bozuntuları bundan daha fazlasını hak ettilerde ondan avrupada[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]TÜRKİYEYİ[/COLOR][/FONT] rezil ettilerde ondan hadi demirörenede tepki gösterinde göreyim sen nasıl bizim beşiktaşa böyle hakater edesin diyin diyemezsiniz cünkü eğer o takımın başkanı bu kelimeleri kullanıyorsa demekki bunlar hak ettiler ha geriye ne kalıyor bazı arkadaşların yaptığı yani [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]KRALDAN ÇOK KRALCI OLMAK[/COLOR][/FONT]bu sitede [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]SİVASSPORUMU[/COLOR][/FONT]sonuna kadar savunurum cünkü bu site sivassporum için kurulmuş bir site buna kimse ihtiras etmez ama yine bu sitede bir istanbul takımı için rezalet kelimesi kullandım diyede kimse o takımı tutarak yaygara koparamaz burası bjk sitesi değil burda sivasspor konuları işlenir burası istanbul takımlarını öğme yeri değildir şimdi rezalet kelimesine karşı bana tepki koyan arkadaşlar başkan yıldırım demirörenin bu konuşmasından dolayı bana bir özür dileme borcunuz olduğunu düşünüyormusunuz???aslında yazacak çok şey var sivassporluyum diyerek başka takımları tutan arkadaşlara ama zaman içinde bu arkadaşlarda anlayacaklar toprağının takımından başak takımın takım olmayacağını sadece gecici heves olduğunu kendi takımının verdiği gururu,sevinci,heyecanı,veremeyeceğini bir gün onlarda anlayacaklar

emresengul58 08.11.2007 14:30

[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;271181]DEMİRÖREN: Sorumlu tabii ki sizsiniz ama kurban vermeyeceğiz. Sorumluluğu hepimiz üstleneceğiz. İstifa etmene gerek yok. Bu ayıbı nasıl temizleyeceğiz ona bakalım.
HER BAŞKAN BUNU SÖYLEMEZ BU YENİLGİDEN SONRA HELAL OLSUN VALLA[/QUOTE]

KARDEŞ SEN DALGAMI GEÇİYON ALLAH AŞKINA YAA...HERİF DANSÖZÜN ÖNDE GİDENİ..SEN HALA HER BAŞKAN YAPMAZ BUNU DİYONN..HER BAŞLIKTA ENTERESAN Bİ BEŞİTAŞ FANATİKLİĞİ...ADAM KOSKOCA BJK CAMİASINI NE HALLERE DÜŞÜRDÜ...SEN HALA HER BAŞKAN YAPMAZ BUNU DİYOSUN...MECNUN ABİ DE BAŞKAN DEMİRÖREN DE BAŞKAN...İKİSİ ARASINDA Kİ FARKA BAK

emresengul58 08.11.2007 14:32

[QUOTE=altuntas58;271271]Salı akşamı hemen macın bitimiyle beraber bir konu acmıştım [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]REZALET[/COLOR][/FONT]diye olumlu tepkilerin yanı sıra bir kac arkadaşım bana attığım başlıktan dolayı tepki gösterdiler ama benim yazdıklarım yıldırım demirörenin yazdıklarının yanında hiç kalır bir başkan olarak ağıza alımayacak kelimeler kullanmış hadi baklım bana tepki gösteren arkadaşlar başkanada tepkinizi gösterinde bende göreyim yok öyle yargısız infaz benim yazmaya utanandığım kelimeleri beşiktaş başkanı bütün medyaya fazlasıyla söyleme luzumu duymuş acaba niye bu kadar ağır eleştiride bulunmuş dersiniz ben söyleyeyim bu futbolcu bozuntuları bundan daha fazlasını hak ettilerde ondan avrupada[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]TÜRKİYEYİ[/COLOR][/FONT] rezil ettilerde ondan hadi demirörenede tepki gösterinde göreyim sen nasıl bizim beşiktaşa böyle hakater edesin diyin diyemezsiniz cünkü eğer o takımın başkanı bu kelimeleri kullanıyorsa demekki bunlar hak ettiler ha geriye ne kalıyor bazı arkadaşların yaptığı yani [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]KRALDAN ÇOK KRALCI OLMAK[/COLOR][/FONT]bu sitede [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]SİVASSPORUMU[/COLOR][/FONT]sonuna kadar savunurum cünkü bu site sivassporum için kurulmuş bir site buna kimse ihtiras etmez ama yine bu sitede bir istanbul takımı için rezalet kelimesi kullandım diyede kimse o takımı tutarak yaygara koparamaz burası bjk sitesi değil burda sivasspor konuları işlenir burası istanbul takımlarını öğme yeri değildir şimdi rezalet kelimesine karşı bana tepki koyan arkadaşlar başkan yıldırım demirörenin bu konuşmasından dolayı bana bir özür dileme borcunuz olduğunu düşünüyormusunuz???aslında yazacak çok şey var sivassporluyum diyerek başka takımları tutan arkadaşlara ama zaman içinde bu arkadaşlarda anlayacaklar toprağının takımından başak takımın takım olmayacağını sadece gecici heves olduğunu kendi takımının verdiği gururu,sevinci,heyecanı,veremeyeceğini bir gün onlarda anlayacaklar[/QUOTE]

ABİ HER DAİM ARKANDAYIM...REZALET BAŞLIĞINDA YERİNDE Bİ BAŞLIKTI...BOŞVER SEN TAKMA...GERÇEKLERİ SÖYLEYENE TEPKİ GÖSTERENLER UTANSIN..HER YAZINI ZEVKLE OKUYORUM...HELAL OLSUN DOĞRULARI SÖYLEMEYE DEVAM ET

tiryakisivaslı 08.11.2007 15:10

hem sen liverpooldan sekiz tane ye gel hemde hemde sonra sivasa patla ol hemde sivasa İnşallah orda yenerizde demirören mi çelikörenmi nee bi morarırr

ALEMİN KRALI İNÖNÜYE GELİYORRRRR GELİYORRRR

HADİ SİVASIM SAKIN BEŞİKTAŞA ACIMAAA İYİCE ZORA SOK ŞUNLARI

Fenerbahçe Maçından Sonra
[COLOR="darkorchid"]DEMİRÖREN:[/COLOR]Artık tahammülümüz kalmadı Sivas maçına Pafla Çıkacaz

Aradan 3 GÜN GEÇTİİ
LİVERPOOL Maçı Sonrası
[COLOR="DarkOrchid"]Demirören[/COLOR]: Ne demek, bu pisliği siz başımıza sardınız, siz temizleyeceksiniz. [COLOR="Red"]Öyle PAF’la çıkmak filan yok[/COLOR]. Yenilirsek pazartesi günü hep beraber istifamızı açıklarız. Belki biz gideriz, siz yolunuza devam edersiniz. Artık sokağa çıkacak halimiz kalmadı.

[COLOR="Purple"] Başkan[/COLOR] Sana Yakışmadı :D:D:D:D:D

1967 dernek serkan20 08.11.2007 15:28

[B]ne farkederki bizi yenmeleri
görün bize hırs yapacaklar 5 tanede biz atacaz
ama ne istifa olacak ne bişey
bunlar hakeidyorlar sonra kılıf arıyorlar
bjk kim istifa kim??[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:26.